Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

pebe: No nechtěl jsem to říkat tak naplno :rolleyes:

To jsi klidně mohl  :crying_anim02:, už bys nic nezkazil. Potom, co pebe napsal, co napsal, jsem probulel dvě noci na záchodě :crying_anim: , nakonec mě maminka musela vylákat ven na nanukáč a nového plyšáka.

Nedostatky tahu u SBDX017:

• mezery mezi články tahu jsou docela velké, během posledního týdne mi to dvakrát chytlo chup, poprvé, co se mi to u jakéhokoli tahu stalo.
  • spodní vertikální hrany článků tahu jsou hodně ostré, rozhodně ostřejší než cokoli relevantního, co jsem měl ke srovnání (GS, Omega), čili pokud člověk nosí těžší hodinky jako tyto volněji, rády nechají červenou čáru.

Tak si je vole víc utáhni, abys je neměl moc volné, ne?

• pokud je extenze zcela zatažená, stále je občas cítit hrot u napojení tahu na sponu (viz foto s jedním kolečkem, kdo má možnost, nechť si po příslušné partii přejede bříškem prstu).
  • pokd je extenze povysunutá, stává se z ní krvežíznivý organizmus (ano, se z), který se nezastaví před ničím. Zobáček na spodku přezky (funkčně nezbytný pro mechanizmus vysouvání extenze) spolu s výše uvedeným napojením (viz foto s dvěma kolečky) konspirují s cílem těžkého ublížení na zdraví. V současnosti mám naražené a trochu oteklé zápěstí a jsem macatý, což efekt zvyšuje (foto), ale jiné hodinky mi to nedělají.

Jsem obecně tahař a jsem tedy ochotný dělat kompromisy, navíc lze namítnout, že poloha s vysunutou extenzí není míněna na holou kůži (fair enough), ale tak to s tím tahem prostě je. Esteticky je naopak vynikající, delší články dobře vyrovnávají masivní pouzdro a dobře schovávají 20mm šířku.

Tímto jsem sfoukl negativa, ke chvále všeho ostatního se dostanu brzo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

...a ja placem, ako ma hryzie tah na PADI zelvach :)...a tu vidiet, ze pre pravu vieru spravny Seikokot obetuje este ovela viac.

Hanba mi.

F.

Odesláno (upraveno)

Psal jsem, že je cesta k osvícení trnitá. Není to pravda, cesta k osvícení kouše. Prostě si musím zvyknout na to, že je extenzi třeba využívat jenom pohotovostně. A nechat se přitom stejně trochu pohryzat. Jsem zamilovaný, je mi to jedno :wub: .

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odesláno

Na fotce to vypadá těsněji, než to bylo. Povolená extenze, výsledek jejíž práce je výše k vidění, mi u toho tahu prostě není pohodlná, i když jsou cibule dost volně. Pokud je extenze zacvakla, je to lepší, ale pokud mám hodinky těsně, víc vím o ostrých hranách tahu. Možná mají kolegové pravdu, že si to jen neumím správně nastavit, ale s žádným tahem jsem nikdy potíže neměl, až s tímhle. A o tom, že má tah na vnitřní straně pár nepříjemně ostrých bodů, myslím nemůže být sporu.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Tah by podle mě nemel kousat a to ani na volno ani na tesno. Howgh

Upraveno uživatelem km.kmk
Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Ze jsou spona a zřejmě i tah konstrukčně špatně navrženy.

A ze nějaké ulitby typu asi ho mám blbe utaženy nebo povoleny jsou irelevantní.

Stačí takto?

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Kousala a nerezal. Ze ty jen honís příspěvky :-))

Potřebuješ něco prodat?

Odesláno

dr.sphinx: doktore uz se tesim na pozitiva, jinak to mas az vedecky napisane :)

instant: to s tim policejnim klepetem me dostalo, jsem vyprskl ranni caj :clap:

Odesláno

No jestli to nebude tím, že se spouštíš z vyššího levlu dolů. Samé GS a teď toto :)

Třeba to časem bude lepší, kůže se zocelí, spona obrousí...

S tou posunutou extenzí to mám taky tak. Ale jinak nic nepociťuji. Así mě hryzká jen tak trochu. Nemám MM300 ale MM600, ale ty spony by měly být identické.

Já ji mám umístěnou blíže směrem k šestce (celkem dost). Víc mi třeba vadí, když je spona na střed, protože ta složená část pak je moc bokem, a to mě pak tlačí.

To jsi klidně mohl  :crying_anim02:, už bys nic nezkazil. Potom, co pebe napsal, co napsal, jsem probulel dvě noci na záchodě :crying_anim: , nakonec mě maminka musela vylákat ven na nanukáč a nového plyšáka.

Odesláno

Kouše i GS, jsou dost podobné :D

Podle mě to má prostě moc natěsno ten tah.

Je to vidět tady v čase 5:50 a 6:35

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...