Návštěvník pitrs182 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 nekonecne hodiny v lietadle, minuli sme Gronsko, nuda vrcholi.. Aneb jak rozsvítit lumi:-)
Chumpus Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 nekonecne hodiny v lietadle, minuli sme Gronsko, nuda vrcholi.. enjoy Vegas & roadshow
tomtur Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Haha, takto som dnes nasvecoval V lietadle do Frankfurtu:-) decentný oblekový dôchodca nechápal moc :-)
tomtur Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Páni mám jednu otázku, prosbu, alebo tak. V ťahu sú také malé trubičky, ktoré sa dajú vytiahnuť z jednotlivých článkov ťahu a ktoré držia osicky na mieste. Neviem moc ako inak to opísať. No a já blbec som ich stratil zo všetkých náhradných dielikov ťahu. Je to samostatne kúpitelná záležitosť, alebo budem musieť kupovať nový ťah?
instant Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 no, netusim ake su tam pouzite. podobna suciastka je samozrejme v kazdych Seiko hodinkach na oceli, ale netusim ci su tam tie iste ako napr. v SKX.. a momentalne su na inom poschodi mojej rezidencie, tusim v severnom kridle, tam chodim len zriedkavo, riskujem ze by som sa mohol stratit, pripadne aj spotit a dehydrovat
tomtur Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Ty si ich odložil z ruky? Nebojíš sa, že sa ti opáli ten biely pásik, ktorý si pod nimi pracne vytvoril? Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
instant Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 nie nie, ja myslim SKX.. MM300 nosim nonstop. a o biely pasik sa nebojim - ja som biely do tyzdna po skonceni leta
tomtur Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Odesláno 15. března 2013 (upraveno) Nove nato strapy Sent from my iPad using Tapatalk HD Upraveno 15. března 2013 uživatelem tomtur
instant Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 keby si bol zenska tak si prave farbis vlasy na cerveno
USER47 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 No ty vole, to je dost brutální kombinace k obleku.:-D
Hasňa Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Me to nato k tem hodinkam nejak nejde..
tomtur Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Nehovorim ze to je vrchol elegancie, ale sako+tmave rifle to nejak ustoja a spona na origo tahu mi urobila z manzetovej kosele handru na okna... A na zivo sa mi to v tej modrej paci strasne. Instat:To možem aj bez zmeny pohlavia
instant Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 tak zelam nech mas obdobie experimentov rychlo za sebou
tomtur Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 To sa im az tak nehodi to nato? Ja z neho nazivo uplne slintam, je to par korun za klamlivy pocit niecoho noveho na ruke.
instant Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 on ten pocit nie je klamlivy, ono to je nieco nove ale u MM300 tam daj bud origo ocel alebo origo gumu. ak ti vadi spona tak ju vymen za obyc placatu seiko bez extenzie
tomek Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 A tak abych tomtura trochu podpořil,ten první nato strap se mi náhodou celkem líbí, i když tah je nejlepší Akorát si říkám, že jsou to celkem masivní a těžké hodinky...jak sedí na ruce když je nedrží pevný tah, ale to nato?
kamilb Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Hodinky jsou vysoké na docela úzké základně,NATO je ještě přizdvihne takže lítá to jak hadr na holi,vlastně jsem chtěl napsat,jak hodinky na hadru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se