instant Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 coze to mas namiesto tych MM? som to nejak nesledoval ako to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 (upraveno) mám furt Bondovky s Co-ax (i před MM), není důvod je měnit, neznám lepší hodinky na denní nošení, ale oproti MM jsou to tuctovky, a navíc totálně profláklý Upraveno 25. června 2012 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 a ved klud, my ta tu zato nezbijeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 instant-počkej jak 44?já celou dobu žiju v tom,že Marinemaster maj 42 mm bez korunky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Nene, mají 44. Těch 42 je přes lunetu, bohužel se tenhle matoucí údaj vyskytuje často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Panedge: V tele su sirsie ako cez lunetu. Maju taky specificky tvar puzdra, pozri moju recenziu tam je urcite foto z toho spravneho uhla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 Tu recenzi jsem samozrejme cetl,protoze se mi ty hodinky libej,asi budu muset znova,uz jsem to zapomnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2012 uz som medzitym dorazil k PC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2012 whale watching Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 MM600 vs. Rolex SDDS. Tradiční komentář k těmto srovnáním už snad není potřeba doplňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Na tychto rolexoch mi vadi len cenovka, pre trochu objektivity. ziadna hitparada to rozhodne nie je, ale aspon neskrblili na materiali :-) inac priame porovnanie vyznie ponizujuco, ale tak technologia 50tych rokov je technologia 50tych rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Já jsem je nechtěl hanit, šlo mi jenom o vyznění toho srovnání. SDDS mi vůbec neseděly na ruce, o vyváženosti jako u MM nemohla být vůbec řeč. Takže proti nim nic nemám, resp. úspěšně je ignoruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Hovorim - jedina pozitivna vec je ze ich je na ruke citit. Inac obycajny rolex ako kazdy z miliona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Že by byla hmotnost jedním z kritérií tvého výběru? btw, před pár dny jsem měl možnost otestovat yachtmastery a ty jako každý z milionu nepůsobí Aby mě nový moderátor nezabanoval za OT, tak jedna myšlenka... Nedávno jsem na wus narazil na další z hysterických vláken o ukončení produkce sbdx001 a možnostech faceliftu a tady instant narážel na katování kostů. Letos je to 10 let od uvedení sbdx001 a nic nenasvědčuje tomu, že by se chystalo vylepšení. Už jenom oficiální distribuce v zemích EU je jasným signálem. Kromě (zbytečného) safíru na tom opravdu není co měnit, takže tyhle vlákna beru jako povinnou součást watchuseek. Ono se i místy zdá, že Seiko pobralo v poslední době trochu rozumu - viz ukončení produkce nerentabilních Flightmasterů a katana case u Ananty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Yachty som chvalil inde, su to jedine vyslovene pekne rolexy. puzdro, luneta, to snad robil aj dizajner. Na mm300 necakam ziadnu zmenu okrem rozsirovania distribucie. Potesili by tunaky s SD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 lepší vlákno jsem nenašel i když se článek týká všech prospexů http://www.monochrome.nl/seiko-professional-specifications-prospex/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+monochrome%2FBwOB+%28Monochrome.nl%29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 Dlouho tu nepřibyla žádná fotka, tak jednu přidám ... Je z dřívejška. Aktuálně mám Marinemastery na léčení v servise. Jsou od roku 2008 bez servisu a zpožďují se mimo Seiko normu. Jsem zvědav v jakém stavu se vrátí. Využli jsem na to Seiko butik v Sofii. Říkali, že půjdou do Japonska, tak snad to klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 vsetky idu do Japonska, v Europe na to nie je autorizovany servis. som zvedavy ci ti ich prelestia atd. daj vediet. v podstate by si mal dostat GS zregulovany kaliber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 tak to jsem zvědavý Lukine a jeden článeček... http://www.ablogtoread.com/automatic-movement-based-seiko-prospex-marinemaster-sbdx001-is-worthy-swiss-competitor/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 prosim shanim nahradni lunetu na MM300 , u Higuchiho to nevyslo , nedoda.Nevite jiny zdroj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se