tmoris Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 dve veci. nejsem satanista, takze bych preferoval oznaceni 660 ft, jako u kazdych jinych normalnich hodinek. a za druhe to chce vice nez jen jednu zivou fotku s hodinkami na zapesti kosile! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 dve veci. nejsem satanista, takze bych preferoval oznaceni 660 ft, jako u kazdych jinych normalnich hodinek. a za druhe to chce vice nez jen jednu zivou fotku s hodinkami na zapesti kosile! Tak ty fotky se zatím shání dost blbě ...vzhledem k tomu, že nové Outdoory ještě nejsou ani na oficiálních stránkách Archimede. Jedině, že by Kubson něco nafotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Outdoory jsou nadherny. Pockam jak budou vypadat na remenu a podle toho se uvidi, tahy proste nemusim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Nafotím, hned jak budu mít jen trochu prostor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Jedině, že by Kubson něco nafotil presne tak jsem to taky myslel. musi se pan zivnostnik trochu snazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Outdoory jsou nadherny. Pockam jak budou vypadat na remenu a podle toho se uvidi, tahy proste nemusim... Taky počkám, pokud do té doby neobjevím něco jiného, budu o nich dost uvažovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Ty outdoory jsou překrásný.Měl jsem hlavu plnou Steinhart outdoor,pořád o nich přemýšlel,až je chronoshop stáhl a já byl na mrtvici.Teď vidím,že toto je úplně něco jiného.Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Nevíte, jaká bude spona? Plech nebo překlápěcí? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Ty outdoory jsou překrásný.Měl jsem hlavu plnou Steinhart outdoor,pořád o nich přemýšlel,až je chronoshop stáhl a já byl na mrtvici.Teď vidím,že toto je úplně něco jiného.Nádhera. Steinhart outdoor? Které to jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Pardon,byl to překlep.Myslel jsem samozřejmě předchozí Archimede outdoor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Pardon,byl to překlep.Myslel jsem samozřejmě předchozí Archimede outdoor. Já jsem si říkal, že je neznám Ta nová verze mi přijde mnohem povedenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 (upraveno) Až mě to vyrazilo dech.To je posun o několik úrovní.Možná to tu už někdy bylo,ale zde je docela povedená recenze na ten předchozí model,která mě tehdy utvrdila,že je chci,když v tom byly naštěstí,jak teď vidím doprodány. http://forums.watchu...port-45017.html Upraveno 31. března 2011 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 na řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Jedním slovem VÝBORNÉ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 A kruci, tak to je opravdu dobrý. Ale dva dny zpět jsem koupil Stowy, takže je hotovo.Ale Outdoory byly hodně vážný kandidát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 (upraveno) Fakt nejsou zle. Kdyby na nich bylo napsane Glycine, nebo Sinn, tak by nemely chybu. Ten debilni nazev firmy na ciferniku je u mne zcela nepruchodny. Upraveno 7. dubna 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Někdo Vás snad nutí s revolverem u hlavy k jejich nákupu? Pokud se Vám nelíbí kvůli jménu,je to jen Váš osobní problém a netahejte do toho ostatní.Nazdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Do haje je to snad diskuzni forum, ne?!? A na diskuznim foru jsou snad same osobni nazory, ne?!? Proto se zaklada vlakno k hodinkam, aby se lidi vyjadrovali, ne?!? Kdyby do toho autor vlakna nechtel "tahat ostatni", tak si ty obrazky povesi na zachod na zed, ne?!? Tak tady nebouchej do stolu a neokrikuj okolosedici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Někdo Vás snad nutí s revolverem u hlavy k jejich nákupu? Pokud se Vám nelíbí kvůli jménu,je to jen Váš osobní problém a netahejte do toho ostatní.Nazdar. Hasňa to možná řekl trochu radikálně (s názvem), ale jinak má naprostou pravdu, účelem je diskutovat, ne pouze chválit. A taky si tady tykáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Ten nazev mi pripomina tu firmu z posledniho dilu Basniku co mela pro nemocnici postavila pradelnu - StavoMedo. Jinak pekne hodinky. Podobny problem mam ale i s Damasko a Steinhart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se