Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bílého armováku jsem si vědom, ale tipoval jsem Parexo sklíčko, protože nějaké měli Parexo lunety. Nicméně ručky z autohodin bych nepoznal a korunka je celkově docela jetá, takže jsem jí moc neřešil :-) A limu je a trochu i svítí

Návštěvník eloga
Odesláno

Gratulace!

Já jsem zase před časem koupil hodinky HMT a byl tam strojek Citizen :-)

na ja, vždyť tam do Hindustanu Citizen dodal základní technologie a strojní zařízení, prostě tam založili s indickou účastí fabriku na hodinky a pak si ti Hindi začali strojničit sami....., to je v kostce celá historie. Tady v tom případě už jen porovnání nápisů PRIM na ciferníku a na můstku strojku potvrdí dojem, že to není skutečný prim, ale nějaká konzerva z východu. To už jsou lepší HMT jako takové.   :photo:  :photo: 

**

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dneska taky na blešáku (v Praze), primky nic, jen pár ruských (a ze srandy několik mincí á 10,- - doufám že toto nezačne :-), nicméně jsem koukal, že vše skleněné bylo notně orosené či namrzlé, tedy i sklíčka (no a konec konců i pouzdra) hodinek... Tak si říkám, že to asi není úplně ono, vystavovato to takto a pak i následně kupovat... Co vy na to?

Odesláno

Mě se tam dneska povedl Kovotex Trenčín za 30 Kč. A druhej za kilo. Oba v dobrém stavu, akorát vyčistit.  Jinak s těma Primkama naprostý souhlas, nic nového, jenom stálý kšefťáci. 

Odesláno

Taky vždy čekám, že na dně konvolutu budou Orlíky za 150,- , ale zase nic :-)

A usoudil jsem, že víc prodejců a zboží je tam v So, v Ne už jen to, co jsem já v So nekoupil :-))

---

Tak jako pár primek tam bylo, to je jasný, ale tuctovky za přehnaný ceny. Jedny automaty, kterým chrastil rotor, sporty ii za litr... fakt to je náhoda. Já tam ale byl až cca v 8:45, což už je lehce pozdě, řekl bych.

Zlatý traktory s datem, co urval Jožko....

Odesláno (upraveno)

Neváhej, mají tam docela levný jmelí... :-)

Troje Orliky po osmnacti stovkach. Jdu detem rozbit prasatko a rano tam budu uz v sest... :)

Upraveno uživatelem odjinud

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...