Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

Návštěvník cecil

foto na Vollmeru,takový nápad na léto inspirovaný Stevem Mcqueenem,na tomhle náramku mněl Rolády.A pár fotek na zápěstí 22cm pro ty co tvrdí že jsou MM malé podle mně mají perfektní tvar i rozměr..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak som si ich vcera poriadne osahal a...  :blush02:  jaaa vam fakt neviem chlapi, ak by som mal vybrat najkontroverznejsie hodinky, tak uz viem... :whistle:  krasne su fakt, to puzdro a cifernik, kiezby mali rolady taketo rucicky... na druhej strane... tah, spona... nejde mi do hlavy ze k hodinkam v tejto cene mohli dat taketo nieco ozrutne a hrkotave. to uz aj spona na Fortiskach je lepsia ako toto (a to je kua co povedat! :D ) ak by tam dali proporcny tah s normalnou jednoduchou sponou (napr. kludne aj pasy z airmantanku), tak by to boli jedny z naj hodiniek! neviem, mozno davam tahu a spone prilis velku vahu, no osobne mi to uplne zhadzuje inak skvele hodinky... :wacko:

PS: Kubo, biele expy su to prave pre teba !! ;)

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

Verím, že instant Vám to vysvetlí :D

Za mňa, mladého a menej skúseného člena: mať tool ako TOOL, že nevadí že ho roz_ebeš, aj keď stál i 2k+ v Ečkach, prečo nie. Ak na to človek má, tak to musí byť super. Mať GS na parádu a všedný deň, a MM300 na kosenie záhrady a kálanie dreva. To bude raz skvelé :-)

No vačšina z nás má na tool ako TOOL vačšinou čosi, čo tie nestojí veľa "k", a tak nás nejaký ten škrabanček bolieť nebude.

No ako píšem, raz budem veľmi rád, ak si MM300 "ochočím" na TOOL :-)?teraz by boli mojími sviatočnými TOP hodinkymi (po Emperoroch, samozrejme).

F.

Odkaz ke komentáři

tak som si ich vcera poriadne osahal a...  :blush02:  jaaa vam fakt neviem chlapi, ak by som mal vybrat najkontroverznejsie hodinky, tak uz viem... :whistle:  krasne su fakt, to puzdro a cifernik, kiezby mali rolady taketo rucicky... na druhej strane... tah, spona... nejde mi do hlavy ze k hodinkam v tejto cene mohli dat taketo nieco ozrutne a hrkotave. to uz aj spona na Fortiskach je lepsia ako toto (a to je kua co povedat! :D ) ak by tam dali proporcny tah s normalnou jednoduchou sponou (napr. kludne aj pasy z airmantanku), tak by to boli jedny z naj hodiniek! neviem, mozno davam tahu a spone prilis velku vahu, no osobne mi to uplne zhadzuje inak skvele hodinky... :wacko:

PS: Kubo, biele expy su to prave pre teba !! ;)

misoo - ten tah k nim pasuje dokonale, zistis az ich das na nieco ine a polozis to na ruku. btw ked chces malu plochu sponu Seiko, za 20 babiek ich je plny ebay.

este otazka - co je to ta Fortiska?

Ja si je jako tool nedokazu predstavit na zadnem tahu. Potapky na tahu proste nastroj nejsou, v tehle podobe jsou opavdu jen na ten cajovy dychanek.

boa ale letci co deru konske ri.e aby mohli nosit hodinky, nam tu budu kecat do potapiek.. no de sme, sudruzi. ja sa vas pytam - toto sme chceli? no toto sme chceli? :)

No, mně jako tool zdaleka nepřišly. Spíš tak soft tool. K obleku supr.

ja to stale hovorim ze su to najlepsie oblekovky.. ale aby ste si nemysleli, znesu neskutocne vela. mam ich treti rok, vratane pouzitia na tu najspinavsiu robotu, nesetrim ich ani trochu, jaziev maju pozehnane, ale stale su k svetu, sklo nedotknute, luneta leskla.. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...