utrejch Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 (upraveno) Ve cvrtek davaji na sport 5 sestrihy celych sezon, zatim jsem videl 1971, 1972. 1973 ... je to moc hezke a zajimave nicmene to, ze se driv zavodilo je povera, ano gv versus arnoux bylo moc hezke, ale to byla vyjimka, jinak by takovych videii byla plna youtube ... me bavi sledvaot nejen zavody, ale i pripravu na sezony ... to je skoro napinavejsi nez kdyz pak nakonec vyjedou ... posledni dobou je prave inovavtivnost a spravna sladenost baliku zakladem, takze stesky, ze jsou omezena pravidlaa to ze omezuje konsktuktery jsou celkem licha ... jina situace byla v na pocatku stoleti, kdy se pravidla za sest let zmenila jen trochu a z toho plynouci dominance cervenych ... viz napr co v poslednich patecnich trenincich testoval mercedes: http://forums.autosport.com/index.php?showtopic=155944 nebo zahada vysokeho rake rb, jejich flexi kridlo, testovani mclarenu jejich zadhonedho octopusu ktery nikdy nebyl nasazen a mnoho mnoho dalsich ;-) editps: Jeste bych dodal, ze sledovat f1 na nove je hrozny zazitek a to z jednoducheho duvodu, ten komentator je debil. Nejenze spousta veci nevi, spousty veci si nevsimne, to bych mu odpustil, ale ze si dokonce vymysli nesmysle a pouziva jakysi familierni styl komentovani, tak tomu odpustit nelze... zazitek z f1 je v cechach polovicni uz kvuli formatu na nove Upraveno 18. října 2011 uživatelem utrejch
pavča Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 No pro mě to není paráda ,ale nuda....chybí mi závody kolo na kolo...., jízda na krev ,ovšem gentelmanská.Kde jsou ty doby kdy to bylo napínavé a piloti si měnili vedení několikrát za kolo...viz Arnoux s G.V.. Včera jsem s obdivem sledoval to DVD o Sennovi a taky se někdy choval jako Šumák ( nedokázal prohrávat ), ikdyž jeho talent se mu nedá odepřít...ovšem sestřelit hlavního rivala v první zatáčce závodu, když vím ,že když Prost nedojede jsem mistrem světa... to není můj šálek kávy. Jinak nádherné pokoukaní až na špatnej konec. Jo, s tím naprosto souhlasím, parádou jsem myslel to, že je Vettel fakt dobrý, ale z hlediska závodu je to opravdu otravné a zároveň divné, že kamery sledují jezdce na 2. až 5. pozici, tam se něco děje a jednička je mimo záběry. Také pamatuji závody F1, kdy to bylo doslova kolo na kolo, kdy byly hodně časté kolize a havárie, vzpomínám na závody, kdy soupeře válcoval Niki Lauda, jo, to byla jiná formule F1.
M3maniac Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 nicmene to, ze se driv zavodilo je povera, ano gv versus arnoux bylo moc hezke, ale to byla vyjimka to nemyslíš vážně utrejchu ,že né? Hele sledoval jsem to jako malej kluk, doby Nikiho Laudy, E.Fitipaldiho,N.Piqueta, C.Reutemana, Arnouxe, Prosta,G.W., atd atd a byla to prostě jiná káva, a hlavně to bylo víc o řidiči...žádné pádla na volantu, žádná kontrola trakce, žádná stabilizace ikdyž se to už v 80tých letech začlo používat a střídavě zakazovat, nic méně to žádná pověra není...a to se nebudem bavit o staré gardě jako J.M.Fangio nebo Tazio Nuvolari.To byli frajeři co fakt závodili na tratích bez jakýchkoliv únikových zón v kožené čapce.
pavča Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Tak koukám, že Vettel opět jede svoji solo jízdu, i když je to po startu ještě moc brzy nějak předjímat. Ale jinak paráda, okruh nádherný (i když místy nečistý - inu Indie). Bude to ještě zajímavé.
legacy Odesláno 30. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Taky koukám,konečně trochu předjíždění a závodění,až si okruh sedne,bude super!!!
utrejch Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Za deset let co koukam na F1 si nepamatuju vetsiho saska nez je Massa. Absolutne nechapu co v F1 jeste dela, navic ve ferrari ...
Speedster Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Za deset let co koukam na F1 si nepamatuju vetsiho saska nez je Massa. Absolutne nechapu co v F1 jeste dela, navic ve ferrari ... A to proč? Nějak jsem nepochopil co měl Massa udělat, ano mohl ho pustit, ale nemusel, je to závod a udělat si místo tím že do někoho napálím...jasně taky taktika, ale ti nejlepší tohle dělat nemusí
utrejch Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 A to proč? Nějak jsem nepochopil co měl Massa udělat, ano mohl ho pustit, ale nemusel, je to závod a udělat si místo tím že do někoho napálím...jasně taky taktika, ale ti nejlepší tohle dělat nemusí Ocividne neznas pravidla ... takze nehodu resit nebudem, zbytecny flame ... ale jakto, ze on jako jediny pilot ze vsech trefi obrubnik a urve si o nej kolo a to ne jednou, ale rovnou dvakrat, tak to bys mi vysvetlit mohl ;-)
Vlcak Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Odesláno 30. října 2011 Utrejch: naprosto s tebou souhlasím, myslím že Massa ve Ferrari brzy dojezdí. Část těch letošních výstupů je sice spíše smůla, ale velká část určitě jezdcova chyba. Massa po té své havárii nejezdí jak dříve. Alonso ho jasně nechává daleko za sebou. Otázkou je jen kdy Stefano Domenicalimu dojde trpělivost. Chápu, že o té dnešní kolizi se dá dlouze diskutovat, ale také to vidím jako maršálové spíše na chybu Massy, který Hamiltonovi prostě místo nenechal. Je pravda, že byl stále více vepředu a mohl volit stopu, ale nesmíš to dělat slepě a musíš s ostatními jezdci počítat. A s tím obrubníkem to byl fakt úsměvný Jinak kdykoliv komentuje Pavel Fabry místo Tomáše Richtera tak to myslím s komentováním není tak špatné. Jeho styl se mi líbí.
zekon7302 Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 navíc,Massa a Hamilton,pokaždé z toho je nějaký kontakt,to je Massa opravdu tak málo zkušený?je to fakt úsměvné,a ty salámi jak on sám to nazval,no že je zrovna trefil jenom on
pavča Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Tak zase to hoši pěkně střihají, Vettel opět jede svou, již tradiční, sólo jízdu. Do konce závodu je ještě daleko, uvidíme. Je to paráda.
pavča Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Tak jsem to patrně zakřikl, Vettel má problémy s převodovkou, nejprve začal zlobit 2 stupeň, teď už ho zlobí i 3 stupeň a jeho náskok se snižuje, takže bude mít asi tentokrát problém.
sect Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 (upraveno) Za chvíli začínáme, jakto že tady ještě nikdo nic nenapsal? Doufám, že letos to bude záležitost McLarenu Edit: nemohl by některý moderátor opravit název pouze na Formule 1? Pokud to autorovi vlákna nevadí.... Upraveno 18. března 2012 uživatelem sect
Locque Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 Za chvíli začínáme, jakto že tady ještě nikdo nic nenapsal? Doufám, že letos to bude záležitost McLarenu Edit: nemohl by některý moderátor opravit název pouze na Formule 1? Pokud to autorovi vlákna nevadí.... McLaren nebrat! Jedině forza rossa... (možná zas někdy ;-)
quest987 Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 (upraveno) Těšil jsem se, že uvidím svůj první závod a není mi přáno.Závod přerušen pro déšť. Upraveno 25. března 2012 uživatelem quest987
Honza.manta Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Taktéž - minulou neděli jsem makal a těšil se na dnes. A navíc to vypadalo na fakt zajímavý závod - ach jo
jacob Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Taktéž - minulou neděli jsem makal a těšil se na dnes. A navíc to vypadalo na fakt zajímavý závod - ach jo Tak do deseti minut bude druhý pokus :-).
quest987 Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Vettel má neskutečnou smůlu Perez velmi dobře,,,mám radost za něj a doufám, že toho Alonsa porazí
legacy Odesláno 25. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Konečně pořádná metráž závodu!!!Tahle délka se mi zdá jako optimální!!! a vítěz jen třešnička na dortu!!!!!!!!! i Pérezovi přeji,skvělý úspěch!!!
legacy Odesláno 25. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Za chvíli začínáme, jakto že tady ještě nikdo nic nenapsal? Doufám, že letos to bude záležitost McLarenu Edit: nemohl by některý moderátor opravit název pouze na Formule 1? Pokud to autorovi vlákna nevadí.... Název klidně změnte,jen bych ho měnil vždy podle sezóny,tedy letos jen změnit třeba na F1 2012,aspoň se každý rok můžeme připomenout při oprášení na začátku. Zpětně,pokud bude téma žít i po 15 letech,bude to i zajímavý archiv. Doufám,že letos to bude záležitost Ferrari!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se