Juraj11 Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Moje posedlost potápkam vznikla asi tehdy když jsem si koupil své první hodinky s WR200m.Po té co jsem objevil toto fórum,to šlo se mnou z kopce.Nejdříve Orienty,poté Monstra,nějaké quartzky až jsem nakonec narazil na nové Steinhart TRITON 100 ATM.Tyto hodinky mě uchvátily.Robustní automaty,barevné indexy a ručky-no prostě hodinky pro mě Hodinky asi popisovat moc nemusím,jsou tu notoricky známé.Po rozbalení jsem se lekl-sakra jsou obrovský,to mi nebudou,co ted´ ? Stačilo je jen nasadit a bylo jasno-sedí jak p...l na hrnci ,zůstanou doma(teda na nějakou dobu určitě)Hodně tomu napomohla černá luneta,která hodinky opticky zmenšuje.Ještě jedno překvapení mě čekalo v noci.Fotky lumi jsem sice na chronoshopu viděl a věděl jsem co čekat,ale když jsem se v noci probudil a kouknul na ruku,zažil jsem šok.Díky lumi na lunetě se hodinky zdáli obrovské-první co mě napadlo bylo proč jsem si blbec na noc nasadil na ruku nástěné hodiny . Nemohu moc srovnávat,ale hodinky jsou pěkně a kvalitně zpracované,lumi je taky výborná a myslím,že za ty peníze to jsou rozhodně dobré a kvalitní diversky. zde pár nedokonalých foto,lépe to bohužel já ani můj fot´ák asi nezvládneme. Ještě bych chtěl poděkovat kubsonovi u kterého jsem hodinky zakoupil za jeho vstřícné jednání a výbornou komunikaci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Ty hodinky v podstatě nemají chybu. Mají sice svý mouchy,( viz moje skororecenze jednoho z prvních kusů inovovaného modelu co se tu na fóru objevil). Ale jinak dost dobrý. Tahle varianta je sice dost "barevně bohatá", ale pasuje to k pracovnímu looku.Mě dost vadila náchylnost pouzdra chytat kdejaký šrám a nestabilní barva v indexech na lunetě.Velikost je věc názoru, já, i při své muskulatuře jsem sestoupil od těchto velikostí ka průměrům cca 41mm. a to právě z důvodu magnetismu pouzdra a čehokoliv tvrdšího.Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Pěkný kousek,gratulace a ať dělají dlouho radost,foukni tam ještě foto na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 taky gratulace velký diversky mám nejraději a tyto se mi moc líbí ,kdybych neměl full stav tak bych taky uvažoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Tohle je příklad toho, že Steinhart dovede udělat i osobitý a povedený hodinky. Konečně potápky, který nic a nikoho nekopírují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Steiny mně baví od začátku. Možná se k nim časem taky dopracuji. Přidej foto na ruce. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Krasny kusok, tiez som nad nimi uvazoval ale bojim sa ich velkosti...prosim tiez o foto na ruke a uvedenim velkosti zapastia dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Obvod zápěstí mám nějakých 17,5 až 18 a šířku nějakých 7cm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 moc pekne hodinky. Velika gratulace k nakupu ;-) jakej ze je prumer..45mm? Ty mas sirku zapesti 7cm a obvod 17? :-O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) ještě to musím pořádně přeměřit-bylo to jen od oka.jinak za 3 dny udělali 4 sekundy do plusu edit:tak jsem kecal-obvod mám nějakých 18cm a šířku 6cm Upraveno 29. března 2011 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sage Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Moc pekny cibule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 (upraveno) Hezke. Takovy ten typ, kdy stačí mrknout a člověk ví kolik je hodin. P.S. Úplně vidím to napětí při otevíraní krabičky. Já bych na to asi neměl. Dostat nové hodinky, otevírat krabice a ještě vše fotit. Evidentně to nejsou Vaše první lepší hodinky. Upraveno 31. března 2011 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Gratuluju k pořádnýmu kusu oceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2011 Už několikrát jsem uvažoval o jejich nákupu a nakonec mne vždy odradilo jediné - absence tahu.Jinak moc pěkné, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterivan Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 otazka laika: aka je zavislost magnetizmu puzdra a ako sa prejavuje? a "cehokoliv tvrdsiho"?Ty hodinky v podstatě nemají chybu. Mají sice svý mouchy,( viz moje skororecenze jednoho z prvních kusů inovovaného modelu co se tu na fóru objevil). Ale jinak dost dobrý. Tahle varianta je sice dost "barevně bohatá", ale pasuje to k pracovnímu looku. Mě dost vadila náchylnost pouzdra chytat kdejaký šrám a nestabilní barva v indexech na lunetě. Velikost je věc názoru, já, i při své muskulatuře jsem sestoupil od těchto velikostí ka průměrům cca 41mm. a to právě z důvodu magnetismu pouzdra a čehokoliv tvrdšího. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 otazka laika: aka je zavislost magnetizmu puzdra a ako sa prejavuje? a "cehokoliv tvrdsiho"? No s velkejma a masivníma hodinkama snázeji o něco zavadíš. Snadněji schytají nějaké šrámy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 prodal si je,nebo ses umoudřil??vidím že prodejní vlákno má zamčený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 prodal si je,nebo ses umoudřil??vidím že prodejní vlákno má zamčený Zatím jsou doma,ale pokud by se našlo něco zajímavého,tak bych je asi yměnil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Maličko OT, ale teď jsem se díval Kubsonovi do nabídky a má tam 300metrové Tritony, celé šedo-černé, bez barviček a docela jsem chytl slinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 teda docela brzo tě omrzely,po čem jiném koukáš resp.za co chceš vyměnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se