Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja viem ze to tu uz bolo... ale prezivam teraz vnutorny boj. Crta sa mi nieco co sa mi velmi paci, ale ma to 36mm. Je to nositelna velkost? Nebudu si ludia mysliet ze mam male pero ked sa v spolocnosti objavim s takymi hodinkami? Zapastie mam ako vrabec stehno a oci mi este celkom sluzia, takze prezit by som to mal.

Co si myslite vy???

Odesláno

Mam 100kilo, metr devadesat a nosil jsem 35mm Nomosy. Naprosto v pohode. 99.999% lidi si tech hodinek vubec nevsimne, i kdyby mely 40mmm.

Ja viem ze to tu uz bolo... ale prezivam teraz vnutorny boj. Crta sa mi nieco co sa mi velmi paci, ale ma to 36mm. Je to nositelna velkost? Nebudu si ludia mysliet ze mam male pero ked sa v spolocnosti objavim s takymi hodinkami? Zapastie mam ako vrabec stehno a oci mi este celkom sluzia, takze prezit by som to mal.

Co si myslite vy???

Návštěvník Tada
Odesláno

Normálka, v zásadě nic jiného nenosím. Záleží kolik z plochy hodinek zabírá číselník, když je číselník velký a luneta tenká, vypdají větší. 36mm jsou v pohodě.

Odesláno

36 mm je v podstatě v poho. Dost bude při tomto rozměru záležet na poměru číselníku a lunety, materiálu, asi i barvy číselníku a v neposlední řadě na šířce a způsobu uchycení tahu či řemene. Jestli jsou to ale vintážní rolády, tak nic neřeš a jdi do nich :-)

Odesláno

Nevím, jaké má vrabec stehno, ale já mám kolem zápěstí 15,5 cm ('tys měl být gynekolog', říkají mi všichni) a klidně nosím i vintážní kousky 33 mm, aniž bych si kvůli tomu připadal divně.

Odesláno

je tam luneta, aj ked nie siroka, uchytenie tahu je 20mm, cifernik je tak nejako do seda :) rolady to niesu - tam mam ineho favorita :)

18 by bylo lepší, ale což. Tak už to prozraď :-)

Odesláno

36mm je v poho. Měl jsem to na primkách, mám to na seikách, ruku mám 17,5cm oboje se nosí naprosto v klidu. V mý galerii jsou focený 36mm primky s blackbirdy a vypadá to naprosto přirozeně.

Rozhodně nevypadají jako kompenzace něčeho. Kompenzační pomůcky na malýho bifla spíš bejvaj obecně velký, ne?

Odesláno

Nevím, jaké má vrabec stehno, ale já mám kolem zápěstí 15,5 cm ('tys měl být gynekolog', říkají mi všichni) a klidně nosím i vintážní kousky 33 mm, aniž bych si kvůli tomu připadal divně.

tak to sme na tom dost podobne, to vrabcove stehno je len taka ludova slovesnost :)

18 by bylo lepší, ale což. Tak už to prozraď :-)

18 je uz na moj vkus dost malo. hodinky su trochu vyssie vzhladom na priemer tak by to potom asi na ruke moc "plantalo" prezradim az ked bude dohoda.. som povercivy a je to chulostiva zalezitost.

36mm je v poho. Měl jsem to na primkách, mám to na seikách, ruku mám 17,5cm oboje se nosí naprosto v klidu. V mý galerii jsou focený 36mm primky s blackbirdy a vypadá to naprosto přirozeně.

Rozhodně nevypadají jako kompenzace něčeho. Kompenzační pomůcky na malýho bifla spíš bejvaj obecně velký, ne?

ja to berem tak polozartom. ja mam teraz na kompenzovanie 46mm Airmany :)

Odesláno (upraveno)

Přijde mi to úplně v pohodě. Sám mám několik malých hodinek a je to velmi pohodlné. A třeba pod úzkou manžetu košile i jediná rozumná volba.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Ja mam momentálne na ruke Tudory ktoré majú len 34mm a príde my to celkom ok moje najobľúbenejšie hodinky majú 36mm mám ja 47mm hodinky. Hodinky menšieho priemeru nosím radšej.

Odesláno

Já mám obvod zápěstí nějakejch 21-22 centimetrů a 36mm hodinky nosím moc rád. Je fakt, že si s nima připadám nenápadněji než se 46mm airmanama, ale je pravda, že když vidí holky chlapa s takovejmahle hodinkama, tak říkají: "ten musí mít ale péro, když si může dovolit nosit takhle malý hodinky!"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...