Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dve veci. nejsem satanista, takze bych preferoval oznaceni 660 ft, jako u kazdych jinych normalnich hodinek. a za druhe to chce vice nez jen jednu zivou fotku s hodinkami na zapesti kosile!

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 30. 3. 2011 v 18:14, 'tmoris' napsal:

dve veci. nejsem satanista, takze bych preferoval oznaceni 660 ft, jako u kazdych jinych normalnich hodinek. a za druhe to chce vice nez jen jednu zivou fotku s hodinkami na zapesti kosile!

Tak ty fotky se zatím shání dost blbě :) ...vzhledem k tomu, že nové Outdoory ještě nejsou ani na oficiálních stránkách Archimede. Jedině, že by Kubson něco nafotil ;)
Odesláno
  V 30. 3. 2011 v 19:32, 'David Lorenc' napsal:

Outdoory jsou nadherny. Pockam jak budou vypadat na remenu a podle toho se uvidi, tahy proste nemusim...

Taky počkám, pokud do té doby neobjevím něco jiného, budu o nich dost uvažovat.
Odesláno

Ty outdoory jsou překrásný.Měl jsem hlavu plnou Steinhart outdoor,pořád o nich přemýšlel,až je chronoshop stáhl a já byl na mrtvici.Teď vidím,že toto je úplně něco jiného.Nádhera.

Odesláno
  V 30. 3. 2011 v 22:04, 'Jezevcik2' napsal:

Ty outdoory jsou překrásný.Měl jsem hlavu plnou Steinhart outdoor,pořád o nich přemýšlel,až je chronoshop stáhl a já byl na mrtvici.Teď vidím,že toto je úplně něco jiného.Nádhera.

Steinhart outdoor? Které to jsou?
Odesláno
  V 31. 3. 2011 v 20:13, 'Jezevcik2' napsal:

Pardon,byl to překlep.Myslel jsem samozřejmě předchozí Archimede outdoor.

Já jsem si říkal, že je neznám :)

Ta nová verze mi přijde mnohem povedenější.

Odesláno

A kruci, tak to je opravdu dobrý. Ale dva dny zpět jsem koupil Stowy, takže je hotovo.

Ale Outdoory byly hodně vážný kandidát.

Odesláno (upraveno)

Fakt nejsou zle. Kdyby na nich bylo napsane Glycine, nebo Sinn, tak by nemely chybu. Ten debilni nazev firmy na ciferniku je u mne zcela nepruchodny.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Někdo Vás snad nutí s revolverem u hlavy k jejich nákupu? Pokud se Vám nelíbí kvůli jménu,je to jen Váš osobní problém a netahejte do toho ostatní.Nazdar.

Odesláno

Do haje je to snad diskuzni forum, ne?!? A na diskuznim foru jsou snad same osobni nazory, ne?!? Proto se zaklada vlakno k hodinkam, aby se lidi vyjadrovali, ne?!? Kdyby do toho autor vlakna nechtel "tahat ostatni", tak si ty obrazky povesi na zachod na zed, ne?!? Tak tady nebouchej do stolu a neokrikuj okolosedici.

Odesláno
  V 7. 4. 2011 v 18:26, 'jara' napsal:

Někdo Vás snad nutí s revolverem u hlavy k jejich nákupu? Pokud se Vám nelíbí kvůli jménu,je to jen Váš osobní problém a netahejte do toho ostatní.Nazdar.

Hasňa to možná řekl trochu radikálně (s názvem), ale jinak má naprostou pravdu, účelem je diskutovat, ne pouze chválit.

A taky si tady tykáme ;)

Odesláno

Ten nazev mi pripomina tu firmu z posledniho dilu Basniku co mela pro nemocnici postavila pradelnu - StavoMedo. Jinak pekne hodinky. Podobny problem mam ale i s Damasko a Steinhart.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...