bandicoot Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Díky za fotky, odpovím si sám, je to maxidial... paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Paráda, už se těším do Baselu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Sakra ty EX jsou super!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morax Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 EXII nemají chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) chybu nemaj žádný, nebo alspoň ji nevidím. Ale EX II jsou nějak safraporte vylepšený - jeden z mých nejméně oblíbených rolex modelů de tedy nahóru, jen co je pravda. Pár detailů a jako by se našel, chlapík, dřív byl taková custom složenina, tenhle je svébytnější. Daytony jsou vypiplaný, parádní, ale nejsou ani trochu můj šálek. Yacht mastery tedy jsou ještě míň můj šálek . ale tyhle vypadají neodolatelně prďácky, skoro stejně prďácky jako corum s vlaječkama. Prosím, mohu se zeptat, co měří a jak plachťáci využívaj tu lunetu a vůbec tu stupnici do 10 ? P.S. - Kam propána zmizel Airking ?? můj šálek kávy ?? Upraveno 23. března 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 EXII Kalibr 3187, 31kamenů, Parachrom, rezerva 42hod. Tah OysterLock s EasyLink sponou. 42MM !!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 42MM !!!!!!!!!!! Tak to je bomba !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 vite nekdo cenu tech EXII? jsou uzasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 EXII Kalibr 3187, 31kamenů, Parachrom, rezerva 42hod. Tah OysterLock s EasyLink sponou. 42MM !!!!!!!!!!! Tak proto tam nechali double lock, s triple by to byl už masakr. Polar úžasný, cenu tipuju lehce pod GMT IIC, v CR na podzim kdy budou na pultech tak 148 - 152k pokud na podzim opět RLX nezdraží a neposune zase ceny o kus nahoru. Pak by cena EXII42 mohla klidně překonat 160k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ty vole 42 mm, to už na mě bude velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Tak EXII s cernym cifernikem jsou dokonaly, mozna budou i pred GMTIIc v mem poradniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ty vole 42 mm, to už na mě bude velký Podle nosa poznáš kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Podle nosa poznáš kosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Tak jo, černý ExII řadím u sebe na 1. místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Hmm, ja mám také zmiešané pocity. Nezdá sa mi, že by boli nejaké vyrazne zmeny oproti starym modelom... Klasicky sa rolex zasa nevytiahol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Rolex 216670 Orange Hand Explorer II zdroj - http://blog.perpetuelle.com/index.php/rolex-2011/rolex-216670-orange-hand-explorer-ii/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 o ano. toto je nieco co sa mi moc paci. roman, toto mi nerob!!! nadelim si ich na 40-ku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se