Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra

mám furt Bondovky s Co-ax (i před MM), není důvod je měnit, neznám lepší hodinky na denní nošení, ale oproti MM jsou to tuctovky, a navíc totálně profláklý ;)

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Že by byla hmotnost jedním z kritérií tvého výběru? :) btw, před pár dny jsem měl možnost otestovat yachtmastery a ty jako každý z milionu nepůsobí :)

Aby mě nový moderátor nezabanoval za OT, tak jedna myšlenka... Nedávno jsem na wus narazil na další z hysterických vláken o ukončení produkce sbdx001 a možnostech faceliftu a tady instant narážel na katování kostů. Letos je to 10 let od uvedení sbdx001 a nic nenasvědčuje tomu, že by se chystalo vylepšení. Už jenom oficiální distribuce v zemích EU je jasným signálem. Kromě (zbytečného) safíru na tom opravdu není co měnit, takže tyhle vlákna beru jako povinnou součást watchuseek. Ono se i místy zdá, že Seiko pobralo v poslední době trochu rozumu - viz ukončení produkce nerentabilních Flightmasterů a katana case u Ananty.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Dlouho tu nepřibyla žádná fotka, tak jednu přidám ... Je z dřívejška. :photo:

Aktuálně mám Marinemastery na léčení v servise. Jsou od roku 2008 bez servisu a zpožďují se mimo Seiko normu. Jsem zvědav v jakém stavu se vrátí. Využli jsem na to Seiko butik v Sofii. Říkali, že půjdou do Japonska, tak snad to klapne. :crying_anim02:

post-15604-054494700 1346356892.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...