instant Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) pod na moju hrud, synu.. pocuj, ta sekundovka ma z tohto pohladu dobry tvar, nickname Palcát já bych to dal patentovat čéče.. edit: z fora ci odkial, ak sa mozem spytat? Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Ondra: Dobře jsi udělal, the best. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Tvar vteřinovky je dokonalej, mistře Pokud se dobře pamatuju, stejná byla na Samurajích, mých prvních automatech pro registraci na fóru. Kde ty časy jsou... Jsou od dobré duše z fóra edit: Peťaně, díky Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Tvar vteřinovky je konalej, mistře Pokud se dobře pamatuju, stejná byla na Samurajích, mých prvních automatech pro registraci na fóru. Kde ty časy jsou... Jsou od dobré duše z fóra myslel som ako sa prekryva s indexom (pretina ho na polovicu), ma to na prvy pohlad taky zvlastny tvar. ale v tej originalnej podobe je to odkaz hodne do historie, este dalej ako k (Seiko) samurajom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Myslím, že (minimálně) pár dní teď nebudu nosit nic jinýho Zajímavý je, jak jsou masivní, fotky to sice napovídají, ale člověk si to musí osahat naživo, jinak neuvěří... Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) Mimochodem, měl jsem v plánu, jak je budu zkoušet na kůži, ale jak tak na ně koukám, tak musím říct, že instant měl pravdu, ten originál tah jim sekne nejlíp. Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 A řekni sám - v tomhle parnu nateče ruka, krásně si jednou rukou posuneš tah a hodinky jsou volné :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 A řekni sám - v tomhle parnu nateče ruka, krásně si jednou rukou posuneš tah a hodinky jsou volné :-). Přesně, to je luxus, kterej jsem na jinejch hodinkách nezažil. Prostě tah si upravíš vždycky úplně přesně na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Přesně, to je luxus, kterej jsem na jinejch hodinkách nezažil. Prostě tah si upravíš vždycky úplně přesně na ruku Co říkáš na chod lunety? švýcarský sejf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Co říkáš na chod lunety? švýcarský sejf 120 cvaků jedna báseň Pamatuju, že kdysi na Samurajích šla luneta celkem ztuha. Tohle je úplně jinej level Pěknej detail, kterýho jsem si všiml až naživo, je stříbrné podbarvení datumového věnce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 (upraveno) ... jsem si tak vzpomněl japonsky česky Upraveno 30. dubna 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Tak se musim taky pridat do tohohle vlakna:-) Jsou vyborny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 ale v tej originalnej podobe je to odkaz hodne do historie, este dalej ako k (Seiko) samurajom To mě zajímá, napiš víc Z čeho ten tvar vychází, k čemu se vztahuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Gratulace novým majitelům Jinak s tou lunetou na samurajích, mně šla naopak hodně z lehka. Tam to záleží jakou měl zrovna ten daný výrobní robot náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Jinak s tou lunetou na samurajích, mně šla naopak hodně z lehka. Tam to záleží jakou měl zrovna ten daný výrobní robot náladu Pamatuji si, že jsem jí tehdy, podle doporučení, otáčel ve vodě, a pak to bylo lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Ondro gratulace , s lunetou je to stejné jako tenkját, ve vodě jde líp než na suchu, asi podle hesla kdo maže ten jede, jinak mikroregulace tahu u MM je fajn, ale RLX nebo Doxa Sub ji má sofistikovanější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 To mě zajímá, napiš víc Z čeho ten tvar vychází, k čemu se vztahuje? napr. 6105, ked uz nie prave predchodca/historicky vzor 6159 hi-beat.. 6105 su moje byvale, zvysok z webu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ITxjA3NzgpQ&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Já vám řeknu, ty GMT jsou taky krásné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Hodinky vynikající, ruka nevhodná... viem hned o dvoch co by boli vhodnejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se