Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi jsem špatně četl, měl jsem na mysli existenci 68 s Incablocem a koukám, že řeč je o zdobení můstků. :huh:

Odesláno

Taky se mi líbí víc než "novoměstské kruhy", jen škoda, že se takhle nedělal i kal.68 s Incablocem

Myslíš že by nešlo přehodit můstky? 68 s rovným brusem :-)

Mám chuť to zkusit

Odesláno

Co já vím, tak incabloc byl jen 68.1, 68.3 třetišroubek už nebyl incabloc. A všechny měly brus obloukový, rovný měly jen strojky 66.

Budu trochu oponovat, mimo strojku 66 mám rovný brus i na "čisté 68" (diplomat incabloc). Na všech ostatních variantách 66 nebo 68 je obloukový (pokud tam vůbec nějaký je viz nejmladší :P )

Odesláno

Budu trochu oponovat, mimo strojku 66 mám rovný brus i na "čisté 68" (diplomat incabloc). Na všech ostatních variantách 66 nebo 68 je obloukový (pokud tam vůbec nějaký je viz nejmladší :P )

Hoď fotku staniku,ať se máme čím pokochat. :smile_anim:

Odesláno

čumím jak puk, taky jsem ještě neviděl. Foto mám, je ve Tvém katalogu kalibrů.

Jdu shánět strojek :-)

Odesláno

čumím jak puk, taky jsem ještě neviděl. Foto mám, je ve Tvém katalogu kalibrů.

Jdu shánět strojek :-)

Musím tě dopředu upozornit, že sehnat ho bude hoooodně velká dřina. Vlastně jsem 68 viděl jen v těch úplně prvních diplomatech s incablocem, velká většina je ale už s 68.1

Návštěvník tolja
Odesláno

Takhle nějak by mohly výsledky snažení, pídění a smlouvání vypadat ve finále. Každé z nich byly kdysi kdesi vydrancované, ať už se jednalo o antik, zastavárnu nebo blešák.

post-953-027570600 1355920395.jpg

Odesláno

Sice jsou ze soboty, ale snad to nevadí. Celkem zajímavý stroj - kalibr 66, rovný brus, 3šroubek, incabloc a navíc 2ramenný věnec setrvačky.

Ted mi dorazily jedny incabloc,otevrel jsem je,presne jak se tu pise, kal 66, rovny brus,3sroubek 2 ramenna setrvacka,jupiiiiii, dynko cislovane, akorat vypada z venku chromovane,vevnitr nerez

Odesláno

Tak jedno drancování!!

Hodinky s pesanem! :rolleyes:

Strojek 684

post-22963-039955900 1355057866.jpg

Zezadu je nápis "Věnuje náčelník HO OSH Hr. Králové". Nějak nemůžu přijítco znamená ta zkrataka!!?? Poraďte?

post-22963-010942500 1355057938.jpg

Ze kterého roku mohou být tyto hodinky ?

Odesláno

Co já vím, tak incabloc byl jen 68.1, 68.3 třetišroubek už nebyl incabloc. A všechny měly brus obloukový, rovný měly jen strojky 66.

Tak jsem schválně mrknul do katalogu od Stanika73 a je tam 68.1 incabloc tříšroubek a mimojiné i čistá 68 incabloc tříšroubek s oním rovným brusem.

Odesláno

Takhle nějak by mohly výsledky snažení, pídění a smlouvání vypadat ve finále. Každé z nich byly kdysi kdesi vydrancované, ať už se jednalo o antik, zastavárnu nebo blešák.

post-953-027570600 1355920395.jpg

Ku..a Toljo, to se preci pred Vanocema nedela. :crying_anim: Takova krasa, ale u tebe. Kazis nam vanoce a jedine Orliky pod stromkem mohou trumfnout takovou krasu!!!

Odesláno

Jen bych chtěl vidět, jak by vypadala kompletní inventura :)

No to já taky, Manťáku, my víme že tyhlety inventůry jsou dost namáhavý a náročný, jestli chceš, my Ti klidně přijdem trochu pomoct, viď, Orlando?

Odesláno

Jestli přežiju dnešní konec světa, tak se na kompletku chystám po novém roce - už v tom mám pekelnej bordel. Ale nabízená pomoc se mi nějak nezdá - proč mám pocit, že se to nápadně podobá příběhu o kozlovi, co dělal zahradníka? :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...