Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

To jsem tu dávat neměl, tam jsou zarytí fanoušci R. :D Až to instant uvidí, tak mě rozkuše.

Instant to unese.

Je to velkej chlap, kterej dokaze pouhym uprenym pohledem za par sekund vpalit velke 'S' do cela.

Edit: mozna I 'G', ale to by musel pomoct janko :D

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale ked uz sme pri tych rolexoch /nedate pokoj/, celkom sa mi paci ten ich najnovsi XXL bazmek co urobili skrz tu cameronovu ponorku. Skoda takeho titerneho kalibru vnutri, a samozrejme cenovky. ale to uz je sucast hry. Zas len Seiko, co narobime. Uzime si kym sme mladi :)

Ale prd, MM sou hezčí :). Musím říci, že DS jsou naživo krásné, dokud je nedáš na ruku, to je takový komín neskutečný.

post-2202-052239300 1335557088.jpg

post-2202-055312100 1335557098.jpg

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

to ze komin by mi ani nevadilo, ale su takmer rovne, mne nesedia na ruke. mne nesedia ani obycajne suby, vadia mi tam tie hrany na puzdre /ked to sekas lisom na pase tak co uz narobis, budžet nepusti/ a vobec - na obrazkoch su fajn, nazivo to cele vyhrava yachtmaster, tie su na ruke akoby ani neboli. a dizajner sa snazil, to je vidiet. z nich to more vanie len sa na ne pozries. zo subov das dole logo a hla - nuda v cene embecky.. :)

Odkaz ke komentáři

Ještě k přesnosti, nijak zvlášť jsem přesnost nikdy nesledoval. Až do koupě PO, protože to byly hodinky, které za měsíc udělaly fakt pár sekund, bohužel byly nudné. Marinemastery mě ale mile překvapily, což o to, strojek má potenciál, vždyť je to nedokorované GS. Minulý týden chodily zhruba 3-4s do plusu za den... Ať jsem je položil jakkoliv - což u Omegy velice záleželo. Tento týden však Seika předčily mé očekávání, protože od úterý do dnešního dne, jsem na 0, prosím.

Sakra dobrej oddíl :-)

Odkaz ke komentáři

A ještě jedna zajímavost. V pátek jsem se snažil hodinky natáhnout, asi hodinu jsem s nimi rukou mával, zajímala mě rezerva chodu... Věděl jsem z různých zahraničních fór, že se snadno dostane člověk přes 55 hodin, dokonce někdo psali o 60 hodinách. Já se dostal na 59 hodin 20minut...

8L35 power reserve

Odkaz ke komentáři

O pár postů výš je jejich srovnání. Tak asi proto :)

jaj to, tak to treba dat reply, ono to uz su tri dni.. :) okrem toho, oda na rolex, to si clovek nespomenie ani keby vedel k comu to patri :D

To je krásný plakát :) už jsi to dal na TZ?

nie, ani nemam v plane :)

post-3584-003630500 1335782490.jpg

sa nam tu z toho stava riadne vy...ne vlakno, mali by sme to zarazit v zarodku kym nenafasujeme nejaky vyieBAN od inkvizitora :)

edit: presun zvysku do spravneho vlakna :)

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...