Honza.manta Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 potapkybile.jpg Není to teda z bazaru, ale dneska byly na poště. Na cestě jsou PSII v automatu, další troje u hodináře. Počítám, že letos dám do kupy všechny varianty jedniček i dvojek. Co bude pak? Potom zjistíš, které ještě nemáš.
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 potapkybile.jpg ......Počítám, že letos dám do kupy všechny varianty jedniček i dvojek. Co bude pak?Mě se ten rok protahl na pětiletku.
bohus76 Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Mě se ten rok protahl na pětiletku.Ty se vlastně Jarku vracíš v čase :-)
straspol Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Poprvé promluvil pravdu :-) Já jsem se s tím přece nikdy netajil.
Jeronimo Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Ty se vlastně Jarku vracíš v čase :-) Šak to nejde posbírat. Věříš, že bych se občas rád vrátil. Ale jen kvůli tomu sbírání.
odjinud Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Pokud to vezměš podle katalogu, tak jich zase tolik není. :-) Všechny varianry DVOJEK ??? To bych chtěl vidět naživo- chybí mi asi tak dvacet modelů... no- asi víc
straspol Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) Pokud to vezměš podle katalogu, tak jich zase tolik není. :-)Opravdu? Jenže my sbíráme i ty co v katalogu nejsou... a ani ty co tam jsou dohromady nedám kdybych se rozkrájel. Některé jsem v životě neviděl. Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem straspol
Anela Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 tak straspol především sbírá všechny, úplně všechny... bez rozdílu kolik desítek od každé myslitelné mutace jich má trochu mi to připomíná ten starý vtip, jak přijde skrblík k doktorovi a říká: "pane doktore, dejte mi, prosím, prášky proti lakotě, ale dejte mi jich hódně, hódně mi jich dejte!"
straspol Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 tak straspol především sbírá všechny, úplně všechny... bez rozdílu kolik desítek od každé myslitelné mutace jich má trochu mi to připomíná ten starý vtip, jak přijde skrblík k doktorovi a říká: "pane doktore, dejte mi, prosím, prášky proti lakotě, ale dejte mi jich hódně, hódně mi jich dejte!"To bylo ale vošklivý. Já nejsem lakotnej, já za to dost i zaplatim, a od některých mutací bych strašně chtěl mít alespoň jedny, jediný..
long Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Když posloucham Strassika a Mantaka jsem rád že to mám pod kontrolou. Primek mám pár párů a jsem Happy.
odjinud Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Np jo, pak to chce i sporty II z MS v hokeji z Katowic .-)
Luk Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Z hodně hluboké krabice jednoho bazárku. Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem Luk
Javert Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 V pátek byl Ježíšek. Jeden můj oblíbený bazar opět nezklamal.
Jafurak Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 V Acutronově katalogu "Prim 1954 - 1994" jsem je nenašel. Asi to bude složenina z 66 356 3 (pouzdro) a 66 359 1 (ciferník); btw - ciferník je do modra nebo do zelena?Klidně to ale může být složenina z fabriky, tedy "raryta" :-) (myšleno v dobrém).Je to tmavomodrá a rovnaké som už videl aj na AUKRe, ale už odtiaľ zmizli.
Trololo Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Dneska dorazily poštou - kal. 57, typ 015 s řemínkem Kovotex Trenčín. Fotografie není moje, momentálně procházejí domácí očistou. :-) Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Trololo
Makos Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Včera na služobke som objavil krásnu "limitku" a nekupto:)
Beet Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2015 Včera na služobke som objavil krásnu "limitku" a nekupto:)Jsem zvědav jak tam napasuješ lunetu.
straspol Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2015 Včera na služobke som objavil krásnu "limitku" a nekupto:)To je nádhera, okamžitě si to běžím smontovat taky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se