junior300 Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 ja zatial len 12ty den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Konečně zase spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 ani nevim po kolikate ale kuvaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 V 17. 7. 2020 v 18:17, junior300 napsal: ja zatial len 12ty den.. Kolik ti za den delaji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 (upraveno) Mam ich len tri tyzdne, takze este v zabehu.. Za tych 21 dni idu +107s co je cca. +5s/d. Prvy tyzden to pomaly klesalo z +10 na tych +5 a odvtedy viacmenej stabilne. Jedine cez vikend menej, konkretne do +3 vzhladom k tomu, ze ich mam menej na ruke ako cez tyzden. Ale ako som spominal, denny priemer je +5. Odkladam ich na 9-ku. Zatial som neskusal, ci sa odchylka zmeni v inych polohach. Upraveno 27. července 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Ty jsi teda tvrďák. Tyhle bych já tedy na noc odložit nedokázal ;o) Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Dik.. Tvrdak netvrdak, do postele prave hodinky nemusim. Koniec koncov, ked spim, aj tak na ne nepozeram. A pri inych disciplinach by zavadzali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmonica Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 před 20 hodinami, junior300 napsal: Mam ich len tri tyzdne, takze este v zabehu.. Za tych 21 dni idu +107s co je cca. +5s/d. Prvy tyzden to pomaly klesalo z +10 na tych +5 a odvtedy viacmenej stabilne. Jedine cez vikend menej, konkretne do +3 vzhladom k tomu, ze ich mam menej na ruke ako cez tyzden. Ale ako som spominal, denny priemer je +5. Odkladam ich na 9-ku. Zatial som neskusal, ci sa odchylka zmeni v inych polohach. Tak to mame stejne. Ja jsem po pul roce na prumerne +5 s pri odkladani korunkou vzhuru. Ted od posledniho serizovani (1.7.) mam nejakych +4,93 s. Jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 uz za par dni sa so mnou “vrhnu” do mora...Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 ... to by som nerobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Dotaz na zkušené Seikotunisty, máte prověřený tip na "lepší" sklíčko s ar které nebude víc vypouklé ? Na mém jsou škrábance, jeden jako prase (snažil jsem se fotit). A popravdě i ty odrazy občas zazlobí mé staré čočkinové oči. Děkuji za případné doporučení či radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Marinemaster s Heffronom..Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Takový pěkný hodinky a k nim rum z Lídlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Jo, tenhle rum by mi taky nestačil, aby se mi tyhle hodinky líbily vypadají jako kdyby se vyndavaly z palubky auta a vkládaly do pouzdra na nošení, ale ta palubka byla prvoplánovitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Tak za me hodinky super a Heffrona beru jako dobrej stolni rum na takove to domaci pochlastavani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 před 46 minutami, AndyAaron napsal: Tak za me hodinky super a Heffrona beru jako dobrej stolni rum na takove to domaci pochlastavani Asi tak nějak. Já jsem abstinent, nicméně rumy kupuji pro zetě a ženu a má zkušenost je taková, že když jsem Heffron přelil do flašky od Bumby, většina fajnovek poznala úplný hovno a jen si mlaskala, že to je jiná, že to se hned pozná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Lucid rulezzzzz Většina rum rádoby znalců ví prd bez toho, aby neměli po ruce etiketu se složením a stářím, popřípadě recenzí z chytrých webů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Tak to můžu potvrdit, stačí barva a vůně a jen málokdo určí správně Jinak proti Heffronu nic nemám, i když osobně mi víc jede Republika, z " lepších " pak raději Ophium, než třeba Zaccapu, ale dnes to vidím tak na pár dobře vychlazených .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Republica fajn, ale Heffron je kapku min sladsi, tak mi jede vic. Republica Reseva mi nejede vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se