m.n. Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Jsem teď chtěl v ložnici přetočit žaluzie a nějak mi to nešlo, tak koukám a v kukle tam byl tady tenhle frajer... Co to kua je??? Je riziko, že toho budu mít po baráku víc? Dost mě to jako vystrašilo, nesnáším tuhle verbež...
solidus Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 V tehle pavoukach se nevyznám, ale to o par zsluzek výše, není to kokon? Pak bys jich doma fakt víc mít mohl :-D
m.n. Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 No byl v tom kokonu sám, než jsem ho vyrušil...
Vit Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 No byl v tom kokonu sám, než jsem ho vyrušil... Pěkná přírustek Matěji! ----------------------------------------- Já jsem dnes kontroloval kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Jsem teď chtěl v ložnici přetočit žaluzie a nějak mi to nešlo, tak koukám a v kukle tam byl tady tenhle frajer... Co to kua je??? Je riziko, že toho budu mít po baráku víc? Dost mě to jako vystrašilo, nesnáším tuhle verbež... Bych se asi pos.... Zkus to dát sem třeba poradí
sect Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Zdar pavoukoznalci. Nevíte někdo koho jsem to potkal? Byl fakt celkem velký..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 (upraveno) Jsem teď chtěl v ložnici přetočit žaluzie a nějak mi to nešlo, tak koukám a v kukle tam byl tady tenhle frajer... Co to kua je??? Je riziko, že toho budu mít po baráku víc? Dost mě to jako vystrašilo, nesnáším tuhle verbež... IMG_5626.PNG Možná ta fotka zkresluje, ale toho macka jsi našel v ložnici v OPAVĚ, nebo v jsi byl na návštěvě v Austrálii??? To SECT:Není tohle odpověď na Tvoji otázku? Upraveno 24. srpna 2014 uživatelem Andrew
Toryco Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 No není krásná .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
solidus Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Koukam, ze jsem dlouho nepřispěl a nejake novinky mam :-) Uza je pěkná ;-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 sorry za OT, ale ja poloslepy magor som to precital, ze teroristicke okienko...!?v dnesnej dobe by to ani nebolo tak mimo misu! tak som aspon navstivil stranky o vasom krasnom hobby!
nAscA Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Solidus, tak se pochlub Ja akorat nejake sklipkany...
solidus Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Všechny pavouky jsme natahali do kanclu, takže tu aktuálně máme - polovina fakt mimina, každý kolega si na burze něco vybral - a polovina subadult z domova. Máme tu tak 10 kousků. Včera se zrovna svlíkla B.emilia. Doma něco nafotím a pošlu. Hezky vyrostly ty barevné Bitis arietans Namibia a Lake Nakuru a nasicorny už jsou hovada :-D Cca 50cm za pár měsíců, zatím se zdají stále ok, jen už mají tu bitisáckou povahu, jako mimina se dala brát do rukou (za což bych si ty pracky dneska ufiknul, ale když byla tak roztomiloušššká :-D). C.atrox už má metr a přesouval jsem ho do většího terárka. Je to parchant uchřestěnej a moc moc rád by si kousnul :-D V lednici mám nějaké zmijky, tak doufám, že v létě budou prckové. A něco jsem i prodal no, málo místa. A největší úlet - po 15-ti letech teraristiky jsem si pořídil gekončíky noční :-D Dostal jsem se k mláďatům po rodičích z Afghánistánu, tak mi to přišlo takové zajímavé. A prodal a pak zas koupil ještěrky. Já bez nich prostě nemůžu bejt ;-) Co Ty a Tvoje Helodermy?!!!!
solidus Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 (upraveno) maxigabrielg: To jsi tu správně. My za pokec o hadech a pavoucích maskujeme přípravu teraristického útoku :-D Upraveno 12. února 2015 uživatelem solidus
TomCZ Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Pánové, hoďte tu zase nějaké fotečky, ať je na co koukat
nAscA Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2015 No helodermy jsem vsechny prodal... Chtel jsem se stehovat zpet do Norska, abych vzapeti zjistil, ze to proste bez nich nejde a porizuji nove. Pacient jako s hodinkami Nechystas se do Hammu?
solidus Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 :-D Tak to jsi ale fakt pacient :-D Norsko už taky není, co bývalo (to je můj jasně vyprofilovaný názor, ale nikdy jsem tam nebyl a nic jsem si nezjišťoval :-D:-D jen mám pocit, že ta imigrační politika severských zemí je stejná). Já tam nikdy nebyl. Když něco potřebuju, kamarádi přivezou. Mám možnost tam jet, mít prodejcovské lístky, tzn. vstup bez fronty než přijdou lidi a jet domů, až začne nával, ale Exotika mi stačí ;-) Navíc loni jsem koupil motorku, takže přes léto budu furt v tahu.
nAscA Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Norsko je skvela zeme, jen co se teraristiky tyka je to hodne na houby. Na prestehovani apod, v Evrope asi nejlepsi + je mimo EU, coz muze mit take sva +.Shanim prave nekoho kdo me do Hammu za benzin odveze. Muzu i prodavat ci prekladat do AJ, cizincum prodavam temer denne. Tak kdybys vede, SZ. Na exotice se musime priste sejit
solidus Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Ty jo, máš pravdu, já tak nějak po letech hodil Švédsko do jednoho pytle s Norskem a zapomněl na ty pozitivní věci, jako je právě out of EU, atd. Tak to se všem Norákům omlouvám Na ifauně se před Hammem vždycky objevují inzeráty, že někdo jede a má volné místo, ale můžu se poptat. Jasně, na Exotice Tě rád uvidím, nezapomeň mít na ruce něco Rolexového
nAscA Odesláno 12. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2015 No ja uz byl v Hammu nekolikrat a temer vzdy pres inzerat. Clovek tak potka magory, ktere jeste nezna Rolex, nic pro me. Vidim to spis na Monaca
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se