Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Iste ste už všetci počuli o veľkej katastrofe čo sa stala v Japonsku. Tak ma napadlo, že by sme ich mohli aspoň trochu podporiť aj my milovníci hodiniek tým, že si kúpime nejaké nové hodinky z Japonska. čo vy na to?

Upraveno uživatelem neon
Odesláno

Jasně,už jsem se vrátil z Tokia minulý týden,těsně před zemětřesením a koupil jsem Seiko Sumo,great watch!!! :-)

V 14. 3. 2011 v 10:11, 'neon' napsal:

Iste ste už všetci počuli o veľkej katastrofe čo sa stala v Japonsku. Tak ma napadlo, že by sme ich mohli aspoň trochu podporiť aj my milovníci hodiniek tým, že si kúpime nejaké nové hodinky z Japonska. čo vy na to?

Odesláno

tak ja mam splneno. objednal jsem si spirity (sarb033), objednavka prijata, potvrzena, zaplacena. informace z patku je ta, ze momentalne nemuze posilat pres FedEx, tak uvidime. kazdopadne k mani jsou, myslim obecne japonske hodinky. nastesti.

Odesláno

Podľa informácií, ktoré mám, tak fabriky Seiko v Japonsku neboli zasiahnuté zemetrasením, ale vzhľadom na ostatné okolnosti bude pravdepodobne narušená plynulosť výroby ...

Odesláno

Je to na každém z nás.V televizi šla reklama na přímou pomoc Japonsku prostřednictvím DMS.Nikomu to nenutím,ale kdyby někdo cítil,že chce takto rychle přispět částkou,která nikoho nezruinuje a patrně opravdu doputuje tam,kam má,tak zde je následující:DMS ARMADASPASY poslat na číslo 87777.

• po 3 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno

Podpořil jsem japonsko nákupem Seiko 5 a příští týden přikoupím SARB033

Návštěvník Tada
Odesláno
  V 31. 3. 2011 v 20:10, 'Jezevcik2' napsal:

Cos koupil za"pětky"?Já je tím pádem podpořil také.SNZG 13 K1.

Tyhle pětky

post-4392-054330400 1301670112.jpg

Odesláno (upraveno)

Sakra,ty jsou krásné,není to typ SNX 111 K1?Pokud ano,nemají náhodou osvícené D/D pole?Gratuluji,z mého pohledu dobrý vkus.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)
  V 2. 4. 2011 v 23:36, 'Jezevcik2' napsal:

Sakra,ty jsou krásné,není to typ SNX 111 K1?Pokud ano,nemají náhodou osvícené D/D pole?Gratuluji,z mého pohledu dobrý vkus.

Nene, je to typ SNX993K... Datové pole jim nesvítí, ale číselník a ručky svítí solidně.

EDIT: Akorát teda ty hodinky nosím jen dočasně, je to dárek k narozeninám pro kamarádku, tak je teď nosím abych zjistil přesnost apod.

post-4392-099487500 1301820158.jpg

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
  V 3. 4. 2011 v 5:05, 'Dantechno' napsal:

Ktera Seika to maji? :eek:

Je to možná jen nějaký odraz,nebo nevím,ale samozřejmě mě napadlo,že to může mít na věnci nějakou luminiscenční vrstvu.

http://cgi.ebay.com/MENS-AUTOMATIC-SEIKO-5-SILVER-FACE-DAY-DATE-SNX111K1-/220755682730?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item33661065aa#ht_4728wt_1139

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já mám co se týká podpory splněno. Musím přiznat, že Japonsko byla, je, a bude navždy má srdeční záležitost a to co se tam stalo mě hodně zasáhlo.

Posláno několik DMS + nákup nových hodinek Seiko Sports 5 SNZE81J1 na takové to běžné nošení.

post-16237-082548600 1302711350.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...