MaCHr Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Dobry den , rad by som vas oboznamil s mojimi skusenostami s internetovym obchodom Luxury4you.cz ... Takze na zaciatok som ohladom hodiniek velmi narocny a uz dlho zhanam jeden model hodiniek znacky POLICE , a verte alebo nie , neda sa skoro vobec zohnat , nasiel som ho len na 2 internetovych strankach v ČR , na slovensku vobec . Tak som si vybral luxury4you.cz ... a pozeral som ci posielaju hodinky aj na dobierku alebo nie ... Ale mali tam stale len spominane ČR , nic o posielani na slovensko ... Tak som poslal mail a snazil som sa zistit ci by mohli poslat nieco na dobierku aj na slovensko . Po par dnoch mi prisla reakcia ze s tym nemaju skusenosti a ze mi to nevie s presnostou povedat ... Potom sa mi ozvali ze vizera ze by to malo byt bezproblemove ... Ale potom zacal pisat nieco o tom ze jeho dodavatel mu zdvihol ceny hodiniek tej znacky a nic viac som z neho nedostal , tak som hladal hodinky inde , ale po case ked sa neozival a na stranke mal tie hodinky za rovnaku cenu , tak som sa proste zaregistroval a hodil som si ich do kosika , vypisal objednavku a odoslal . Potom mi prisiel mail ze objednavka prijata , za par dni mi prisiel mail s tym ze zbozi uz bylo odeslano a ze ho mam ocakavat v najblizsich dnoch , Tesil som sa ako male dieta a cakal kedy mi pride ... Potom jedneho dna som prisiel domov a nasiel som v schranke zlty listok z posty , tak som vyrazil na postu prebrat balik , vypisal som prebratie , zaplatil , a hned na poste som ho otvoril ... No k mojmu prekvapeniu tam bol UPLNE INY MODEL HODINIEK ZNACKY POLICE .... Na poste som hned povedal ze toto som si neobjednal nech mu balik vratia z5 , lenze oni mi povedali ze som si ho uz prebral a ze uz to dalej nie je ich starost , tak som si zobral balik domov , precital reklamacny rad a tam stalo ze ak je nejaky problem , mam poslat balik z5 ale musim sa vopred dohodnut telefonicky alebo emailom ... Tak som si hned pozrel na stranke kontakt , a zistil som ze telefonne cislo ktore tam je , je vypnute - dovolate sa len do odkazovej schranky ... Tak som mu pisal maily a 3 dni nereagoval , tak som mu balik proste poslal z5 . Potom sa ale uz ozval a ze je mu luto tej situacie a ze sa to pokusi napravit a tak ... No a ja som mu kazdy den pisal maily , ci mu uz prisiel balik a vzdy mi napisal ze mu este nic neprislo ... A dnes mi prisiel znovu zlty listok z posty z nadpisom - VRATENY BALIK . K tomu uz nemam co dodat , z tohoto obchodu neradim nikomu nic kupovat . Ten obchodnik je ZLODEJ !
habadej Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 To je tedy smůla. Ještě že nejsem na hodinky zas tak náročný a nepotřebuju hodinky značky POLICE. Podle mě to bude nějaký podvod a vše bych předal POLICII. Beze srandy, to se v životě stává, podvodné e-shopy jsou všude. Pokud to špatně dopadne, alespoň jsi se z toho poučil. Být tebou, tak bych trošku pro příště ubral ze svých požadavků na hodinky a zaměřil se na nějakou běžnou produkci a hlavně ověřené obchody. Vše se dá vyhledat na tomto fóru. Je mi tě líto, ty jsi vlastně naletěl dvakrát.
MaCHr Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Ja viem , poucil som sa , uz nebudem kupovat hodinky z netu , radsej si skocim do ziliny a mam uz vyhladianuty iny model od CASIO ... len dufam ze si od neho uz nikto nekupi hodinky To je tedy smůla. Ještě že nejsem na hodinky zas tak náročný a nepotřebuju hodinky značky POLICE. Podle mě to bude nějaký podvod a vše bych předal POLICII. Beze srandy, to se v životě stává, podvodné e-shopy jsou všude. Pokud to špatně dopadne, alespoň jsi se z toho poučil. Být tebou, tak bych trošku pro příště ubral ze svých požadavků na hodinky a zaměřil se na nějakou běžnou produkci a hlavně ověřené obchody. Vše se dá vyhledat na tomto fóru. Je mi tě líto, ty jsi vlastně naletěl dvakrát.
Bert Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Je mi líto, že máš takovéto starosti s nesolidním prodejcem, ale tímhle jsi mne totálně rozsekal, aneb hláška týdne: .... Takze na zaciatok som ohladom hodiniek velmi narocny a uz dlho zhanam jeden model hodiniek znacky POLICE .....
MaCHr Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Neviete este o nejakom fore kde mu budem moct spravit "reklamu" ? Je mi líto, že máš takovéto starosti s nesolidním prodejcem, ale tímhle jsi mne totálně rozsekal, aneb hláška týdne: .... Takze na zaciatok som ohladom hodiniek velmi narocny a uz dlho zhanam jeden model hodiniek znacky POLICE .....
Andrew Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) První věc která mě napadla - že já vůl si spletl fórum ... Upraveno 16. března 2011 uživatelem Andrew
JHonza Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Původně jsem chtěl o hodinkách značky POLICE napsat něco tady, ale vyšlo mi to trochu delší, tak je to v samostatném vlákně zde, ať moc neplevelím vlákno o něčem úplně jiném
habadej Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Člověk musí pochopit, že spousta lidí (hlavně mladší ročníky) bez zkušeností, jsa masírovaní reklamami nekoukají nalevo, napravo a jdou do toho. Když je tato značka spojená s Clooneym, Willisem apod, tak to přece musí být ta pravá kvalita a ten MI, panejo. Jenže si neuvědomují, že po skončení reklamní kampaně, výše uvedení borci, připínají hodinky jiných značek. Nejhorší je, že toho tady na fóru jsou o těchto luxus značkách popsány stohy. Když si dám do jakého koliv vyhledávače heslo Police - hodinky, tak jeden z předních odkazů je sem a tady je kvalita těchto značek skoro denně rozebírána. No jo, ale holt Willis je Willis.
MaCHr Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Tak vy mate viac skusenosti , ale podla vasich prispevkov , vam asi POLICE moc nevonia co ? ... a co take CASIO ? Člověk musí pochopit, že spousta lidí (hlavně mladší ročníky) bez zkušeností, jsa masírovaní reklamami nekoukají nalevo, napravo a jdou do toho. Když je tato značka spojená s Clooneym, Willisem apod, tak to přece musí být ta pravá kvalita a ten MI, panejo. Jenže si neuvědomují, že po skončení reklamní kampaně, výše uvedení borci, připínají hodinky jiných značek. Nejhorší je, že toho tady na fóru jsou o těchto luxus značkách popsány stohy. Když si dám do jakého koliv vyhledávače heslo Police - hodinky, tak jeden z předních odkazů je sem a tady je kvalita těchto značek skoro denně rozebírána. No jo, ale holt Willis je Willis.
Horhe Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Nevoní no, trochu smrdí. Co se týče Casia.....už několikrát se tady zmiňovala jistá analogie s jídlem. Představ si, že tohle je gurmánský fórum. Jsou tady lidi, který na to maj a jedí lanýže a humry, pak jsou lidi, který by to rádi jedli, ale nemaj na to. Stále maj ale na výběr spoustu kvalitních pokrmů - domácí uzený, daňka, kance, řepu...To bych přirovnal ke značkám s etou a mechanické japonsko. +-samozřejmě. Pak máš rohlík s máslem. Najíš se, ale nic moc pošušňání- Casio. No a pak máš pokrmy, o kterejch kdybys věděl co tam je, tak se zebleješ, ale jelikož to zpravidla nevíš, tak to sníš a jsi sytej - bez požitku, leckdy s odporem - hnusná čína.Takže asi tak.
Pavlucha Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 Jééééžiši, Horhe, to si někam uložím Líp to napsat asi nešlo!
JanC Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Odesláno 17. března 2011 já bych to Casio přirovnal spíš k jídlu v menze - i zde jsou jisté světlé chvilky. Přeci jenom určité modely bych od nich tak nezatracoval. MaCHr by měl spíš uvést konkrétní hodinky, které měl na mysli a ne nadhazovat bezdůvodně značky...co se týče toho obchodu, tak je to průšvih, ale stále snad platí, že do 14 dní můžeš u internetového nákupu odstoupit a pokud to prodejce neakceptuje, tak bych to řešil někde výš, jestli šlo o vyšší částku.
MaCHr Odesláno 17. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2011 konkretne mal som objednane tieto : http://www.luxury4you.cz/?134,police-pl11425js-04m-striker a zaujimam sa po novom o toto : http://www.inhodinky.sk/product_info.php?products_id=5080&osCsid=8h2q5ib2p4d4m07clgdccdkdr2 Tak vase nazory ? já bych to Casio přirovnal spíš k jídlu v menze - i zde jsou jisté světlé chvilky. Přeci jenom určité modely bych od nich tak nezatracoval. MaCHr by měl spíš uvést konkrétní hodinky, které měl na mysli a ne nadhazovat bezdůvodně značky...co se týče toho obchodu, tak je to průšvih, ale stále snad platí, že do 14 dní můžeš u internetového nákupu odstoupit a pokud to prodejce neakceptuje, tak bych to řešil někde výš, jestli šlo o vyšší částku.
Návštěvník Snow Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 .....................ale tímhle jsi mne totálně rozsekal, aneb hláška týdne: .... Takze na zaciatok som ohladom hodiniek velmi narocny a uz dlho zhanam jeden model hodiniek znacky POLICE ..... Pravdu díš Berte, to je opravdu pecka . Takovouhle větičku jsem tady snad ještě nečetl, co snad, 100% ne. Jo machr je machr s pořádným machrindexem .
xxx.rada Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 ad POLICE a CASIO.Pokud cekas nejakou pochvalu a uznani, tak se asi nedockas. Za me s opatrnosti a slusnosti - jsou skarede!
habadej Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Všechny značky hodinek (až asi na 4 vyjímky), které jsi sem postnul z oblíbeného shopu luxury4you, patří do kategorie "podvržený luxus". Jsou to značky které bijí do očí ve všech nákupních centrech, jsou to hlavně známé oděvní firmy, propagují je známé osobnosti atd. Ale věř tomu, že to je skrznazkrz Čína za pár korun z cenou vyšroubovanou do maxima hlavně díky reklamní kampani. Pak má člověk pocit, že koupil něco kvalitního. Ty Casia jsou pro mladého kluka docela dobrá volba. Být tebou, tak se zaměřím na produkci firmy SEIKO. Tobě se bude zdát, že to je profláklá značka, ale věř tomu, že to jsou hodinky u kterých je kvalita vyšší než pořizovací cena. Velký výběr modelů, bateriový i automaty v cenách cca od něco málo přes 1 kilo. Skoro každej na nich začínal a vzpomíná v dobrém.
MaCHr Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Ja neviem co myslis s tym , ze niekto mam nejako zacat alebo ze sa mam niekam prepracovat ... Asi s touto vetou urazim snad vsetkych ludi na tomto fore ... Ale proste pre mna , hodinky nie su auta , ked si budem chciet kupit pekne auto , kupim si asi Mitsubishi Lancer EVO X ... ale ked si budem chciet kupit kvalitne auto , urcite si kupim Ford Focus , teraz na jar vyjde nova generacia - krasne auto ... Lenze pre mna su hodinky - IMAGEový DOPLNOK . Preto som si vybral tieto 2 modely , lebo si neviem predstavit ze by som na ruke nosil nieco staromodne , nieco nudne , alebo nieco mox extravagantne , proste toto mi pripadalo ako ŠTÝLOVKY ... Tak isto ako rad nosim pekne košele , rad by som nosil k nim aj pekne hodinky ktore sa ku mne hodia ... Toto boli typy hodiniek ktore ma uputali na prvy pohlad , a to mi hlavne ide ... KAŽDOPÁDNE DÍKY za kazdy jeden nazor na tie modeli , preto lebo ked uz som zaregistrovany na takejto stranke , skutocne ma zaujima aj nazor odbornikov ... Len mi to zatial pripada take ako keby ste boli proti tej znacke zaujaty , a ja uprimne neviem preco , nijak som sa o to doteraz nezaujimal , a verte ze neviem ,ci na hodinky police robil reklamu Silvester Stalone alebo Vladimír Mečiar :-D to je mi uprimne jedno :-D Všechny značky hodinek (až asi na 4 vyjímky), které jsi sem postnul z oblíbeného shopu luxury4you, patří do kategorie "podvržený luxus". Jsou to značky které bijí do očí ve všech nákupních centrech, jsou to hlavně známé oděvní firmy, propagují je známé osobnosti atd. Ale věř tomu, že to je skrznazkrz Čína za pár korun z cenou vyšroubovanou do maxima hlavně díky reklamní kampani. Pak má člověk pocit, že koupil něco kvalitního. Ty Casia jsou pro mladého kluka docela dobrá volba. Být tebou, tak se zaměřím na produkci firmy SEIKO. Tobě se bude zdát, že to je profláklá značka, ale věř tomu, že to jsou hodinky u kterých je kvalita vyšší než pořizovací cena. Velký výběr modelů, bateriový i automaty v cenách cca od něco málo přes 1 kilo. Skoro každej na nich začínal a vzpomíná v dobrém.
MaCHr Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Kamo , ak chces , kludne povedz ze to nie je kvalitna znacka , ale povedat nieco take , ako ze tieto modely co som vybral su škaredé ... je minimálne ZCESTNÉ ! A uplne mimo :-D ad POLICE a CASIO. Pokud cekas nejakou pochvalu a uznani, tak se asi nedockas. Za me s opatrnosti a slusnosti - jsou skarede!
spineshank Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Odesláno 18. března 2011 ty Casio jsou Ok,ale za tyhle peníze se dá lovit i v jinejch vodách
MaCHr Odesláno 18. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2011 Tak tomuto hovorim konštruktívna kritika :-D ty Casio jsou Ok,ale za tyhle peníze se dá lovit i v jinejch vodách
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se