sery.vlk Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 ORIS zplodil novou limitku (3000 ks - lze tomuhle ještě říkat limitka?) - chronograf postavený na 7750ce, ale bez vteřinovky, jen se dvěma sčítači. Pouzdro titan 44,5 mm, keramická luneta s tachymetrickou škálou. Rozum mi zůstává stát nad připojením řemínku k pouzdru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
foxik28 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 oris a fortis mi v poslední době dost zklamává:(snad se polepší
bandicoot Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Tohle napojení, to je zlý... Není to dobré ani na gumě, natož na kůži
Radimk Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Překopnu tu hodnocení firmy \oris od jednoho místního ( slovutného) člena. myslím, že opět sedí, jako zmiňovaný hrnec.:.."Ještě, když tady hodnotíme tu vizáž hodinek tak si neodpustím rýpnutí do Orisu ? Oris je jedna z mála značek, kterou jsem nikdy neměl a pokud nevyrobí konečně něco hnusného, tak ani mít nebudu ? Oris jsou hodinky ke kterým se hodí příměr ?ocucaný bonbón? jako ?p...l na hrnec? a to jak tvarem, tak povrchovou úpravou, jsou tak slaďoučký a vymydlený, že kdybych si je zasunul prostředníčkem do konečníku, tak bych se určitě rozzářil jako sluníčko "..Ypouši, je čas nákupu..
Chumpus Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
Čendík Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Jsou už v katalogu Oris 2009. Třeba tady je prodávají - http://www.authenticwatches.com/oris-ruf-ctr3-chronograph-limited-edition-67376117084ls.html
sery.vlk Odesláno 18. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Jsou už v katalogu Oris 2009. Třeba tady je prodávají - http://www.authentic...76117084ls.html Dík za odkaz, to jsem za pěknou trubku .-) V každém případě se nedivím, že jim teď dělají PR, když za ně chtěli US$ 4.000
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se