Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Ručky jsou z autohodin a zajímalo by mne, jestli má cifr lumi.
Melly Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Bílého armováku jsem si vědom, ale tipoval jsem Parexo sklíčko, protože nějaké měli Parexo lunety. Nicméně ručky z autohodin bych nepoznal a korunka je celkově docela jetá, takže jsem jí moc neřešil :-) A limu je a trochu i svítí
Melly Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Tu Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk
Návštěvník eloga Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Gratulace! Já jsem zase před časem koupil hodinky HMT a byl tam strojek Citizen :-)na ja, vždyť tam do Hindustanu Citizen dodal základní technologie a strojní zařízení, prostě tam založili s indickou účastí fabriku na hodinky a pak si ti Hindi začali strojničit sami....., to je v kostce celá historie. Tady v tom případě už jen porovnání nápisů PRIM na ciferníku a na můstku strojku potvrdí dojem, že to není skutečný prim, ale nějaká konzerva z východu. To už jsou lepší HMT jako takové. **
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Dneska taky na blešáku (v Praze), primky nic, jen pár ruských (a ze srandy několik mincí á 10,- - doufám že toto nezačne :-), nicméně jsem koukal, že vše skleněné bylo notně orosené či namrzlé, tedy i sklíčka (no a konec konců i pouzdra) hodinek... Tak si říkám, že to asi není úplně ono, vystavovato to takto a pak i následně kupovat... Co vy na to?
Happycz Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Mě se tam dneska povedl Kovotex Trenčín za 30 Kč. A druhej za kilo. Oba v dobrém stavu, akorát vyčistit. Jinak s těma Primkama naprostý souhlas, nic nového, jenom stálý kšefťáci.
Vasa22 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Prazskej blesak nic (Primky)? Zitra jsem se tam chystal vyrazit, no aspon si usetrim cestu...
straspol Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 No a zrovna zejtra se tam objeví kouzelnej dědeček s trojema Orlíkama po osmnácti stovkách a Ty ho propásneš !!
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Taky vždy čekám, že na dně konvolutu budou Orlíky za 150,- , ale zase nic :-) A usoudil jsem, že víc prodejců a zboží je tam v So, v Ne už jen to, co jsem já v So nekoupil :-))---Tak jako pár primek tam bylo, to je jasný, ale tuctovky za přehnaný ceny. Jedny automaty, kterým chrastil rotor, sporty ii za litr... fakt to je náhoda. Já tam ale byl až cca v 8:45, což už je lehce pozdě, řekl bych.Zlatý traktory s datem, co urval Jožko....
Vasa22 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Troje Orliky po osmnacti stovkach. Jdu detem rozbit prasatko a rano tam budu uz v sest...
Happycz Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 No je ještě tam byly skleněné stolní hodiny Prim za 500 Kč.
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) Neváhej, mají tam docela levný jmelí... :-) Troje Orliky po osmnacti stovkach. Jdu detem rozbit prasatko a rano tam budu uz v sest... Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem odjinud
silvio Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Dnešný úlovok z krabičky do suseda.
Beladona Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Dnešný prírastok z blšákuIMG_20151205_104106.jpgpěkný nákup
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Dnešný úlovok z krabičky do suseda.Moc zajímavé!!!
Vasa22 Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Po navsteve zubare jsem si zlepsil naladu v jednom zizkovskem bazarku...
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Ještě sehnat ručky a bude to pěkné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se