Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Taky jsem na ně tůhle hladově hleděl na AUKRu ale kvarcáče kupovat neburu. Ale máš recht, jsou parádní. No ale ty hnědý vedle se mi líbí nějak víc...

Ja je vlastne ani nechtel, ale byly za dobry peniz, jsou funkcni a smutne se na me koukaly a volaly, "vem nas domu" :-)

Stejne mi zas casem hrabne a vsechno prodam :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:clap: už aby to bylo, strašně potřebuju něco co ještě nemám. Prodáváš i na leasing? Ale bacha- bude Ti z toho smutno...

Cash only. Ale muzes zatim prisetrit, vyprodej bude asi az v září. Ze soucasnyho stavu mi zustanou nejspis jen Suby.

A jestli chces na neco rezervacku, rikejn rychle, na nektery kousky je uz fronta.

Odkaz ke komentáři

Takže jedna pohádka - jedu okolo svýho oblíbenýho bazaru, kde jsem ale už dlouho nic kloudnýho nekoupil a říkám, že by tam konečně  mohli mít něco pořádnýho. Třeba nějaký NOS igeny, nejlépe berevné, ne černé, za pár stovek max. Kouknu do výlohy a tam NOS igeny, barevné, ne černé, za necelých 800 kilo. Tep se zdojnásobí a za chvilku je už mám v pazourech...

... a pohádka tím končí. Pouzdro je jeté, dýnko poškrábané a zbytek je nejspíš parexo. Celé to tak trochu nesedí, korunka nedoléhá, chybí armovák a strojek (co tam je, jsem ještě nezjistil) má v pouzdru vůli. Ale i tak, mohl jsem je tam nechat???

:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Celkem závidím, že jsou někde tak štědré obchůdky...tady v Karviné v bazarech vůbec hodinky neprodávají - až na jeden. Když jsem se bazarníka zeptal jestli má nějaké staré PRIMKY, díval se na mě jak na debila a řekl "potřebuješ na šachtu co?!" No nezbývalo mi nic jiného než říc že jo, a vyštrachal z pod pultu nějaké zarezlé, jeté......Rakety. Poděkoval jsem a odešel :(

Odkaz ke komentáři

Takže jedna pohádka - jedu okolo svýho oblíbenýho bazaru, kde jsem ale už dlouho nic kloudnýho nekoupil a říkám, že by tam konečně  mohli mít něco pořádnýho. Třeba nějaký NOS igeny, nejlépe berevné, ne černé, za pár stovek max. Kouknu do výlohy a tam NOS igeny, barevné, ne černé, za necelých 800 kilo. Tep se zdojnásobí a za chvilku je už mám v pazourech...

... a pohádka tím končí. Pouzdro je jeté, dýnko poškrábané a zbytek je nejspíš parexo. Celé to tak trochu nesedí, korunka nedoléhá, chybí armovák a strojek (co tam je, jsem ještě nezjistil) má v pouzdru vůli. Ale i tak, mohl jsem je tam nechat???

:-)

attachicon.gifigen-okr.jpg

Já myslím, že si prostě správnej pacient !!!! Tak to má být!!! já mám téměř 30 hodinek, včera jsem si pořídil další MasterPiece od ML a říkal jsem si, že nějaký musím prodat, protože mám už několik hodinkovnic, no ale když si vzpomenu, co všechno mě stálo se k určitým hodinkám dostat, tak si říkám, že se jich prostě nemůžu zbavit :) 

Odkaz ke komentáři

Celkem závidím, že jsou někde tak štědré obchůdky...tady v Karviné v bazarech vůbec hodinky neprodávají - až na jeden. Když jsem se bazarníka zeptal jestli má nějaké staré PRIMKY, díval se na mě jak na debila a řekl "potřebuješ na šachtu co?!" No nezbývalo mi nic jiného než říc že jo, a vyštrachal z pod pultu nějaké zarezlé, jeté......Rakety. Poděkoval jsem a odešel :(

Víš, ono je to může být i tím, že bazary má někdo před tebou obšláplé. Ty správné hodinky se kolikrát na pult ani nemusí dostat a jdou přímo k novému majiteli. Toť má zkušenost z bazarů v mém okolí, kde si ani nevrznu.

Odkaz ke komentáři

V pondělí se mi poprvé podařilo najít bazar, z kterého jsem neodešel s prázdnou, jsou celkem běžné (kalibr 68.4), ale za ty peníze ve vynikajicím stavu, a jsou přesné, v průběhu dne si udělají jednou +10s jindy -10s, ale výsledek za 4dny na ruce je +15s pri nátahu 1/den  :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Milog
Odkaz ke komentáři

Tyhle hodinky jsou koupil jako jedny z prvních, bohužel velmi jeté a čím dál tím se mi víc líbí. Je to jeden z mála opravdu chlapských modelů, pokud nechcete mít Sporty.

Přesnost do +/- 1 min./den je podle mě úplně ok, zvlášť u nečištěných hodinek.

Odkaz ke komentáři

muzu se zptat na rozmer? diky

Mají stejné rozměry jako původní Diplomaty, tedy pouzdro š34mm v41.5mm, řemen 18mm, a s korunkou cca 37mm. Pro mě nejsou ani velké ani malé, prostě akorát. :-)

A i po týdnu neustáleho nošení jsou porád neuvěřitelně "přesné", s občasnýma odchylkama je to po týdnu +4s bez jediného seřízení, uplně mi přirostly k ruce. A až koupím konečně lepší řemen... :guitar:

Odkaz ke komentáři

krasa, dik za detailni info :) ja mam taky moc rad tadyten design cifru.. .ale milejsi mi je spis tvar pouzdra ala maly automaty.

tak at slouzej, presnost krasna :) uz se tesim do cech a na obchuzku bazaru.. zatim sem stesti nemel

Mají stejné rozměry jako původní Diplomaty, tedy pouzdro š34mm v41.5mm, řemen 18mm, a s korunkou cca 37mm. Pro mě nejsou ani velké ani malé, prostě akorát. :-)

A i po týdnu neustáleho nošení jsou porád neuvěřitelně "přesné", s občasnýma odchylkama je to po týdnu +4s bez jediného seřízení, uplně mi přirostly k ruce. A až koupím konečně lepší řemen... :guitar:

Odkaz ke komentáři

V pondělí se mi poprvé podařilo najít bazar, z kterého jsem neodešel s prázdnou, jsou celkem běžné (kalibr 68.4), ale za ty peníze ve vynikajicím stavu, a jsou přesné, v průběhu dne si udělají jednou +10s jindy -10s, ale výsledek za 4dny na ruce je +15s pri nátahu 1/den  :-)

jo,pekne,stylove a dobre citelneeee,gratulace!

Odkaz ke komentáři

Nemám teď moc čas, sezona začíná :)

Proto jen rychlé fotky posledních úlovků !! Zatím ještě nečištěno, néchám si to na dlouhé podzimní večery!! 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska čistě náhodou objevil tyhle traktory.  Zpočátku jsem byl nadšenej že se mi něco povedlo najít avšak teď už ve mně trochu hlodá nejistota.  Všim jsem si, že některé traktory mají minutové dílky na vnějším "kole", ale ty moje je mají na vnitřním.  Nevíte někdo náhodou jak to s tím je?  Jestli mají být vně (resp mezi hlavními indexy), či uvnitř?  Nicméně strojek je dobový, aspoň dle vyčtených informací (52.1).  Chrom na pouzdru je na bocích trochu vydřený, ale za tu cenu ok.  Původně měli hranaté ručky (zjevně předrevoluční výměna), tak jsem tam narval snad ty, co tam patří.  V každém případě, i přes tu nejistotu, mě úlovek docela potěšil.

Upraveno uživatelem JZED
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...