Přejít na obsah

Report z dnešního drancovani bazarů a zastaváren..

Doporučené příspěvky

diky za tip, premyslim, je to dobry kauf = cena? a je to puvodni dial? nechci pripadne zadny novodoby "aftermarket"

diky

5a604f70513f64e3afe90000.jpg

Je to origo, kua ale dva litry za cifr na sporty.... To už ani vtipné není.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od toho pána jsem vzal dva ve stejném stavu. Měl jsem štěstí, páč za jeden chtěl ještě před třemi měsíci 1000. Nebojí se toho a dal to na dva, ale už dlouho se nikdo nechytil. Osobně bych mu napsal a snažil se to domluvit na 1500kč to už bych za tento stav asi dal. 

Odkaz ke komentáři

Těžko říct, ale nemyslím si, že by sporty I šly v průběhu dalších dvou let raketově nahoru. Ten velký nárůst se odehrál v posledních dvou letech asi zhruba na dvojnásobek ceny. To co jsem koupil v roce 2015 za 1500 se teď prodává zhruba za 4000. Nárůst ale očekávám u PSII a to ve dvou letech skokově, jako u PSI. Zdražení kopíruje ekonomiku. Až nastane pokles, klesnou a nebo budou stagnovat i ceny Primek.       

Odkaz ke komentáři

Vzpomínám-li si dobře, do bazaru v Nekázance jsem chodíval před mnoha a mnoha lety, mívali tam zajímavý věcičky (po hodinkách jsem tehdy nekoukal.) A obzvlášť "vzadu", vedoucího tam tehdy dělal nějaký pan Bucek... Manželce jsem tam tenkrát m.j. pořídil napařovací žehličku, na tehdejší dobu bomba! :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...