Mirek Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Za mě modrý, protože na denní nošení se podle mě hodí víc, hlavně k riflím, ke všemu Suma jsou tmavě modrý, nic křiklavýho, takže každodenní pohoda a určitě zajimavější, než černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Hmmmm, já je mám jako další metu a vypadá to, že to budou taky modrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Hmmmm, já je mám jako další metu a vypadá to, že to budou taky modrý... kua martzi...! to mi nedelej. nejak jsem se v posledni dobe pristihl, ze mame podobny vkus. tak mi nerikej, ze budu na leto taky shanet dalsi potapky a nemlich vod Seika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kmk Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 tady není o čem... jedině modrý. Měl jsem oboje, a modrý třikrát, to asi mluví za vše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Shodnu se se všemi, prostě potřebuješ oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Černý už jsi měl, víš jak vypadají, tak teď zkus modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Černý už jsi měl, víš jak vypadají, tak teď zkus modrý. No právě,aby mě to pak nemrzelo,protože ty černý byly boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvkvv Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 no u mě by vyhrála jedině modrá verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 vycházej z toho, jaký hodinky už máš... ale já bych šel do modrých... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kugita Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 černé..;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 heledse, ja sem to samy resil u Rolexu, konkretne Datejust II. Prvni co sem koupil, byly modry. A zjistil jsem, ze nutne potrebuju cerny. Modry sem prodal a v obchode si objednal cerny. Nez dosly, tak sem sehnal bily - nasadil a prodal - pak cerny - a zjistil, ze to neni uplne ono. Pak prisly cerny, no, nejak me za srdce nechytly, tak sem sehnal ty bicolory s cernym cifrem. Ten me nudil, tak sem objednal zlatej s diamantama. To byla dost divocina, tak sem je prodal a koupil s sedym s rimskejma cislama. To byl hnus, tak sem si na ne objednal modrej cifr. Cifr dosel, prehodili mi ho, cerny sem prodal a jediny, co sem si nechal, sou modry. Takze asi tak Tohle ti pisu s modrejma doxama na ruce a s modrejma iwc na stole. A v mezicase pokukuju po modrejch sumech. Doufam, ze sem se vyjadril jasne Tak tohle si musim někam uložit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Do týhle diskuze se nezapojuju, na to nemám. Ale jinak bych chtěl modlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Modré. Viděl jsem je živě a opravdu pokaždé jiný odstín. Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Blíží se léto, za mě modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Než jsem dočetl až sem, tak mi několikrát problesklo hlavou: Se šípkovou! Se zelím! Za mě jednoznačně modré, jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvkvv Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Jo,běž do modrejch, až je pak třeba někdy pošleš dál, tak budeš mít o jednoho potenciálního kupce víc:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 Celou dobu jsem chtěl napsat černý, ale poslední fotky mě přesvědčily. Jedině modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas123 Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2011 modre su krajsie - vyraznejsie, nazivo som videl ale iba cierne a boli v pohode takze podla mna budes spokojny tak ci tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 jestli SUMA, tak jedině MODRÝ....zrovna je mám na ruce. Ta modrá je fakt modrá a modrá je dobrá, no už jdu rači spat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se