kamilb Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 di do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Asi si to dám do třetice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Tak potom tady jsou jedny nové z Němec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Cegyho hlavní dodavatel je má za 1750, a 017 o stovku dráž,to je na pováženou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Tak potom tady jsou jedny nové z Němec Dík, ale asi to poptám tady. Taky přemejšlím, že bych zkusil výměnu za 2254.50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Cegyho hlavní dodavatel je má za 1750, a 017 o stovku dráž,to je na pováženou No vidíš. Na toho kluka španělskýho bych skoro zapomněl. Ale za 1700? jsem je bral před dvouma roky z Vídně od nějakýho Martina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Ja ti nevim,Martine,dvakrat si je strelil a pokud si pamatuju,v inzeratu stalo neco o vstupovani podruhy do teze reky...ser na to,stejne zase pujdou do sveta.Kup si radeji kozenou bundu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Ja ti nevim,Martine,dvakrat si je strelil a pokud si pamatuju,v inzeratu stalo neco o vstupovani podruhy do teze reky...ser na to,stejne zase pujdou do sveta.Kup si radeji kozenou bundu:-)To jsem fakt řekl?? Vono to je zatím ve fázi úvahy, ale napotřetí by to mohlo vyjít, ne? Nic lepšího mě s mikroregulací na sponě v ceně kolem 35k nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 To jsem fakt řekl?? Vono to je zatím ve fázi úvahy, ale napotřetí by to mohlo vyjít, ne? Nic lepšího mě s mikroregulací na sponě v ceně kolem 35k nenapadá.Hlasku s bundou si,doufam,identifikoval? No,pokud me pamet neklame,pri druhym prodeji uz si byl zhrzenej a sly pryc pomerne rychle,zkus si ten svuj inzerat dohledat?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Koženou bundu jsem nedohledal. Podruhé jsem je směnil s RomanemI za Sinny U2. To nebyla špatná záměna.No, zhrzenej jsem byl, ale za to nemohly ty hodinky. Naštěstí už toho moc není, po čem bych prahnul. Menší rozměr a mikroregulace je zásadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Von asi myslel tu bundu k džínům, teda pokavaď Tě netlačej na gulách. Ale to nevstupování si taky pamatuju. Mě MM nabízeli ve Vídni za 1620, ve 2013. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Kup Casio a mas klid.Radej to tady vodbornici,nic vic nepotrebujes.Tak se tim rid.Myslim rid jako rid,ne rit jako rit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Já bych to viděl na kožený kraťasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Ne moc dlouhé.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Možná to video už tady je, nicméně stojí za to vlákno trochu oživit https://www.youtube.com/watch?v=S2vT_y6w9Vw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Pěkný video. Pro mě jsou MM cenově nedostupný. Ale jinak asi #1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Ja ich mam potretie, ci postrvrte?a uz snad ostanu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 To jsou stejne tak divny hodinky.. Plastovy sklo a luneta, prelesteny, tezko servisovatelny, tenkej tah, spona pozirajici ruce, strojek vetsinou pres ctvrt minuty denne, MI zadnej.. a stejnak jsou lepsi nez svycari s presnou Etou, safirem, lepsim tahem a MI:) Zase je potrebuju sakra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 https://www.lacne-nakupy.sk/predaj-seiko-sbdx001 ...cena neni zla ....bude niekde hačik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se