Přejít na obsah

105 hlasů

1. 1. Co byste zvolili Vy?

• Rolex Seadweller, funglovky, aktuální model
      28
    • BMW Z4 od známého za stejnou cenu, při cca 100k slevě oproti trhu
      17
    • Škudlení na hypotéku, cca 7% zbývající jistiny
      60

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

já si myslím, že nás Jeremy jenom zkouší :D - na druhou stranu sem měl ráno podobné dilema a po vteřinovém rozmýšlení jsem udělal všechno - pivo, rum i cigaretu

Odesláno

Loni mi týden před narozeninami (39) přišel dopis z hyp. banky, že máme splacený dům. :)

Ten pocit je něco úžasnýho. To bych za žádný hodinky (a už vůbec ne ROLEX :D ) ani auto nevyměnil. ;)

Odesláno

BMW, ci uz Z4 alebo akekolvek ine bez strechy.

Posted Image

Tu mas navod k hodinkam ktore k tomu dostanes, hodia sa k obleku aj k teplakom, maju trochu tazke puzdro(cca 1470 kg s manualnou prevodovkou), zato s mnozstvom krasnych veci ako zadny nahon, skutocny motor a kopu inych. Minuly rok som mal podobnu uvahu, skoncilo to so seiko white helmet za par korun a :wub: cabriom.....

Odesláno
  V 6. 3. 2011 v 10:00, 'gabriel1001' napsal:

Tak teda dobre..vyriesim Ti aspon tretinu problemu, ja vezmem tu Z4-ku a tebe ostava iba 50 na 50. Hmmmm??? :rolleyes:

Nechceš vzít za mě radši volbu 3? :-)
Odesláno

Kdysi jsem kupoval nový auto se slevou 30%. Myslel jsem si jaka to není paráda, že ho za rok až dva prodám za tu samou cenu. A že to tak budu dělat pořád.

A ejhle, přišla krize a za rok a půl stály nový auta nikoliv o 30% míň, ale díky akcím a paketům rovnou o 40% :)

Takže kupovat něco s úmyslem to za rok prodat vůbec nemusí vyjít. Btw auto se dá nabourat.

Odesláno
  V 6. 3. 2011 v 11:08, 'sibirnaya' napsal:

jako sorry, ale Z4ka za cenu SDDS je bomba kauf..

Já vím :-(

Navíc je od kamaráda, kterej se o ní stará fakt hezky. Před půlrokem navíc měnil střechu, takže o největší bolístku je postaráno.. Chjo..

Odesláno

Na doplacení hypotéky prachy schrastíš vždycky. Teď bych si udělal radost na léto a koupil to auto, hodinek máš zatím víc než aut, o jedny víc nebo míň...

Odesláno

Je to fakt těžké dilema. Rozumná část ve mně by volila doplacení domu, čímž z člověka spadne velké břímě.

Jenže jarní nálada a to venkovní sluníčko mi říká jasně, ber tu Z4. Super poježdění, opálíš se za jízdy a budeš mít na celé léto zábavy až nad hlavu. No a hodinky... ty už určitě nějaké máš, ne?

Návštěvník Tada
Odesláno

Z4 nebrat, jestli máš dost tlustý zápěstí tak ber ty Rolády...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...