Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky všem za info. Mě se dost líbili ty Jacques Lemans, ale strojek China mě odradil. A taky ta velikost (40mm je tak akorát). Takže zůstávají Seiko, Orienty a ještě mrknu na ty archimede arcadia. :wallbash:

Odesláno

Díky všem za info. Mě se dost líbili ty Jacques Lemans, ale strojek China mě odradil. A taky ta velikost (40mm je tak akorát). Takže zůstávají Seiko, Orienty a ještě mrknu na ty archimede arcadia. :wallbash:

hele já už tady slídím přes měsíc a pořád jsem nenašel "ty pravý" takže to rozhodně neuspěchej a radši počkej, tím (většinou) nic nezkazíš

Odesláno

Tada pánové, vy mi dáváte :eek: . Já už byl nalomenej na http://www.hodinky-damske-panske.cz/snzd27k1/a-3337&s=1-u&price=&category=1/

a vy mi ukážete tyhle Certiny DS 1. To je neprostá bomba. Přesně něco takového jsem hledal. Ale ta cena :wallbash: . Psal jsem dotaz na cenu http://www.goldeligius.cz

a odpovět 14k. Což je docela dost. Tak mi nezbyde než šetřit a pak cenu ještě nějak upravit před manželkou. Kdybych přiznal 14k, tak mě vystěhuje :D

Jěště jsem koukal na tyhle Seika http://www.seiyajapan.com/product/S-SARB033/SEIKO-Mechanical-Automatic-Watch-SARB033.html

což by se mi taky dost líbilo.

Odesláno

Nabízím Ti jednodušší řešení- napřed vystěhuj manželku a pak nemusíš žádnou cenu upravovat. Je to jednodušší, upřímnější a pravdivější:clap:

Odesláno

Kdybych si měl vybrat mezi těma třema, tak určitě Seiko SARB033..cena není až tak hrozná a mají nádherně čistý dizajn..však koukni na Martzovy fotky...je to eňoňuňo.. :)

Odesláno

Tak to asi vidím na ty Seiko SARB033. Hlavně kvůli ceně, ale jsou taky dost dobrý . Ty Certiny DS 1 mě ovšem ještě dlouho nedají spát.

U těch Seiko řeším ještě velikost. Mají 37mm. To se mi zdá docela málo. Zápěstí sice nemám největší 18,5, ale myslím, že těch 40mm by bylo tak akorát.

Bohužel ty Seika se u nás neprodávají, takže je nemůžu vyzkoušet. A prudit někde v hodinářství, abych si vyzkoušel hodinky 37mm se mi moc nechce.

Odesláno

Tak Seiko SARB033 vedou i u mě. Ještě chvilku popřemýšlím mezi Seiko a Certina ale pokud hodně rychle nenajdu někde po kapsách 7k, tak jsou Seika jasná volba :clap: :D

• po měsíci...
Odesláno

Treba pobehat po obchodoch a z mojej skusenosti jeden z 10 tich bud konci alebo mal dodavatela, ktory skoncil s distribuciou(a vypredava sklady) a vtedy dokazes dostat 30 percentnu zlavu napr. aj na certiny a potom nemas co uvazovat - proste automat - swiss made :)

Tak Seiko SARB033 vedou i u mě. Ještě chvilku popřemýšlím mezi Seiko a Certina ale pokud hodně rychle nenajdu někde po kapsách 7k, tak jsou Seika jasná volba :clap: :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...