El Nano Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 bohužel ostatní už vývoj nemaj tak težko kdo ho bude stahovat,auto+gumy dělaj u RB hodně....já ho nemusím,určo nebude špatnej jezdec,ale technika v tomto případě hraje dost podstatnou roli no jasný, má to jednodušší když mu auta staví Newey, ale zase Webber má SNAD to stejný auto a když porovnáme jejich časy, starty, apod..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 tak já osobně nevěřím že mají stejný auto,to co provázelo Webbra za potíže s autem už je prostě zvláštní,navíc Webbra nepovažuju za top jezdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Dnes na kanále FANDA naprosto tragický komentář těch dvou ňoumů co je zaměstnává TV NOVA.....ten Richtr je takový debil, že řekne co minutu nějaký pubertální nesmyslný vtípek a pak se tomu musí sám zasmát. To bylo fakt o nervy. Fujtajbl....když to člověk srovná s komentářem DAVIS CUPU na ČT SPORT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 trochu historie jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Sestavy pro sezonu 2014 : Red Bull - Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo Mercedes - Lewis Hamilton, Nico Rosberg Ferrari - Fernando Alonson, Kimi Räikkönen Lotus - Romain Grosjean, Pastor Maldonado, McLaren - Jenson Button, Kevin Magnussen (DK)!!! Force India - Nico Hulkenberg, Sergio Perez Sauber - Adrian Sutil, ? Toro Rosso - Jean-Eric Vergne, Daniil Kvyat (RUS) Williams - Felipe Massa, Valtteri Bottas Marussia - Jules Bianchi, ? Caterham - ?,? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Schumacher v kómatu v kritickém stavu po nehodě na lyžích. Drsná zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Asi poprvé co mu fandím ať vyhraje, snad to dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Koukal jsem na to ve zprávách jak puk Snad se s toho chlapík dostane, držím mu pěstě"Schumacher v kómatu v kritickém stavu po nehodě na lyžích. Drsná zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Je to šileny jeden z pěti vyhrává.Bude to nejtěžší závod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Mě právě přišla reklama na F1, tak jsem si na kluka Schumachrovýho vzpomněl... sakra, tam to nevypadá dobře, co, aspoň dle toho, co píšou na internetu? Mozek je potvora, snad se z toho chlapík vyhrabe, přeji mu to nej nej" Jo, a ohledně ty reklamy, nemáte s touto firmou někdo nějáké zkušenosti, připadne mi to jako solidní příležitost vidět nějáký závod Rád bych, Itálie a Monaco za šestku vypadá solidně"http://www.czechsporttravel.cz/zajezd-na-formule-1-velka-cena-italie-bus.html#main Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) Force India dneska zveřejnila první fotku jejich WJM07 a vypadá docela dobře! Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Williams...takovej mravenečník ty voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Další den a další nový auta. Není to tak hrozný. U toho Lotusu mě pobavil komentář...Two penises for Lotus. Three when Maldonado is sat in the car.... http://www.youtube.com/watch?v=JPQyYbo3i7U&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 jako zatím vcelku pěkný ty auta,Force India jak z Gran Turisma mi přijde,ale hodnotím pozitivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 McLaren je krásnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 a konečně F14T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Kurna, to ta nase firma nemuze sponzorovat nekoho jineho? Zrovna Alonsa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 no podle mě si líp vybrat nemohla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Kdyby mi radsi pridali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se