Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

Je otázka, kdo tam ty indexy naaplikoval, protože jsou tam hodně přesně a jeden jako druhej. Je ale naprosto jasné, že jako základ byl použit ciferník  z typu 50 032 1. Pokud by měl snad někdo stejný ciferník se stejnými lumi body byl bych rád za reakci. Dost o tom pochybuji a dávám nad těmito hodinkami rozsudek lidové tvořivosti:)

Díky všem za pomoc a zajímavé názory. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je otázka, kdo tam ty indexy naaplikoval, protože jsou tam hodně přesně a jeden jako druhej. Je ale naprosto jasné, že jako základ byl použit ciferník  z typu 50 032 1. Pokud by měl snad někdo stejný ciferník se stejnými lumi body byl bych rád za reakci. Dost o tom pochybuji a dávám nad těmito hodinkami rozsudek lidové tvořivosti:)

Díky všem za pomoc a zajímavé názory. 

Pohrabal jsem, mám jen bez lumibodů. Vypadá to na práci šikovného hodináře.

Odkaz ke komentáři

Ty hodinky jsou barevně v pořádku a typově odpovídají těm v knize, u kterých jsou focené, předpokládám, že se zvažovalo mezi dvěmi barvami před výrobou, nebo se chvíli jel jeden odstín a potom jej nahradil druhý, třeba z technologických důvodů, ale to si už vymýšlím, protože oboje jsou jinak vedené pod stejným katalogovým číslem. Samozřejmě ty ručky tam nepatří.

Odkaz ke komentáři

Dnešní úlovek...

Pyžama cal. 68.4, bílé nápisy, bílé datumové okénko, bílé ručky...

Zvláštní model, který neumím katalogově zařadit.

attachicon.gif20180213_152543.jpg

Jendo, bohužel to vzácný model není. Přesně takové mám doma a žádné cennosti nemám.Ručky někdo vyměnil za bílé.Ty zlaté tam skutečně patří,ale nejsou moc čitelné jak tady už někdo psal. 

post-31437-0-79510800-1518632264_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...