lib Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 libe, ony ty MM mají malé sklo a to dělá hodně. Jsou přibližně stejně veliké na zápěstí - jako bývalé PO ve 42mm, jen asi o kousek vyšší. Dik! Takze skrtame zase dalsi kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) Dik! Takze skrtame zase dalsi kousek. To jsem tu dávat neměl, tam jsou zarytí fanoušci R. Až to instant uvidí, tak mě rozkuše. Upraveno 27. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) To jsem tu dávat neměl, tam jsou zarytí fanoušci R. Až to instant uvidí, tak mě rozkuše. Instant to unese. Je to velkej chlap, kterej dokaze pouhym uprenym pohledem za par sekund vpalit velke 'S' do cela. Edit: mozna I 'G', ale to by musel pomoct janko Upraveno 27. dubna 2012 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 jedna specialne pre vas, moji najdrahsi chronopacienti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Ajjaj! Na prohlidku u doktora uz mam nejake to promile, tak tak to radeji nechame na jindy, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 ale ked uz sme pri tych rolexoch /nedate pokoj/, celkom sa mi paci ten ich najnovsi XXL bazmek co urobili skrz tu cameronovu ponorku. Skoda takeho titerneho kalibru vnutri, a samozrejme cenovky. ale to uz je sucast hry. Zas len Seiko, co narobime. Uzime si kym sme mladi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) ale ked uz sme pri tych rolexoch /nedate pokoj/, celkom sa mi paci ten ich najnovsi XXL bazmek co urobili skrz tu cameronovu ponorku. Skoda takeho titerneho kalibru vnutri, a samozrejme cenovky. ale to uz je sucast hry. Zas len Seiko, co narobime. Uzime si kym sme mladi Ale prd, MM sou hezčí . Musím říci, že DS jsou naživo krásné, dokud je nedáš na ruku, to je takový komín neskutečný. Upraveno 27. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 to ze komin by mi ani nevadilo, ale su takmer rovne, mne nesedia na ruke. mne nesedia ani obycajne suby, vadia mi tam tie hrany na puzdre /ked to sekas lisom na pase tak co uz narobis, budžet nepusti/ a vobec - na obrazkoch su fajn, nazivo to cele vyhrava yachtmaster, tie su na ruke akoby ani neboli. a dizajner sa snazil, to je vidiet. z nich to more vanie len sa na ne pozries. zo subov das dole logo a hla - nuda v cene embecky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Yachtmaster nebo nový Ex II v černý, to tolerujeme Výšky a mohutnosti u MM jsem se kdysi taky bál, ale stačilo si je osahat. Pouzdro a jeho vyvážení jsou trochu někde jinde než zbytek světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) Ještě k přesnosti, nijak zvlášť jsem přesnost nikdy nesledoval. Až do koupě PO, protože to byly hodinky, které za měsíc udělaly fakt pár sekund, bohužel byly nudné. Marinemastery mě ale mile překvapily, což o to, strojek má potenciál, vždyť je to nedokorované GS. Minulý týden chodily zhruba 3-4s do plusu za den... Ať jsem je položil jakkoliv - což u Omegy velice záleželo. Tento týden však Seika předčily mé očekávání, protože od úterý do dnešního dne, jsem na 0, prosím. Sakra dobrej oddíl :-) Upraveno 27. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) A ještě jedna zajímavost. V pátek jsem se snažil hodinky natáhnout, asi hodinu jsem s nimi rukou mával, zajímala mě rezerva chodu... Věděl jsem z různých zahraničních fór, že se snadno dostane člověk přes 55 hodin, dokonce někdo psali o 60 hodinách. Já se dostal na 59 hodin 20minut... 8L35 power reserve Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Bohuzel SDDS jsou krasnejsi.. A nemohu si pomoci i vcelku dobre nositelne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 A? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Nová hra? B? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Ze aky to ma suvis s rezervou natahu som mal na mysli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 O pár postů výš je jejich srovnání. Tak asi proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 jedna specialne pre vas, moji najdrahsi chronopacienti To je krásný plakát už jsi to dal na TZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) O pár postů výš je jejich srovnání. Tak asi proto jaj to, tak to treba dat reply, ono to uz su tri dni.. okrem toho, oda na rolex, to si clovek nespomenie ani keby vedel k comu to patri To je krásný plakát už jsi to dal na TZ? nie, ani nemam v plane sa nam tu z toho stava riadne vy...ne vlakno, mali by sme to zarazit v zarodku kym nenafasujeme nejaky vyieBAN od inkvizitora edit: presun zvysku do spravneho vlakna Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 I muži mají své dny... HLÁSÍM SE DO KLUBU Jsou to děla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se