Richius Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Tak toto je velice ukrutné a poučné vlakno
instant Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 rozmyslal som kam to dat ale nakoniec: kam inam ak nie sem tema: LUNETA dlho mi vrtalo hlavou z coho je ta luneta vyrobena. Po nejakom case som sa dopracoval k ciastkovym odpovediam hovoriacim "luneta je z jedneho kusu ocele" a tie "mikroskopicke struktury su tam vypalene laserom". No, lepsie ako nic. Hlavne ked to lovite na japonskom fore. To je radostne hobby toto. Pri hladani odpovedi na otazku ohladne lunety modelu SBDX011 /bo konzerva ma teraz po nociach strasi/ som narazil na nasledujuci popis vyroby lunety Seiko Marinemaster SBDX001: Luneta samotna je ocelova, je v nej vlozena klasicka vlozka lunety. Tieto diely su spracovane osobitne, potom sa vlozka vlepi dovnutra lunety nejakym kozmickym superlepivym epoxidovym sajrajtom, ktory to spoji na vecne veky k sebe. Nasledne je to osetrene pre zmenu nejakym lesklym krycím bazmekom, high-gloss enamel lacquer, cim to dostane finalny vzhlad. Nahradna luneta stoji 120-150USD. mimochodom, luneta na SBDX011 nie je keramicka ale ocelova, a je vraj vymenitelna.
Chumpus Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 SBDX011 /bo konzerva ma teraz po nociach strasi/ ...Copak, zachtělo se ti dalších decentních společenských hodinek?
instant Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 No ved, mam cervika v hlave. chcelo by to nieco stylove ku kosacke a tak.. okolo domu :-)
shag Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 No ved, mam cervika v hlave. chcelo by to nieco stylove ku kosacke a tak.. okolo domu :-) Kua a myslel som, ze budem prvy. Ked ich budes kupovat v tom tokijskom Mountfielde, tak zober prosim ta rovno dvoje.
kamilb Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Hoď mi tam do košíku taky jedny.
kamilb Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Ale na druhou stranu se musím přiznat že se mi podařilo dát dokupy jakési kdesi cosi,a když jsem přemýšlel..co dál,no nebyly úplně mimo hru
instant Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Myslite tie v blistroch pri pokladni? kdo scete jakuu farbu dajte do SZ :-)
instant Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Ale na druhou stranu se musím přiznat že se mi podařilo dát dokupy jakési kdesi cosi,a když jsem přemýšlel..co dál, no nebyly úplně mimo hru no ved hovorim - oblekovky uz mas tak teraz by to konecne chcelo nieco poriadne do vody.. :-)
instant Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 (upraveno) Pieskovane MM300, a.k.a. Alda´s wetdream vyzera to - no, povedzme ze "zaujimavo". Ale na originalny finish to teda nema - a na ruku by som nedal, spravila by sa mi vyrazka.. zdroj Upraveno 25. ledna 2012 uživatelem instant
instant Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 tak to je dobre. tymto je vedecky dokazane ze si uplne normalny
instant Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2012 No snad jo Já mám rád nelesknoucí se matné hodinky, ale tyhle MM se nepovedly. Dokážu si představit zašedlé titanové MM, s matnou vložkou lunety, matnýma ručkama atd. to zase jo tak tak, keby to bolo cele v jednom style, to by bolo ine. takto to vyzera nedokoncene, taky mackopes. mne sa hodne pacia tieto "super huste soláry" od Citizenu, skoda ze ich nerobili v mechanike. krasny macaty kus duratect titanu, a ako sa v slusnom rodokmeni patri, puzdro je bez dynka:
Chumpus Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Pro zájemce - v rajchu už je opravdu oficiálně mají, a to za stejnou lidovku jako ve Francii. A snad můžu na základě informací od jednoho místního člena napsat, že by je mělo umět zajistit i Altro. Jenom to asi nebude hned, což se ostatně stává (údajně) i v Japonsku.
instant Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 stava sa to, lebo ich robia rucne a vyrobna kapacita je tym padom obmedzena. Europska cena je prijemna, pri sucasnom kurze jenu to v europe vychadza o dost lacnejsie nez individualny nakup v Japonsku, navyse je s tym spojeny zazitok z nakupovania priamo u vyrobcu /v pripade Seiko Center Paris/ a tiez povinna dvojrocna EU zaruka (v Japonsku je zaruka len jeden rok).
tombed Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Pro zájemce - v rajchu už je opravdu oficiálně mají, a to za stejnou lidovku jako ve Francii. A snad můžu na základě informací od jednoho místního člena napsat, že by je mělo umět zajistit i Altro. Jenom to asi nebude hned, což se ostatně stává (údajně) i v Japonsku. das ist super! teď už čekáme na GS
ggrand Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Už teď jsou na fóru přemnožené a takle to bude ještě horší. Pche, taková masovka.
tombed Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Už teď jsou na fóru přemnožené a takle to bude ještě horší. Pche, taková masovka. cena... moc nás nakonec nebude, tipuju do 10 odhodlanců, přece jenom se bude vetšině kroutit huba, je to "jenom" Seiko
kamilb Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 a konečně si založíme to vlákno, .."kolik nás tu je"....
tombed Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 a konečně si založíme to vlákno, .."kolik nás tu je".... jo jo a taky vlákno o machr indexu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se