stenly Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 Je otázka, kdo tam ty indexy naaplikoval, protože jsou tam hodně přesně a jeden jako druhej. Je ale naprosto jasné, že jako základ byl použit ciferník z typu 50 032 1. Pokud by měl snad někdo stejný ciferník se stejnými lumi body byl bych rád za reakci. Dost o tom pochybuji a dávám nad těmito hodinkami rozsudek lidové tvořivosti:)Díky všem za pomoc a zajímavé názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Zná je někdo?Ja je vidím poprvéDivný pouzdro. Je to PRIM ? Jestli jo, tak by to mělo pouzdro z elegantů s fáfkem od ala Rolex , co se dávaly na soudečkové pouzdro ? Je to nějaký divoký... Nojo, cifr je z televizí... divný. Máš víc fotek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Je otázka, kdo tam ty indexy naaplikoval, protože jsou tam hodně přesně a jeden jako druhej. Je ale naprosto jasné, že jako základ byl použit ciferník z typu 50 032 1. Pokud by měl snad někdo stejný ciferník se stejnými lumi body byl bych rád za reakci. Dost o tom pochybuji a dávám nad těmito hodinkami rozsudek lidové tvořivosti:)Díky všem za pomoc a zajímavé názory. Pohrabal jsem, mám jen bez lumibodů. Vypadá to na práci šikovného hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 (upraveno) Dnešní úlovek...Pyžama cal. 68.4, bílé nápisy, bílé datumové okénko, bílé ručky...Zvláštní model, který neumím katalogově zařadit. Upraveno 13. února 2018 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 rucky neorigo, cifr ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Nebo patřily řetězovému kuřákovi :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Já sám nevím...Počkám na vyjádření dalších znalců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Až budeš vědět víc,určitě zveřejnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Já mám taky stejný cifr,takže žádný Fejk jen rucky jsou opravdu , ale opravdu bad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Ty hodinky jsou barevně v pořádku a typově odpovídají těm v knize, u kterých jsou focené, předpokládám, že se zvažovalo mezi dvěmi barvami před výrobou, nebo se chvíli jel jeden odstín a potom jej nahradil druhý, třeba z technologických důvodů, ale to si už vymýšlím, protože oboje jsou jinak vedené pod stejným katalogovým číslem. Samozřejmě ty ručky tam nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Ručky jsou tedy špatně.A ten bílý nápis Prim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Ten je v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Ručky jsou tedy špatně.A ten bílý nápis Prim?Takové mám dvoje, jedny s tmavším a jedny se světlejším ciferníkem. Oboje mají obvyklé zlacené ručky, asi to má být tak. Ale ty bílé jim sluší a určitě se líp odečítá čas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Dnešní úlovek...Pyžama cal. 68.4, bílé nápisy, bílé datumové okénko, bílé ručky...Zvláštní model, který neumím katalogově zařadit. 20180213_152543.jpg Jendo, bohužel to vzácný model není. Přesně takové mám doma a žádné cennosti nemám.Ručky někdo vyměnil za bílé.Ty zlaté tam skutečně patří,ale nejsou moc čitelné jak tady už někdo psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Já sám nevím...Počkám na vyjádření dalších znalců.Mirku, nejsou ty ručičky nakonec jenom ty zlatý, ale přebarvený a nebo přestříkaný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Musím ale říct, že výměna ruček za bílé jim docela sedla. I to barevně sedne k těm nápisům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Mirku, nejsou ty ručičky nakonec jenom ty zlatý, ale přebarvený a nebo přestříkaný ?Ne. Ty zlacené jsou o dost tenčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Tak jsem dnes taky drancoval, ale peněženku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceridan Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Pěkný Traktůrky, bylo to drancování velký? : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Pěkný Traktůrky, bylo to drancování velký? : )Když na to koukám takhle po ránu tak ani ne , ale je na nich fůra práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se