Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli bude pristi rok v RB Vettel a Kimi, jak se spekuluje, tak snad prestanu fandit Medaku. Dva mi nejoblibenejsi jezdci v jedne staji, to bych uz asi neodolal. Ty kecy tady o Vettelovi, to je jak u starych zapsklych babek. Synek ma talent jako blazen, smysl pro anglicky humor, kasle na rezii a radsi zavodi a pak do medii na tvrdku rekne, ze je u nich v klubovne mrazivo, jak cyp, zadne marketingove kecy o tvurci a soudruzske atmosfere. Me se to libi vic, nez kdyz nymand zveda do kamery fakera, misto, aby trochu pridal plyn a radsi zavodil. Furt vam vadi stajova rezije a kdyz nekdo jde po kazde mezere jak pes po uzenem, nezsvisle na tom, ze je to dvojka stejneho tymu, stejne jak to delal, i se stejnym rizikem bouracky, Senna, tak pindate zase.

Odesláno

Jestli bude pristi rok v RB Vettel a Kimi, jak se spekuluje, tak snad prestanu fandit Medaku. Dva mi nejoblibenejsi jezdci v jedne staji, to bych uz asi neodolal. Ty kecy tady o Vettelovi, to je jak u starych zapsklych babek. Synek ma talent jako blazen, smysl pro anglicky humor, kasle na rezii a radsi zavodi a pak do medii na tvrdku rekne, ze je u nich v klubovne mrazivo, jak cyp, zadne marketingove kecy o tvurci a soudruzske atmosfere. Me se to libi vic, nez kdyz nymand zveda do kamery fakera, misto, aby trochu pridal plyn a radsi zavodil. Furt vam vadi stajova rezije a kdyz nekdo jde po kazde mezere jak pes po uzenem, nezsvisle na tom, ze je to dvojka stejneho tymu, stejne jak to delal, i se stejnym rizikem bouracky, Senna, tak pindate zase.

No sice se tu snazis byt chytry, ale to chce pak dane veci rozumnet ... a vedet o cem ten incident mezi vettelem a webberem byl ...

Odesláno

Jo přímo jsem to ted psal v jiném vlákně. Je to prostě víc o strategii než o závodění. Na umělém předjíždění taky nic pěkného není, teda pokud to zrovna nepomůže někomu z mých favoritů :D A když jsem se minulý týden díval na Moto GP, tak to bylo úplně o ničem jiným. Doufám, že příští rok už to s těma pneumatikama bude jiné. Myslím, že Pirelli má stejně podepsáno jen do konce roku.

Odesláno

Mno, tak jsem se jenom naštval. Zase ten šašek první a Ferrari dopadlo tak, jak dopadlo :/ zajímavostí je, že Fernando jel celý závod bez DRS a dojel osmý. To je nejlepší výsledek jezdce bez DRS od doby co bylo DRS zavedeno.

Odesláno

No jo no, s tou vaší záští vůči Alonsovi asi nic nenadělám :D btw nesledovali jste někdo Moto GP? Ten Marquez jezdí výborně, fakt borec. První závod v nejvyšší kubatuře a hned stupně vítezů. Druhý závod a hned pole position a vítezství v závodě.

Odesláno

bahrajn dobrý....jen ten Perez mě ser....že si musí dokazovat jestli ho má většího než Jenson........šaška bych diskvalifikoval, za trapnou dokonalost :)

Odesláno

Jestli se nemýlím, tak ten souboj začal Button. A navíc na Pereze vyvíjeli u McLarrenu tlat, že nemá výsledky. Já jeho jednání plně chápu. A konečné umístění obou mu dává plně za pravdu. A hlavně bylo na co se koukat.

• po 2 týdnech...
Odesláno

+1

...a Vettel mi je hodně sympatický po jeho vystoupení v TopGearu :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...