Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co říkáte na tohle?

No to je dobrý, to toho evidentně po Martinovi B. zbylo víc. :-)

EDIT: Koukněte sem, najdete je tam všechny.

Upraveno uživatelem dknespl
Odesláno (upraveno)

Ještě teda dumám nad strojkem...ve srovnání se Selene mám očekávat jenom rozdílný zdobení?

Nicméně je to dost zajímavý :) Jeden hodinář se stěhuje a tak prodá někomu jinýmu zbytky a ten na tom postaví slušnej kus kolekce :) Aspoň že trochu mákli na tom pouzdře k hranatým chronům.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

Ještě teda dumám nad strojkem...ve srovnání se Selene mám očekávat jenom rozdílný zdobení?

MB měl modul na ETA (nevím která přesně), SCH má místo ETY příslušný klon od Selity.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

:crying_anim02:

Vlákno o Schaumburg watch je na první stránce této sekce. Opravdu bylo potřeba založit nové se stejným názvem?

Omluvam sa,dufam,ze som Ti svojim nerozvaznym cinom nepokazil vecer...:notworthy:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

Mě se Conceptu docela líbí. Ale asi proto, že mi stylem evokují Ingenieury, které se mi líbí moc...

No právě proto si to mohli odpustit. Nemám rád když se podívám na hodinky a okamžitě v nich vidím jiné... Na druhou stranu, po 15 minutách s katalogama IWC a tímhle newsletterem to není tak hrozný :D

Jinak zbytek je moc povedený, evidentně jdou nahoru. GT One jsou tak povedený, že mi zastavily objednávku na Schauer Einzeiger. Teď musím přemýšlet jak velký hardcore by bylo mít několik jednoruček najednou.

• po měsíci...
Odesláno

MooN - 3800e za normální verzi a 4800e za tu s meteorickým ciferníkem. Hodinky pěkný, ale originál MB se při troše štěstí na aukci dá sehnat za stejnou cenu (alespoň předpokládám, že aukce tak skončí).

Posted Image

Posted Image

• po měsících...
Odesláno

Tuto znacku som nasiel v katalogu 2012 Uhren Exclusive. Vsetko tam su bud notoricky zname alebo aspon zname znacky. Ale Schaumburg wacthes ma zaskocili., tak smejdim na fore. Myslite, ze by do relativne prestizneho katalogu zaradili nejaky smejd ? Okrem toho firma na stranke uvadza ako retail predajcu aj ChronoShop, Na Dělostřílnách 4, 16200 Prah. A to su ludia-fajnsmekri, ktori barsco predavat nebudu a nejake china-made/germany finished urcite nie. Vie niekto z chronoshopu napisat viac ?

Odesláno

Vie niekto z chronoshopu napisat viac ?

dle toho, co je nám známo se jedná o německou (strojky CH) produkci, žádná masovka, všechno se kompletuje až po objednávce přímo u nich, vztah mezi SCH. a MB je pořád OK, je tam smysluplná kontinuita, včetně hodinářských seminářů a jdou dál? za mě dobrý.

Trochu víc se rozepíšeme, až bude hotový nový web.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...