Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Než jsem vstoupil na toto forum měl jsem rozpočet na nové hodinky kolem 10 tis.Ale díky foru jsem se dostal do pasti a cena se o něco zvedla.Mám tři kandidáty

1.Archimede Arcadia Chronograph

2.Laco

3.HAMILTON Jazzmaster Maestro H32716839

Tyto hodinky jsem vybral po skoro 2 měsících, nevím pro které se rozhodnout.Každé mají něco do sebe.Poraďte prosím které.

post-14874-063653500 1301076778.jpg

post-14874-053778000 1301076791.jpg

post-14874-042154700 1301076804.jpg

Odesláno

Dle ukazatele dne v týdnu usuzuji (snad správně?), že ty Hamiltony jsou 45mm. Což na první pohled není úplně hrozné, ale ony mají celkem dlouhé nožky a ty hodinky jsou velmi dlouhé. Měl jsem je a přečuhovaly mi hrozně zápěstí, pro mě byly nenositelné. Čímž nechci pochopitelně říct, že je to tak pro všechny (člověk, kterému jsem je prodával, tak si to chválil).

Takže Hamiltony bych vyřadil. A ze zbylých dvu se mně subjektivně líbí více Archimede.

Odesláno

lolohh má pravdu, zrovna maestro vybočují velikostí. Pro normální ruku jsou už moc.

Co zkusit pátrat v rámci jazzmaster chrono, ty jsou menší.

Přesně tak. Mně by ale časem asi začla vadit ta minivteřinvka. Ale jsou to (i s tou malou vteřinvkou) krásný hodinky. Hodně bych váhal, zda je anebo ty Archimede...
Odesláno (upraveno)

Přesně tak. Mně by ale časem asi začla vadit ta minivteřinvka. Ale jsou to (i s tou malou vteřinvkou) krásný hodinky. Hodně bych váhal, zda je anebo ty Archimede...

Protože jsi hnidopich :)

Jinak já bych vzal tyhle...tedy já je mám, takže to asi není moc objektivní...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/36952-hamilton-jazzmaster-chronograph/

Upraveno uživatelem pete
Odesláno

Laco! Mají bezva krémovej dial, bezva modřený ručičky a indexy a je bezva že subciferníky neokusujou čísílka. Mě se zdaj bezva.

Odesláno

je to jasný a objektivní: archimede rozhodně ne a pak Ti zbývají jen světlý nebo tmavý.. :)

Objektivní? Proč ne Archimede? Perfektní zpracování, parádní antireflex, ideální rozměr...
Odesláno

Projeď si historii, esprit, těchto dvou firem... A pak se podívej na zmiňované, uvažované hodinky, naživo ... Já tvrdím, že to jednoznačně vychází pro Laco :gunsmilie: :rolleyes: :guitar:

Odesláno (upraveno)

Jednoznačně Archimede..., perfektní zpracováním ,designem a hlavně jsou univerzálnější. Laco s krémovým dialem, modrým cifrem a modrým řemenem fajn, ale pouze v případě, že budu mít k nošení v záloze další zástupné exempláře ;)

Upraveno uživatelem miris

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...