zekon7302 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Mám tu jeden opravený číselník, a ručky ti taky můžu vyplnit stejnou lumi. Pokud bys ovšem měl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Tak nic, už má pána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 dopr, priste pis SZ :-D nemas jeste jeden kusanec? Tak nic, už má pána. z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Ne, ale až se zas něco objeví, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 beeman: na sbazare je jeden pekny cifernik na predaj. a isto sa najde i tu na fore. aj ja mam jeden v zasobe, no pre zmenu ja zvazujem dokupit strojcek a vyuzit ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 diky za tip, premyslim, je to dobry kauf = cena? a je to puvodni dial? nechci pripadne zadny novodoby "aftermarket" diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Cifr je původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 diky za tip, premyslim, je to dobry kauf = cena? a je to puvodni dial? nechci pripadne zadny novodoby "aftermarket" diky Je to origo, kua ale dva litry za cifr na sporty.... To už ani vtipné není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 no prave, bejt to za litr, tak nepremejslim... proto se i tady ptam, jestli je to uz dnes cena normalni, protoze pokud ano, tak ho vezmu, co se da delat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Od toho pána jsem vzal dva ve stejném stavu. Měl jsem štěstí, páč za jeden chtěl ještě před třemi měsíci 1000. Nebojí se toho a dal to na dva, ale už dlouho se nikdo nechytil. Osobně bych mu napsal a snažil se to domluvit na 1500kč to už bych za tento stav asi dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Twlé. Já se relativně nedávno zbavoval zbytků po třech kilech a nikdo je pomalu nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Nikdo nechtěl v dnešní době takto pěkný ciferník za 300kč? Pokud je ciferník samozřejmě jetý, tak má tu hodnotu okolo 100 až 250. Opravdu záleží na stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Špatné jsem nenabízel. Mně to zbylo z různých vraků, většinou jsem potřeboval strojky a byla dobitá pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 bude este horsie...o rok ci dva pojdu take ciferniky i za 3ku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Těžko říct, ale nemyslím si, že by sporty I šly v průběhu dalších dvou let raketově nahoru. Ten velký nárůst se odehrál v posledních dvou letech asi zhruba na dvojnásobek ceny. To co jsem koupil v roce 2015 za 1500 se teď prodává zhruba za 4000. Nárůst ale očekávám u PSII a to ve dvou letech skokově, jako u PSI. Zdražení kopíruje ekonomiku. Až nastane pokles, klesnou a nebo budou stagnovat i ceny Primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Bazar s nářadím v Nekázance. Mají tam docela dost primek v základních řadách, dost dobrý stav a okolo tisícovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Vzpomínám-li si dobře, do bazaru v Nekázance jsem chodíval před mnoha a mnoha lety, mívali tam zajímavý věcičky (po hodinkách jsem tehdy nekoukal.) A obzvlášť "vzadu", vedoucího tam tehdy dělal nějaký pan Bucek... Manželce jsem tam tenkrát m.j. pořídil napařovací žehličku, na tehdejší dobu bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Teď tam.byla nějaká blondýna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Vzadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Včerejší kup...pouzdro nic moc, ale jedno lepší mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se