mrakodrap Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Blancpain Peking Paris Jeden z nejtěžších automobilových závodů je rally vedoucí z čínského Pekingu do Paříže. Poprvé se tento závod jel v roce 1907 a tehdy vyhrál princ Borghese. V roce 2007 proběhl zatím poslední závod, který byl v pořadí třetí v tomto století. Závod měřil více než 5000 mil kdy 260 řidičů řídilo 130 automobilů a perfektně prověřilo jejich spolehlivost. Marathon byl odstartován od Velké Čínské zdi a vedl přes Mongolsko, po stepích Asie, přes Sibiř a Moskvu, až do samotné Paříže. Ze 130 vozidel dorazilo do cíle 105 odvážných posádek. Švýcarská hodinářská manufaktura Blancpain měla tu čest být jediným sponzorem tohoto těžkého závodu. Na počest tohoto klání vyrobil Blancpain speciální limitovanou edici vycházející z modelu Léman Chronographe Flyback Grande Date. Tato série byla omezena na 268 kusů, stejně jako počet řidičů a rozdělena do dvou barevných provedení po 134 kusech. Blancpain Peking Paris je sportovní chronograph s funkcí Flyback (umožňuje okamžité zastavení stopek, návrat na nulovou pozici a nové spuštění stopek ? to vše stiskem jediného tlačítka) a navíc s komplikací velkého datumu na pozici šesté hodiny, který nejen zvyšuje dobrý odečet datumu, ale mění se vždy a velice rychle přesně o půlnoci). Ocelové pouzdro má průměr 40 mm a hodinky jsou vyrobeny výhradně ručně hodináři Blancpain ve Vallée de Joux. Jejich stroj se skládá z 382 dílů. Tento model má rotor samonátahu vyrobený ze zlata a je ručně zdoben reliéfem připomínajícím slavné rally vedoucí z Pakingu do Paříže.
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Poprvé jsem litoval, že nemám hotovost.
brett Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Fotky jsou opravdu nadhérné. Hodinky taky :-)
bandicoot Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Jsem na tom podobně jako snow. I když je spousta drahých hodinek, nestává se často, abych litoval, že na ně nemám. Tady jo.I proto, že jsem je měl možnost vidět.
Návštěvník Tada Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Ty žluté číslice tomu parádně sluší, pousovají jinak usedlé hodinky na takový zábavnější level, rotor je na mě krapet moc, ale tenhle model Blancpainu se mi mi obecně moc líbí.
Josef01 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Pěkné budíky! Držel jsem je v ruce ale naživo mi přijdou hezčí
Matthew Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 nádhera... Blancpain se mi moc líbí a chrona jsou užasné jednou bych se k nim rád dostal... přijde mi, že tahle značka je opravdu mimořádně noblesní a vznešená, jednoduchá a sofistikovaná
juraj85 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Uff..zase som pocitil bolest za sternom Su krasne.
martinix Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 asi nejlepší spojení chrona a big date co jsem viděl, dobré k zařazení do kategorie dream ..
instant Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 "column wheel" je tam vidiet na jednej fotke, skoda slov, staci pozerat.
boo-beek Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Jsou krásný.Měl jsem v ruce kus z té druhé poloviny série (místo žluté je tam červená) a tohle se mi líbí možná o něco víc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se