Přejít na obsah

Steinhart TRITON 100 ATM stainless steel

Doporučené příspěvky

Moje posedlost potápkam vznikla asi tehdy když jsem si koupil své první hodinky s WR200m.Po té co jsem objevil toto fórum,to šlo se mnou z kopce.Nejdříve Orienty,poté Monstra,nějaké quartzky až jsem nakonec narazil na nové Steinhart TRITON 100 ATM.Tyto hodinky mě uchvátily.Robustní automaty,barevné indexy a ručky-no prostě hodinky pro mě :whistle:

Hodinky asi popisovat moc nemusím,jsou tu notoricky známé.Po rozbalení jsem se lekl-sakra jsou obrovský,to mi nebudou,co ted´ :crying_anim02: ?

Stačilo je jen nasadit a bylo jasno-sedí jak p...l na hrnci :) ,zůstanou doma(teda na nějakou dobu určitě)Hodně tomu napomohla černá luneta,která hodinky opticky zmenšuje.

Ještě jedno překvapení mě čekalo v noci.Fotky lumi jsem sice na chronoshopu viděl a věděl jsem co čekat,ale když jsem se v noci probudil a kouknul na ruku,zažil jsem šok.Díky lumi na lunetě se hodinky zdáli obrovské-první co mě napadlo bylo proč jsem si blbec na noc nasadil na ruku nástěné hodiny :D .

Nemohu moc srovnávat,ale hodinky jsou pěkně a kvalitně zpracované,lumi je taky výborná a myslím,že za ty peníze to jsou rozhodně dobré a kvalitní diversky.

zde pár nedokonalých foto,lépe to bohužel já ani můj fot´ák asi nezvládneme.

Ještě bych chtěl poděkovat kubsonovi u kterého jsem hodinky zakoupil za jeho vstřícné jednání a výbornou komunikaci.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty hodinky v podstatě nemají chybu. Mají sice svý mouchy,( viz moje skororecenze jednoho z prvních kusů inovovaného modelu co se tu na fóru objevil). Ale jinak dost dobrý. Tahle varianta je sice dost "barevně bohatá", ale pasuje to k pracovnímu looku.

Mě dost vadila náchylnost pouzdra chytat kdejaký šrám a nestabilní barva v indexech na lunetě.

Velikost je věc názoru, já, i při své muskulatuře jsem sestoupil od těchto velikostí ka průměrům cca 41mm. a to právě z důvodu magnetismu pouzdra a čehokoliv tvrdšího.

Gratulace.

Odkaz ke komentáři

Hezke. Takovy ten typ, kdy stačí mrknout a člověk ví kolik je hodin.

P.S. Úplně vidím to napětí při otevíraní krabičky. Já bych na to asi neměl. Dostat nové hodinky, otevírat krabice a ještě vše fotit. Evidentně to nejsou Vaše první lepší hodinky.

Upraveno uživatelem lukin_ova
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

otazka laika: aka je zavislost magnetizmu puzdra a ako sa prejavuje? a "cehokoliv tvrdsiho"?

Ty hodinky v podstatě nemají chybu. Mají sice svý mouchy,( viz moje skororecenze jednoho z prvních kusů inovovaného modelu co se tu na fóru objevil). Ale jinak dost dobrý. Tahle varianta je sice dost "barevně bohatá", ale pasuje to k pracovnímu looku.

Mě dost vadila náchylnost pouzdra chytat kdejaký šrám a nestabilní barva v indexech na lunetě.

Velikost je věc názoru, já, i při své muskulatuře jsem sestoupil od těchto velikostí ka průměrům cca 41mm. a to právě z důvodu magnetismu pouzdra a čehokoliv tvrdšího.

Gratulace.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...