Radimk Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 V 25. 2. 2011 v 18:42, 'Ondra' napsal: Nějaký Damasko bych asi snes Já asi taky. Nechal sem děcka 14 dnů na jogurtech, střelivo nachystáno. Jestli mě v úterý zeberou papíry, půjdu pro ně do Ostravy pěšky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 V 25. 2. 2011 v 10:51, 'YPO' napsal: tak sou doma kdyby někdo potřeboval vědět jaké mají technické vychytávky tak staří říct Děkuji YPOvi za příjemný pokec nad pivkem. A ty Damasko DA46 jsou teď moje. Více detailů je v prodejním vláknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 V 13. 3. 2011 v 19:00, 'Petr_P' napsal: A ty Damasko DA46 jsou teď moje. je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Práve som ich vybalil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Gratuluji a uzivej si paradni kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Velka gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Ďakujem - sú parádne. Keď sa dostanem von urobím nejaké foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Tema typickyma remenama s prositim barvy sekundovky udelalo Damasko skvely krok. Perfektne to vypada a uz se staly pro tuto znacku zcela symtomatickymi. Dava jim to takovy celistvy firemni vzhled, jako to delaji originalni tahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 mne damasko remene zase moc vzhladovo nesadli, ale samozrejme zmenit sa to moze a casom mu mozem prist na chut. Zatial som ho nemal na ruke ani minutu :-) Laurin, zaujima ma, ci si riesil aku chces lunetu, s minutovymi alebo hodinovymi indexami. Mas hodinove, chcel si to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 (upraveno) V 19. 5. 2015 v 14:18, laurin napsal: Práve som ich vybalil??????From now I´m not aloooooone?????? Jak to máš s AR? Jen vnitřní? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. května 2015 uživatelem MJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Ahojte, ano chcel som presne tieto, mam obojstranny antireflex. Mne ten remen zase sadol a paci sa mi to presitie ako ladi so sekundovkou, presne ako pise Hasna. Este musim pospekulovat nad nejakym nato remenom. Skusal ich niekto aj na gume? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Nádhera. Damasko chci, neboť jsem ale starý muž s dlouhým knírem, nějak se nemůžu rozhoupat pro konkrétní model. Což, to by mě tak neštvalo, anžto daleko víc mě tlačí, že DA nemá svůj vlastní kovový tah. Já totiž kovový tahy miluju, nedokážu nosit kůži ani NATO, ani ZULU ani gumu, ani textil ani řemeny z jutového pytle. Potřebuju na zápěstí masu, váhu, prostě to cítit. Bez tahu bych byl jako bez klobouku. V klobouku i spím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 (upraveno) V 20. 5. 2015 v 15:09, Půlka Šumavy napsal: Nádhera. Damasko chci, neboť jsem ale starý muž s dlouhým knírem, nějak se nemůžu rozhoupat pro konkrétní model. Což, to by mě tak neštvalo, anžto daleko víc mě tlačí, že DA nemá svůj vlastní kovový tah. Já totiž kovový tahy miluju, nedokážu nosit kůži ani NATO, ani ZULU ani gumu, ani textil ani řemeny z jutového pytle. Potřebuju na zápěstí masu, váhu, prostě to cítit. Bez tahu bych byl jako bez klobouku. V klobouku i spím.Ides na to prirychlo...skus trocha spoznat znacku, ak mas o hodinky od nich skutocny zaujem...Mnoho odpovedi na zakladne otazky tak polahky najdes sam... Upraveno 20. května 2015 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 V 20. 5. 2015 v 15:13, krtenek napsal: ?http://www.damasko.de/en/steelbraceletsDěkuji! Starý strom už tolik nenese. Tím se mění situace. V 20. 5. 2015 v 16:15, Ivanhoe34 napsal: Ides na to prirychlo...skus trocha spoznat znacku, ak mas o hodinky od nich skutocny zaujem...Mnoho odpovedi na zakladne otazky tak polahky najdes sam...V téhle značce se mělce rejpu od dubna loňského roku. V Pasově jsem si při podzimním výletu se ženou a naším kokrem po obědě a několika pivech pár Damasek v hodinářství ohmatal mastnýma rukama a brýlemi na blízko rozdvojeně prohlédl, což mě nezabránilo v tom, abych se v nich utvrdil. Mají přenádherně zpracovaná pouzdra a ciferníky. Ale ještě jsem se ke koupi nedobral. Co vím je, že nechci chronograf, musím mít otočnou lunetu a bez kovového tahu bych skřípal dentální náhradou. To poslední se ovšem díky Závislákovi a Bůh mu to nastokrát oplať, konat nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 (upraveno) V 20. 5. 2015 v 16:47, Půlka Šumavy napsal: Děkuji! Starý strom už tolik nenese. Tím se mění situace. V téhle značce se mělce rejpu od dubna loňského roku. V Pasově jsem si při podzimním výletu se ženou a naším kokrem po obědě a několika pivech pár Damasek v hodinářství ohmatal mastnýma rukama a brýlemi na blízko rozdvojeně prohlédl, což mě nezabránilo v tom, abych se v nich utvrdil. Mají přenádherně zpracovaná pouzdra a ciferníky. Ale ještě jsem se ke koupi nedobral. Co vím je, že nechci chronograf, musím mít otočnou lunetu a bez kovového tahu bych skřípal dentální náhradou. To poslední se ovšem díky Závislákovi a Bůh mu to nastokrát oplať, konat nebude No neviem neviem teraz... pokial mi je zname, Damasko ma v CZ jedineho AD, a to je Chronoshop. Ten sidli v Prahe... v provincnom hodinarstve Damaska nenajdes... ale bavis sa dobre, ze? Upraveno 20. května 2015 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 (upraveno) Pasov je Passau, nemecko. Ale jestli tam maji Damasko netusim, nic jsem nenasel. Upraveno 20. května 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 V 20. 5. 2015 v 17:26, tano napsal: Pasov je Passau, nemecko. Ale jestli tam maji Damasko netusim, nic jsem nenasel. aha, radsej uz budem ticho, konieckoncov co ma tu po tom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Půlka Šumavy Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 (upraveno) Nene, skutečně v Pasově, neboť jsem jeden model viděl za vitrínou a další dva, z čehož jeden poněkud poškrábaný se vylouply pod pultem. Abych upřesnil hodinářství nemohu, bylo na starém městě poblíž mostu přes Dunaj. Nenošená Damaska dají najít v desítkách německých hodinářství, nebo se snad pane Chytrý pletu? Upraveno 20. května 2015 uživatelem Půlka Šumavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 K tomu ci sa Damasko da najst v nemeckych hodinarstvach sa bohuzial vyjadrit nemozem, lebo o tom fakt nic neviem. Dalsim faktom je ze tvojich prvych 6 prispevkov na fore je na beletriu podstatne bohatsich nez boli tie moje kedysi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 V 20. 5. 2015 v 18:56, Půlka Šumavy napsal: Nene, skutečně v Pasově, neboť jsem jeden model viděl za vitrínou a další dva, z čehož jeden poněkud poškrábaný se vylouply pod pultem. Abych upřesnil hodinářství nemohu, bylo na starém městě poblíž mostu přes Dunaj. Nenošená Damaska dají najít v desítkách německých hodinářství, nebo se snad pane Chytrý pletu?A nemusis hned nekoho urazet a ponizovat:(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se