Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník pitrs182
Odesláno

nekonecne hodiny v lietadle, minuli sme Gronsko, nuda vrcholi.. :)

Aneb jak rozsvítit lumi:-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Páni mám jednu otázku, prosbu, alebo tak. V ťahu sú také malé trubičky, ktoré sa dajú vytiahnuť z jednotlivých článkov ťahu a ktoré držia osicky na mieste. Neviem moc ako inak to opísať. No a já blbec som ich stratil zo všetkých náhradných dielikov ťahu. Je to samostatne kúpitelná záležitosť, alebo budem musieť kupovať nový ťah?

Odesláno

no, netusim ake su tam pouzite. podobna suciastka je samozrejme v kazdych Seiko hodinkach na oceli, ale netusim ci su tam tie iste ako napr. v SKX.. a momentalne su na inom poschodi mojej rezidencie, tusim v severnom kridle, tam chodim len zriedkavo, riskujem ze by som sa mohol stratit, pripadne aj spotit a dehydrovat :)

• po měsících...
Odesláno

Nehovorim ze to je vrchol elegancie, ale sako+tmave rifle to nejak ustoja a spona na origo tahu mi urobila z manzetovej kosele handru na okna... A na zivo sa mi to v tej modrej paci strasne.

Instat:

To možem aj bez zmeny pohlavia 

post-11545-0-13647800-1363706012_thumb.jpg

Odesláno

A tak abych tomtura trochu podpořil,ten první nato strap se mi náhodou celkem líbí, i když tah je nejlepší :)  Akorát si říkám, že jsou to celkem masivní a těžké hodinky...jak sedí na ruce když je nedrží pevný tah, ale to nato?

Odesláno

Hodinky jsou vysoké na docela úzké základně,NATO je ještě přizdvihne takže lítá to jak hadr na holi,vlastně jsem chtěl napsat,jak hodinky na hadru. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...