Přejít na obsah

Bulova Accutron Astronaut

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

na stížnosti asi nárok nikdo nemá, neb to je tvůj boj - nicméně si myslím, že jsi se spřáhl s tím nesprávným, ale na to přijdeš až dostaneš více rozumu - utvrdila mě v tom tato recenze, nebo řekněme článek - kde se z dříve opěvovaných hodinek najednou stalo vytírání zadku místním moderátorem - pokud to není pouze shoda náhod a jmen - pokud je to shoda náhod tak pisatel minimálně prozřel a je mu třeba gratulovat

http://info.photowatches.eu/2011/03/jsou-to-originalni-officine-panerai/

Až budu starší, tak třeba budu umět líp poznávat, kdo je ten správný a kdo ten špatný, ale zatím jsem rád, že mám prostor k publikaci. Moc dlouho si nebyl pryč YPO :)

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

YPO je dead - neumíš číst advokáte ?

Takže jedna z tvých mnoha osobností zemřela a Kiwi San nastupuje na jeho místo? :)

Odesláno

Tyjo, cigi, bratře v Primu, poslední dobou tě nějak nestíhám. Ztratil jsem přehled co je jen pro tebe charakteristická vtipná nadsázka, dloubavá provokace, trefná satira a co je vážně. Hůl bych zlomil už dávno, kdybych tě neznal.

Odesláno (upraveno)

Tada, (pardon, myslel jsem "teda") trochu mě to tady mate. Mám dojem, že Chronomag dosáhl kritického bodu intelektuálního zcestí. :) Místo "Co a jak" se tady tak nějak čím dál víc řeší "Kdo a proč". Jako, já mám legraci rád a hádky mně taky nevaděj, ale posledních cirka 14 dnů mám pocit, že je pro mě bezpečnější otevřít Líbímseti.cz nebo třeba geniální stránky, které fundovaně obhospodařuje pan Michal Kolesa, protože tam se alespoň jako bývalý strojař dozvím,

. :D Tady už zjistím tak akorát kdo koho s.re. Ale i to je dobře. Může se to hodit. :)

P.S.: Omlouvám se, pokud můj komentář tak trošku nezapadá do gró celé diskuze v tomhle vlákně. Vzhledem k tomu, že mám Tadu v ignor listu, používám k rekonstruování zbytku vlákna pouze jeho citací v příspěvcích ostatních a mám tím pádem zhruba stejně tolik stavebního materiálu, jako když se snažili rekonstruovat text hry Němý Bobeš z papíru, na kterém se opakovaně sušily houby... Čili asi 5 %.

Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník Tada
Odesláno

Tada, (pardon, myslel jsem "teda") trochu mě to tady mate. Mám dojem, že Chronomag dosáhl kritického bodu intelektuálního zcestí. :) Místo "Co a jak" se tady tak nějak čím dál víc řeší "Kdo a proč". Jako, já mám legraci rád a hádky mně taky nevaděj, ale posledních cirka 14 dnů mám pocit, že je pro mě bezpečnější otevřít Líbímseti.cz nebo třeba geniální stránky, které fundovaně obhospodařuje pan Michal Kolesa, protože tam se alespoň jako bývalý strojař dozvím,

. :D Tady už zjistím tak akorát kdo koho s.re. Ale i to je dobře. Může se to hodit. :)

P.S.: Omlouvám se, pokud můj komentář tak trošku nezapadá do gró celé diskuze v tomhle vlákně. Vzhledem k tomu, že mám Tadu v ignor listu, používám k rekonstruování zbytku vlákna pouze jeho citací v příspěvcích ostatních a mám tím pádem zhruba stejně tolik stavebního materiálu, jako když se snažili rekonstruovat text hry Němý Bobeš z papíru, na kterém se opakovaně sušily houby... Čili asi 5 %.

To ti patří, nemáš mě mít v ignore listu, koukej si radši přečíst moji recenzi Astronautů a podivuj se nad zázraky vědy a techniky, když už víš, jak nakreslit díru na šroub.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...