Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuji, to si snad ani nezasloužím. Ach, pochvala od Prima. Tak já se přiznám, že jsem kvůli tomu nespal a s pomocí Policie ČR jsme se to snažili rozlousknout :) :) :) Povedlo se!

Odesláno
Tak jsem byl u hodináře vyřídit pár drobných oprav a tohle jsem přinesl. Poskládané z nových dílů, nerez, cal. 68. Dá se to léčit? :)

Jak vidno - asi ne. :) Bojim, bojim, abych se také nenakazil na té burze. :/ Chci sehnat jenom jedny Spartaky.

Odesláno
Tak jsem byl u hodináře vyřídit pár drobných oprav a tohle jsem přinesl. Poskládané z nových dílů, nerez, cal. 68. Dá se to léčit? :)

Z jakyho materiálu je u tohohle modelu ta luneta ?

Asi jsem je nikdy neměl v ruce a na obrázku to působí dost neurčitě...

Odesláno

Z jakyho materiálu je u tohohle modelu ta luneta ?

Asi jsem je nikdy neměl v ruce a na obrázku to působí dost neurčitě...

Je z černého plastu s bílým potiskem. Vlastně jsou ty čáry a čísla zahloubené a vyplněné barvou.

Odesláno

Tak jsem dneska koupil úplně nové PRIMKY automaty s origoš českým kalibrem 96. Buď mně pochvalte, nebo vynadejte - nevím zda-li nejsem pako, ale dal jsem za ně 1590 Kč. Nechci zkupovat všechny Primky, ale chyběl mi kalibr 96, tak jsem do toho šel i za tu cenu, že se mi nějak ten číselník zrovna nelíbí, ikdyž škaredé nejsou. Ženská (mimochodem hodinářka ) nechtěla slevit ani korunu. Říkala, že je má ráda a že asi uroní pro ně slzu až odejdu.

Odesláno

Těžko se k tomu vyjadřovat - nových starých Primek není mnoho a pak je to jen otázka, kdo je schopen a ochoten zaplatit nějakou částku. Pravdou je, že automaty v pěkném stavu (ale ne nové) se bez problémů prodávají za polovinu. Ale taky na ně nenarazíš na každém rohu.

Když z nich máš radost, kašli na porovnávání cen - kolik lidí se může pochlubit novými automaty Prim? Sice to po průvanu, co tady udělal Popshop zní trochu blbě, ale to tu zase není každý den.

Odesláno
Tak jsem dneska koupil úplně nové PRIMKY automaty s origoš českým kalibrem 96. Buď mně pochvalte, nebo vynadejte - nevím zda-li nejsem pako, ale dal jsem za ně 1590 Kč. Nechci zkupovat všechny Primky, ale chyběl mi kalibr 96, tak jsem do toho šel i za tu cenu, že se mi nějak ten číselník zrovna nelíbí, i když škaredé nejsou. Ženská (mimochodem hodinářka ) nechtěla slevit ani korunu. Říkala, že je má ráda a že asi uroní pro ně slzu až odejdu.

Otázka není jestli to je moc, nebo málo, ale jak moc jsi je chtěl. Já pokud bych je chtěl (už je mám, ale pásl jsem po nich), bych za ně v takhle hezkém stavu dal i dva tisíce, a nehnul bych brvou. Pokud by byly opotřebované, odřené, ale funkční, dal bych za ně do tisíce, pokud by byly nekunční, ale s dobrým ciferníkem a ručkami, dal bych za ně pětikilo. Ale vím, že někdo jiný by mě měl za idiota. Nejen 1.gen Sportu, Diplomaty a Spartaky (tedy ty "nejprofláknutější" Primky) stojí za to získat. Pokud půjdeš v úterý na burzičku, tak je vem sebou, třeba se nějak dohodneme, a ty si vybereš třeba cokoli z mé malé sbírčičky :-)

Odesláno

to Jirka2 Ok, mas je mit. Budes mit televizi, a protoze ta moje bedna neni takhle nova jako tvy kulatoucky hodinky, tak Ti dam jako bonus jedny 50 s mimostředkou.

Odesláno
Tak jsem dneska koupil úplně nové PRIMKY automaty s origoš českým kalibrem 96. Buď mně pochvalte, nebo vynadejte - nevím zda-li nejsem pako, ale dal jsem za ně 1590 Kč. Nechci zkupovat všechny Primky, ale chyběl mi kalibr 96, tak jsem do toho šel i za tu cenu, že se mi nějak ten číselník zrovna nelíbí, ikdyž škaredé nejsou. Ženská (mimochodem hodinářka ) nechtěla slevit ani korunu. Říkala, že je má ráda a že asi uroní pro ně slzu až odejdu.

škoda, že jsi nepočkal na burzu, automatů tam měl dost

Odesláno

To Ondraj, to all. Automatu tam BUDE DOST, takze i kdyz nepujdeme do vymeny, tak ke koupeni tam toho bude dost. I ty cenene 52 s mimostřednou ručkou. Budou i pouzdra, korunky,atd....

Odesláno

to PRIM.

Prave ze uvidi. Tatka seka dobrotu, protoze potrapil rodinny rozpocet, a navic je uz druhy den v tahu, takze bere rodinku na hory, a hodinky necha spinkat v trezorku. A protoze zna svou sbirku skoro popameti, tak to prebiral uz v duchu pri koupi. Pak stacilo vybrat tech par hodinek, a zbytek odvezt k Ondrajovi, a nabidnout to co Ondraj nekoupi, taky nema neomezeny rozpocet (nastesti) dal. Ale Prim bude prvni, kdo se k tomu po Ondrajovi dostane. Uz proto, ze zitra jedu via lyzovacka...Jinak jeden moc krasny kousek ma rezervovany Ales, Pavel a osmery klasicke 52 drzim pro Petra.Tak jak jsem to predbezne slibil. A kdo uz ode me neco kupoval, vi, ze slovo dodrzím.Kdyz budete mit zitra cas, tak u me se dela male soaréé, par milcu barique, a sushi, jste vitan. Odjezd na lyzovacku asi v pozdnich vecernich hodinach :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...