Perun73 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Jo a ještě jsem dneska náhodou narazil na jedny pěkný hodinky s věnováním,tak jsem je tam nemohl nechat Soudruh Kukeš byl šťastný muž.
Mipa Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Já to čtu jako s. Kokeš, ale to je jenom detail. Jinak myslím, že se s tím dárkem moc "nevytáhli", snad mohli tenkrát vybrat něco zajímavějšího.
vicomt Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Asi si víc nezasloužil,než tyhle,s.Kokeš :-)
cali Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 No neviem podla mna tak akurat, tie hodinky vo svojej dobe mohli stat nadpolovicnu cast platu robotnika.... na dnesne pomery odhadujem tak 10-15K. Ako casto dostavate darceky v tejto hodnote v praci dnes?
vicomt Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Jj,tak to máš asi pravdu,u nás v práci žádné dárečky nedostáváme,takže musel být asi spokojený.
Javert Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Dnes se trochu zadařilo Chci se zeptat na ten "vrak", co jsem koupil. Takové ocelové dýnko v prachotěsném pouzdře jsem ještě neviděl. Pro srovnání jsem přidal hodinky s prachotěsným pouzdrem a dýnkem, na které jsem zvyklý a které jsem dnes také koupil. Může mě někdo poučit, o jaký typ jde? Zda je běžný a u kterých Primek lze ještě najít. Děkuji
vicomt Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Nic zvláštního,ale když už jsem šel okolo,tak jsem je vzal :-),i kvůli Kovotexu Trenčín.
Tikal Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 (upraveno) Kovotex jsem koupil NOS na Kolbence za 50,- náhoda, ale skvělá A včerejší úlovek, a jdou od prvního natažení... sry, vlastně to není Prim,ale mám z nich takovou radost Upraveno 17. července 2014 uživatelem Tikal
xcelsion Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Ty prachotěsný jsou jako nový, gratulace!
xcelsion Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2014 Jeden z poslednich ulovku. Temer nenosele zlacene Prim kal. 64.
kerob Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Ten nehet opravdu není můj.Nojo,ale je hezci nez ty primky.Tak uz se priznej, my jsme shovivavi a dnes uz je to normalni
docent Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Nic co by nešlo rozleštit. Dneska jsem podobných krasavic dostal přes plot v igelitce rovných 47 kousků. Hned jak si nechám udělat nové nehty, je sem hodím.
vašek12 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Dnešní Kolbenka Prim TV ve starším pouzdře. Nutné čištění strojku, jinak jsou ve velmi pěkném stavu
PotoWatch Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 ... kdyby se ti nějakej z cifrů na obrázku hodil na ty divný cibule na pozici 1, tak pošli SZ a bude ti štandopede doručen. U mě se jenom nudí a zabírají místo Edit: Aha, tak asi nehodil. Až teď jsem si všim, že tam nemáš mimostřednou vteřinovku. Ale úmysl byl čistý.Ahoj.Chcel by som sa ťa opýtať či máš ešte tie ciferníky. Ja by som každopádne dve potreboval. Našiel som v bazári s počmarbaným ciferníkom ceruzkou. A keď áno akú maju cenu? Ďakujem. Potocky Anton
poldík Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Ahoj dneska jsem šel po delší době na burzu a sehnal jsem tohle za 30,-Kč
Jarda_Prim Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Tak ty jsem taky nedávno dostal, ale takhle pěkné nejsou....
vicomt Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Ahoj,dneska mám přírustek od kolegy z práce,darem,jen bych potřeboval poradit,co jsou zač ty quartz? Tak až budete mít někdo čas,dík, jinak v bazaru jsem koupil včera zelenky.
M3maniac Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 tyhle zelený nosil můj děda ( byl hajnej a myslivec )
Beladona Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Podařilo se mi získat tento grál dámských primek. Hodinky vydané ku příležitosti 1. závodu Tomíčkova memoriálu a předáváné manželkám vedení MNV pro Prahu 6.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se