emef Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Naopak, mě tyhle bavěj moc. Povedený hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Naštěstí jen fanouškovská edice, s níž nemá Seiko oficiálně nic společného. Jinak by to byl přečin na úrovni vlastizrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Dnes som mal moznost ich mat na ruke, smelo porovnatelne s Rolexami. Mam nad cim premyslat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Dnes som mal moznost ich mat na ruke, smelo porovnatelne s Rolexami. Mam nad cim premyslat... S týmto plne súhlasím až na sponu na ťahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 foto na Vollmeru,takový nápad na léto inspirovaný Stevem Mcqueenem,na tomhle náramku mněl Rolády.A pár fotek na zápěstí 22cm pro ty co tvrdí že jsou MM malé podle mně mají perfektní tvar i rozměr.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Hodinky niesú moje ale foto na mojej 20.5 cm ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 brrr...az ma striaslo...po prvy raz kombo s rucickami a hned nasledne foto na tom "tahu"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Naštěstí jen fanouškovská edice, s níž nemá Seiko oficiálně nic společného. Jinak by to byl přečin na úrovni vlastizrady Seiko Dr.Moreau L.E. Toto nemohol spachat iny "fanusik".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 S týmto plne súhlasím až na sponu na ťahu Jasne - zisti si co stoji spona na Rolex a potom porovnavaj.. ta na seiko stoji 80,- USD. Neviem ci u rolexu za to zvladnu tu ebnutu kotvicku (co dodnes nechapem naco sluzi) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 brrr...az ma striaslo...po prvy raz kombo s rucickami a hned nasledne foto na tom "tahu"...Na tu minutovku si ale radsej zacni zvykat, bratm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 (upraveno) tak som si ich vcera poriadne osahal a... jaaa vam fakt neviem chlapi, ak by som mal vybrat najkontroverznejsie hodinky, tak uz viem... krasne su fakt, to puzdro a cifernik, kiezby mali rolady taketo rucicky... na druhej strane... tah, spona... nejde mi do hlavy ze k hodinkam v tejto cene mohli dat taketo nieco ozrutne a hrkotave. to uz aj spona na Fortiskach je lepsia ako toto (a to je kua co povedat! ) ak by tam dali proporcny tah s normalnou jednoduchou sponou (napr. kludne aj pasy z airmantanku), tak by to boli jedny z naj hodiniek! neviem, mozno davam tahu a spone prilis velku vahu, no osobne mi to uplne zhadzuje inak skvele hodinky... PS: Kubo, biele expy su to prave pre teba !! Upraveno 13. prosince 2013 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 MM su proste potapacsky tool, ktory ma plnit nejaku funkciu. Vo svojom principe to nie su hodinky na cajovy dejchanek. Ja si ich akosi na inom tahu ani neviem predstavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 No, mně jako tool zdaleka nepřišly. Spíš tak soft tool. K obleku supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 so slovickom tool opatrne, este ho nikto nikdy nevidel !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Verím, že instant Vám to vysvetlí Za mňa, mladého a menej skúseného člena: mať tool ako TOOL, že nevadí že ho roz_ebeš, aj keď stál i 2k+ v Ečkach, prečo nie. Ak na to človek má, tak to musí byť super. Mať GS na parádu a všedný deň, a MM300 na kosenie záhrady a kálanie dreva. To bude raz skvelé :-)No vačšina z nás má na tool ako TOOL vačšinou čosi, čo tie nestojí veľa "k", a tak nás nejaký ten škrabanček bolieť nebude. No ako píšem, raz budem veľmi rád, ak si MM300 "ochočím" na TOOL :-)?teraz by boli mojími sviatočnými TOP hodinkymi (po Emperoroch, samozrejme). F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Presne ste to definovali. Poniektorí z nas ich beru ako oblekovky a z toho vyplyva aj debata o ich tahu. Ale urcene su na nieco ine ako na hyckanie a neustale lestenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Ja si je jako tool nedokazu predstavit na zadnem tahu. Potapky na tahu proste nastroj nejsou, v tehle podobe jsou opavdu jen na ten cajovy dychanek. Co když ty samé, na tahu No-Tool hodinky hodím na gumu? Stanou se z nich Tool hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 tak som si ich vcera poriadne osahal a... jaaa vam fakt neviem chlapi, ak by som mal vybrat najkontroverznejsie hodinky, tak uz viem... krasne su fakt, to puzdro a cifernik, kiezby mali rolady taketo rucicky... na druhej strane... tah, spona... nejde mi do hlavy ze k hodinkam v tejto cene mohli dat taketo nieco ozrutne a hrkotave. to uz aj spona na Fortiskach je lepsia ako toto (a to je kua co povedat! ) ak by tam dali proporcny tah s normalnou jednoduchou sponou (napr. kludne aj pasy z airmantanku), tak by to boli jedny z naj hodiniek! neviem, mozno davam tahu a spone prilis velku vahu, no osobne mi to uplne zhadzuje inak skvele hodinky... PS: Kubo, biele expy su to prave pre teba !! misoo - ten tah k nim pasuje dokonale, zistis az ich das na nieco ine a polozis to na ruku. btw ked chces malu plochu sponu Seiko, za 20 babiek ich je plny ebay. este otazka - co je to ta Fortiska? Ja si je jako tool nedokazu predstavit na zadnem tahu. Potapky na tahu proste nastroj nejsou, v tehle podobe jsou opavdu jen na ten cajovy dychanek. boa ale letci co deru konske ri.e aby mohli nosit hodinky, nam tu budu kecat do potapiek.. no de sme, sudruzi. ja sa vas pytam - toto sme chceli? no toto sme chceli? No, mně jako tool zdaleka nepřišly. Spíš tak soft tool. K obleku supr. ja to stale hovorim ze su to najlepsie oblekovky.. ale aby ste si nemysleli, znesu neskutocne vela. mam ich treti rok, vratane pouzitia na tu najspinavsiu robotu, nesetrim ich ani trochu, jaziev maju pozehnane, ale stale su k svetu, sklo nedotknute, luneta leskla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 tak ale na druhu stranu mozes zablesknut zralokovi do oka, zlakne sa a nezozere ta Instant: Fortisku mi vygooglilo pavuky a zbrane, takze to nebude rozhodne nic prijemne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 mne pavuky nevadia, u mna doma su chranene a nezabijame ich, ani sa im nerobi zle. v nasej kulture to nenosi stastie. zralok lebo makrela - ja zjem co mi daju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se