organic Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Včera jsem zkouknul Rush a teprve teď mi ty historické obrázky dávají smysl (jsem ročník 1974, tatík na to určitě koukal, ale já v tý době ještě obrazně tahal kačera).
obchodnik-o3 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 pár obrazkov z muzea ferrari k aktualnej teme ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
El Nano Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 jako fanda musím říct že trošku nuda a šeď novej model........no doufám že výsledky už takové nebudou a začnou jezdit a bojovat o titulno já k tomu řeknu tak maximálně Wheeeeeeee! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Tak Toro Rosso je naprosto brutální, stačí přes to natáhnout kus gumy a Durex jim zaplatí i vodku do toho redbulu :-)Jsem na mobilu, dejte sem někdo prosím fotku. Aspoň je vidět že od sebe neopisujou.
Locque Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) Šel bych ještě dál... tohle je pro mě etalon: Lotus 49 A propos povedený promo: http://f14t.ferrari.com/en/#countdown Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem Locque
Návštěvník swanieck Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 To bývaly časy, když GOLD LEAF TEAM LOTUS skákal na "nordschleife" Nurburgringu.........ale to jsem byl tenkrát ještě moc malý chlapeček, abych z toho měl rozum
Návštěvník Snow Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Jo, jo, h...o víte. Sotva by jste podle přílby poznali, že za volantem Gold Leaf Team Lotusu je Graham Hill, že. Red Bull RB10
quest987 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Skok zase zpět do minulosti:Nikdo tady nezmínil ikonický Tyrrell P34 - jediná formule 1 se 6 koly
Pavel K. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Máš ho na předchozí straně Skok zase zpět do minulosti:Nikdo tady nezmínil ikonický Tyrrell P34 - jediná formule 1 se 6 koly
quest987 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Máš ho na předchozí straně ups. pro oci nevidim. ... tak to se omlouvam
Pavel K. Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 ups. pro oci nevidim. ... tak to se omlouvamNeva Auto stejný fotka jiná. Mám rád starý F1 a tuhle šestikolku jsem měl i jako autíčko, které bohužel před lety zničila má starší dcera.
Honza.manta Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Nostalgie - 1978 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
obchodnik-o3 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 skok v podani c.reggazoniho, r.1971 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník swanieck Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 QUO VADIS F1 2014 Dnes 13:23 - Jerez Tak takhle tedy ne. Promotér formule 1 Bernie Ecclestone pozorně sleduje testování v Jerezu a je přímo zděšen, jakým směrem se královská motoristická třída ubírá. ?Totální fraška! Lidé chtějí hluk a něco výjimečného, právě o tom je formule 1. Nyní máme jen tiché motory a nikoho na trati,? láteří 83letý Brit v rozhovoru pro Daily Mail. BEZ KOMENTÁŘE
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 QUO VADIS F1 2014 Dnes 13:23 - Jerez Tak takhle tedy ne. Promotér formule 1 Bernie Ecclestone pozorně sleduje testování v Jerezu a je přímo zděšen, jakým směrem se královská motoristická třída ubírá. ?Totální fraška! Lidé chtějí hluk a něco výjimečného, právě o tom je formule 1. Nyní máme jen tiché motory a nikoho na trati,? láteří 83letý Brit v rozhovoru pro Daily Mail. BEZ KOMENTÁŘEAť se Bernie jde bodnout - vždyť tohle všechno postupně způsobil on!
milomac Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Ještě něco z "dávných časů" F1. Jak už jsem tu dříve psal, mě asi nejvíc zajímaly roky 1970 až 1974.Většina jezdců v r.1973 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ferrari 312 B2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Arturo Merzario, jezdec v F1 ne moc úspěšný, v té době (asi 72-73) jezdil i za Ferrari, ale pomáhal vytáhnout Nikiho Laudu z hořícího vozu při jeho nehodě v r.76 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ferrari 312 B3, krásný vůz, ale bez úspěchu, moc toho myslím nenajezdil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Vim, ze to tu uz bylo a Snow ten film videl urcite v den premiery. Ale ted jsem dokoukal na film Senna. Mlada spi, junior spi, klid, jen praskani ohne v kamnech, rioja 2008 a tenhle film a to je sila panove. Hluboky zazitek. Uf. Na TEN den si pamatuju jako dnes a jeho helmu jsem pak videl na zivo v Riu v luxusnim podniku na konci Copacabany, kde ji maji vystavenou. Fajny synek to byl, jen to stesti moc pokousel. <br />
milomac Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Film mám nějakou dobu a teď si říkám, že bych si ho mohl zase přehrát. Nedávno jsme si u synovce přehrávali videa z té Ayrtonovi nehody a shodli jsme se na tom, že na záběrech pořízených kamerou na autě v té zatáčce auto jako by trochu nadskočilo na nerovnosti trati nebo na obrubníku (?) a pak šlo tečnou ven. Nevím jestli byla někde uvedena nějaká oficiální příčina proč vyjel z trati. Měl smůlu, že mu zranění způsobil myslím utržený závěs kola, který prorazil helmu. Kokpit vlastně zůstal nedeformovaný.I z takového vraku Villeneuve odešel po svých. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se