Lukáš Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Já to pochopil tak, že Honza člena 31682 zaokrouhluje směrem nahoru, což je 32000. A chtěl mu sdělit, že jeho příspěvek je vskutku dobrý
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Bingo, přeci jen je v našich řadách pracující inteligence. To je první vysvětlení, které dává smysl. Gratuluji.
Lukáš Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Děkuji, to si snad ani nezasloužím. Ach, pochvala od Prima. Tak já se přiznám, že jsem kvůli tomu nespal a s pomocí Policie ČR jsme se to snažili rozlousknout :) Povedlo se!
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Jen mi neusněte na vavřínech. Inteligentní lidi jsou nedostatkové "zboží". Budu určitě ještě párkrát potřebovat pomoc.
HonzaX Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Lukáši děkuji, jinak už to tady někde někdo zaokrouhloval,takže nejsem první.
Rattler Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 hlásím dnešní úlovek dětské prim alá sport no nekupte to
VS Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Tak jsem byl u hodináře vyřídit pár drobných oprav a tohle jsem přinesl. Poskládané z nových dílů, nerez, cal. 68. Dá se to léčit?
typograf Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Tak jsem byl u hodináře vyřídit pár drobných oprav a tohle jsem přinesl. Poskládané z nových dílů, nerez, cal. 68. Dá se to léčit? Jak vidno - asi ne. Bojim, bojim, abych se také nenakazil na té burze. :/ Chci sehnat jenom jedny Spartaky.
dehyd Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Tak jsem byl u hodináře vyřídit pár drobných oprav a tohle jsem přinesl. Poskládané z nových dílů, nerez, cal. 68. Dá se to léčit? Z jakyho materiálu je u tohohle modelu ta luneta ? Asi jsem je nikdy neměl v ruce a na obrázku to působí dost neurčitě...
VS Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Tak jsem byl u hodináře vyřídit pár drobných oprav a tohle jsem přinesl. Poskládané z nových dílů, nerez, cal. 68. Dá se to léčit? Z jakyho materiálu je u tohohle modelu ta luneta ? Asi jsem je nikdy neměl v ruce a na obrázku to působí dost neurčitě... Je z černého plastu s bílým potiskem. Vlastně jsou ty čáry a čísla zahloubené a vyplněné barvou.
jirka2 Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Tak jsem dneska koupil úplně nové PRIMKY automaty s origoš českým kalibrem 96. Buď mně pochvalte, nebo vynadejte - nevím zda-li nejsem pako, ale dal jsem za ně 1590 Kč. Nechci zkupovat všechny Primky, ale chyběl mi kalibr 96, tak jsem do toho šel i za tu cenu, že se mi nějak ten číselník zrovna nelíbí, ikdyž škaredé nejsou. Ženská (mimochodem hodinářka ) nechtěla slevit ani korunu. Říkala, že je má ráda a že asi uroní pro ně slzu až odejdu.
georg Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Těžko se k tomu vyjadřovat - nových starých Primek není mnoho a pak je to jen otázka, kdo je schopen a ochoten zaplatit nějakou částku. Pravdou je, že automaty v pěkném stavu (ale ne nové) se bez problémů prodávají za polovinu. Ale taky na ně nenarazíš na každém rohu. Když z nich máš radost, kašli na porovnávání cen - kolik lidí se může pochlubit novými automaty Prim? Sice to po průvanu, co tady udělal Popshop zní trochu blbě, ale to tu zase není každý den.
Cyber Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Tak jsem dneska koupil úplně nové PRIMKY automaty s origoš českým kalibrem 96. Buď mně pochvalte, nebo vynadejte - nevím zda-li nejsem pako, ale dal jsem za ně 1590 Kč. Nechci zkupovat všechny Primky, ale chyběl mi kalibr 96, tak jsem do toho šel i za tu cenu, že se mi nějak ten číselník zrovna nelíbí, i když škaredé nejsou. Ženská (mimochodem hodinářka ) nechtěla slevit ani korunu. Říkala, že je má ráda a že asi uroní pro ně slzu až odejdu. Otázka není jestli to je moc, nebo málo, ale jak moc jsi je chtěl. Já pokud bych je chtěl (už je mám, ale pásl jsem po nich), bych za ně v takhle hezkém stavu dal i dva tisíce, a nehnul bych brvou. Pokud by byly opotřebované, odřené, ale funkční, dal bych za ně do tisíce, pokud by byly nekunční, ale s dobrým ciferníkem a ručkami, dal bych za ně pětikilo. Ale vím, že někdo jiný by mě měl za idiota. Nejen 1.gen Sportu, Diplomaty a Spartaky (tedy ty "nejprofláknutější" Primky) stojí za to získat. Pokud půjdeš v úterý na burzičku, tak je vem sebou, třeba se nějak dohodneme, a ty si vybereš třeba cokoli z mé malé sbírčičky :-)
31682 Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Nechci zkupovat všechny Primky, ale chyběl mi kalibr 96, tak jsem do toho šel i za tu cenu, že se mi nějak ten číselník zrovna nelíbí, ikdyž škaredé nejsou. jirka2: pokud ti jde skutečně jen o kalibr, rád ti je vyměním za TV automat. Jde o stejný typ jako na prvním obrázku http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...=automat+TV.jpg
Cyber Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 to Jirka2 Ok, mas je mit. Budes mit televizi, a protoze ta moje bedna neni takhle nova jako tvy kulatoucky hodinky, tak Ti dam jako bonus jedny 50 s mimostředkou.
Ondraj Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 Tak jsem dneska koupil úplně nové PRIMKY automaty s origoš českým kalibrem 96. Buď mně pochvalte, nebo vynadejte - nevím zda-li nejsem pako, ale dal jsem za ně 1590 Kč. Nechci zkupovat všechny Primky, ale chyběl mi kalibr 96, tak jsem do toho šel i za tu cenu, že se mi nějak ten číselník zrovna nelíbí, ikdyž škaredé nejsou. Ženská (mimochodem hodinářka ) nechtěla slevit ani korunu. Říkala, že je má ráda a že asi uroní pro ně slzu až odejdu. škoda, že jsi nepočkal na burzu, automatů tam měl dost
Cyber Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 To Ondraj, to all. Automatu tam BUDE DOST, takze i kdyz nepujdeme do vymeny, tak ke koupeni tam toho bude dost. I ty cenene 52 s mimostřednou ručkou. Budou i pouzdra, korunky,atd....
Prokop Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 To Cyber: to vás asi rodina až do středy neuvidí, co? Ono přebrat takovou sbírku a zvážit svůj vztah ke každému z nich zabere skutečně hodně času.
Cyber Odesláno 13. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2006 to PRIM. Prave ze uvidi. Tatka seka dobrotu, protoze potrapil rodinny rozpocet, a navic je uz druhy den v tahu, takze bere rodinku na hory, a hodinky necha spinkat v trezorku. A protoze zna svou sbirku skoro popameti, tak to prebiral uz v duchu pri koupi. Pak stacilo vybrat tech par hodinek, a zbytek odvezt k Ondrajovi, a nabidnout to co Ondraj nekoupi, taky nema neomezeny rozpocet (nastesti) dal. Ale Prim bude prvni, kdo se k tomu po Ondrajovi dostane. Uz proto, ze zitra jedu via lyzovacka...Jinak jeden moc krasny kousek ma rezervovany Ales, Pavel a osmery klasicke 52 drzim pro Petra.Tak jak jsem to predbezne slibil. A kdo uz ode me neco kupoval, vi, ze slovo dodrzím.Kdyz budete mit zitra cas, tak u me se dela male soaréé, par milcu barique, a sushi, jste vitan. Odjezd na lyzovacku asi v pozdnich vecernich hodinach :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se