Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no ja som práve pred chvíľou po prvý krát objednáva od private predajcu, tak dúfam že všetko prebehne v poriadku :) 

Odesláno (upraveno)
  V 18. 3. 2020 v 21:01, City napsal:

no ja som práve pred chvíľou po prvý krát objednáva od private predajcu, tak dúfam že všetko prebehne v poriadku :)

Která země?

Upraveno uživatelem jkba
Odesláno

Nemecko a dneska hodinky v poriadku prišli :-)

• po měsících...
Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat zde ostřílených obchodníků přes Chrono24, jakým  způsobem dám vědět na Chrono24, že mi byly hodinky doručeny dopr. službou (příp. osobně předány) aby zaslali z jejich depozitu peníze prodejci? Nebo to jde automaticky po uběhnutí nějaké stanovené lhůty (někdo tu uváděl 7 dní)? Díky za info 😉

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No mně od chrono24 přišel po zaplacení emajl s informací, že prodejce odeslal zboží a v tom emajlu je velkej zelenej obdélníček s nápisem POTVRDIT DORUČENÍ.

Odesláno

Po dodání jsem v mém účtu "ručně" odsouhlasil přijetí zboží a uvolnil platbu prodejci (a nebo naopak požádal o vrácení peněz za nedodání zboží).

Edit: a nebo přes mail jak píše kolega výše

Odesláno

Mě došel email, že mou odeslaný peníze mají na účtě a že vyrozuměli prodejce k odeslání zboží. Domluvili jsme se na osobním předání, tak nevím když to převezmu jak jim dát přesně vědět, žádný aktivní okýnko "Převzal" tam nemám 🙄.

Odesláno

Hosana..., konečně vyřešeno, a mí vysnění mazlíci už jsou konečně doma 😊😀! Děkuji všem zúčastněným za snahu a info👍👏.

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj, přes co byste mi doporučili koupit hodinky z USA. Ebay nebo Chrono24. Stejná prodejce, stejná cena. Mám možnost si to nechat poslat na kamaráda v USA. Jen nevím který portál je důvěrněnjší....

Odesláno

Tak oboje asi neni problem. Duveryhodne jsou stejne, spis zalezi na duveryhodnosti prodejce a jeho hodnoceni. Me se libi ten svereneckej servis na Chrono24, kterej me naplnuje jakoustakous duverou 🙂

• po měsících...
Odesláno

Poprvé jsem tam teď prodal hodinky. Platba je přes ten jejich svěřenecký účet. 
Před chvilkou mi poslali mail, že prodej je dokončen a peníze (mínus 6.5% výpalného) mi posílaj na účet. 
A tady dotaz — nikam jsem nedoplňoval číslo účtu, ani v profilu nikde neni, kam doplnit. 
Jak to funguje?

Odesláno

Já řešil to samé. Pak jsem ho tam nějak složitě dohledal, asi úplně na začátku registrace jsem ho musela zadávat.
Jde se k tomu proklikat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...