Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

Ja ti nevim,Martine,dvakrat si je strelil a pokud si pamatuju,v inzeratu stalo neco o vstupovani podruhy do teze reky...ser na to,stejne zase pujdou do sveta.Kup si radeji kozenou bundu:-)

To jsem fakt řekl?? :)

Vono to je zatím ve fázi úvahy, ale napotřetí by to mohlo vyjít, ne? Nic lepšího mě s mikroregulací na sponě v ceně kolem 35k nenapadá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem fakt řekl?? :)

Vono to je zatím ve fázi úvahy, ale napotřetí by to mohlo vyjít, ne? Nic lepšího mě s mikroregulací na sponě v ceně kolem 35k nenapadá.

Hlasku s bundou si,doufam,identifikoval? No,pokud me pamet neklame,pri druhym prodeji uz si byl zhrzenej a sly pryc pomerne rychle,zkus si ten svuj inzerat dohledat?.
Odkaz ke komentáři

Koženou bundu jsem nedohledal. Podruhé jsem je směnil s RomanemI za Sinny U2. To nebyla špatná záměna.

No, zhrzenej jsem byl, ale za to nemohly ty hodinky. Naštěstí už toho moc není, po čem bych prahnul. Menší rozměr a mikroregulace je zásadní.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

To jsou stejne tak divny hodinky.. Plastovy sklo a luneta, prelesteny, tezko servisovatelny, tenkej tah, spona pozirajici ruce, strojek vetsinou pres ctvrt minuty denne, MI zadnej.. a stejnak jsou lepsi nez svycari s presnou Etou, safirem, lepsim tahem a MI:)

Zase je potrebuju sakra..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...