Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra

Tvar vteřinovky je dokonalej, mistře ;) Pokud se dobře pamatuju, stejná byla na Samurajích, mých prvních automatech pro registraci na fóru. Kde ty časy jsou... ;) Jsou od dobré duše z fóra :)

edit: Peťaně, díky :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvar vteřinovky je konalej, mistře ;) Pokud se dobře pamatuju, stejná byla na Samurajích, mých prvních automatech pro registraci na fóru. Kde ty časy jsou... ;) Jsou od dobré duše z fóra :)

myslel som ako sa prekryva s indexom (pretina ho na polovicu), ma to na prvy pohlad taky zvlastny tvar.

ale v tej originalnej podobe je to odkaz hodne do historie, este dalej ako k (Seiko) samurajom :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Myslím, že (minimálně) pár dní teď nebudu nosit nic jinýho :) Zajímavý je, jak jsou masivní, fotky to sice napovídají, ale člověk si to musí osahat naživo, jinak neuvěří...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Mimochodem, měl jsem v plánu, jak je budu zkoušet na kůži, ale jak tak na ně koukám, tak musím říct, že instant měl pravdu, ten originál tah jim sekne nejlíp.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

A řekni sám - v tomhle parnu nateče ruka, krásně si jednou rukou posuneš tah a hodinky jsou volné :-).

Přesně, to je luxus, kterej jsem na jinejch hodinkách nezažil. Prostě tah si upravíš vždycky úplně přesně na ruku :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Co říkáš na chod lunety? švýcarský sejf :)

120 cvaků jedna báseň :) Pamatuju, že kdysi na Samurajích šla luneta celkem ztuha. Tohle je úplně jinej level :)

Pěknej detail, kterýho jsem si všiml až naživo, je stříbrné podbarvení datumového věnce.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

ale v tej originalnej podobe je to odkaz hodne do historie, este dalej ako k (Seiko) samurajom :)

To mě zajímá, napiš víc :) Z čeho ten tvar vychází, k čemu se vztahuje?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Jinak s tou lunetou na samurajích, mně šla naopak hodně z lehka. Tam to záleží jakou měl zrovna ten daný výrobní robot náladu :)

Pamatuji si, že jsem jí tehdy, podle doporučení, otáčel ve vodě, a pak to bylo lepší :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...