mAra_ Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2022 Dneska jsem upravoval kůru okolo borůvek.. Že mám doma na zahradě rodinu slepýšů, to vím už dlouho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale co jsem to našel pod kůrou u jiné kytky, je mi fakt záhadou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2022 (upraveno) Tak update, vypadá to na slepýše křehkého na foto c.1 a slepýše východního na c.2... Sem ani nevěděl, že tu žijou dva druhy... Upraveno 26. dubna 2022 uživatelem mAra_
shewcza Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Ať to tu nezapadne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
papun Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Zdar přátelé. Je tu prosím někdo kdo se vyzná v chovu užovky červené? Syn chce zvířátko. Já jsem mu koupil knížku. On si ji za den celou přečetl, chrlí na mě moudra. Je vcelku zodpovědný, tak to chceme zkusit. Samotného mě to zajímá. Primárně jde o výrobu prvního příbytku. Jako na netu je spousta informací, ale jsem ve fázi, kdy jsem se v nich ztratil. Nebyl by prosím někdo, kdy by mi třeba přes SZ poskytl nějakou konzultaci. Děkuji
Vladar91 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Chlapi nevite co to je? Lokalita byt v uhrinevsi. Tak 2 cm To asi neni zdejsi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rado74 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května před 8 hodinami, Vladar91 napsal: Chlapi nevite co to je? pravdepodobne snovačka domová -Steatoda grossa. Na juhu u nás už takéto pobehujú - strehúň škvrnitý , ako malá tarantula Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vladar91 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Díky jo je to ona. Doma bych to teda nechtěl.
shewcza Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
shewcza Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
alky Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Právě ted na naší skalce, odhadem má tak 80 cm +, nažraná myšima, který chováme pro změnu pod záhonky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se