typograf Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Proboha, co všichni pořád máte s těmi hodinkami velkými jak kolo od vozu? Nevidíte na čísleník? Máte rádi, když se vám o rukáv košile zachytává pořádný kus železa? Nebo máte pocit, že větší hodinky = větší macho? Prostě ty malé vypadají, jako kdyby je člověk sebral dětem. Přece nebudeme na děti tak ošklivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 NO, tak bych si dal říct, jak se stříbrnými, tak se zlatými .... moc hezké ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Proboha, co všichni pořád máte s těmi hodinkami velkými jak kolo od vozu? Nevidíte na čísleník? Máte rádi, když se vám o rukáv košile zachytává pořádný kus železa? Nebo máte pocit, že větší hodinky = větší macho? To taky nechápu. Když někdo vidí moje PREMIERy s průměrem 34 mm, tak to většinou komentují " To jsou docela pěkné CHLAPECKÉ hodinky". Ale já musím říct, že se fakt perfektně nosí. Když si představím průměr 44 mm a k tomu ještě stroj 7750, tak to musí bejt člověk pěkně naducanej (na levačce) když to sebou pořád někde tahá. To mi přijde jak koule na noze, co měli trestanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Otto: Přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Proboha, co všichni pořád máte s těmi hodinkami velkými jak kolo od vozu? Nevidíte na čísleník? Máte rádi, když se vám o rukáv košile zachytává pořádný kus železa? Nebo máte pocit, že větší hodinky = větší macho? To taky nechápu. Když někdo vidí moje PREMIERy s průměrem 34 mm, tak to většinou komentují " To jsou docela pěkné CHLAPECKÉ hodinky". Ale já musím říct, že se fakt perfektně nosí. Když si představím průměr 44 mm a k tomu ještě stroj 7750, tak to musí bejt člověk pěkně naducanej (na levačce) když to sebou pořád někde tahá. To mi přijde jak koule na noze, co měli trestanci. Žádných 44. Já psal cca 40. To považuji za celkem rozumnou velikost. (Moje hranice začínají na 38 a končí na 42.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Moje hranice začínají tak u 33 a na 38 končí (s výjimkou chronografů), takže si aspoň nekonkurujeme na eBay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2006 Dámy a pánové, představte si cal 50, jako když ho trochu ovane diplomat, ale protože bílý diplomat je tak trošku příliš častý, tak uděláte černý, ve zlaceném pouzdře. Bohužel, pak tento klenot vezmete a necháte spadnout na zem tak, až mu praskne sklíčko a zřejmě to odnese i setrvačka. Takže ho dáte do šuplíku a pak ho necháte v bazaru. Naštěstí ... protože potom ho v bazaru objevila přítelkyně (absolutně nedotčena PRIM nemocí) a dnes jsem tedy obdržel nádherný dárek k narozeninám. Toho prasklého skla si nevšímejte, pravděpodobně to ty hodinky zachránilo, protože trochu nošené byly, ale od toho úrazu zřejmě ne a kdybych je vydával za NOS, asi by mi to i prošlo ... . Omlouvám se, je to z (chvějící se) ruky a večer při červeném vínu, nicméně nevydržel jsem a musím se pochlubit ... . Nejraději bych, aby to nafotil Cyber, protože kdybyste je viděli naživo ... poprvé v životě začínám uvažovat o solitéru ... zlato jim sluší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 nemůžu Ti je ani pochválit, nemůžu psát, sliny mi tečou na klávesnici... MOC PĚKNÉ A gratuluji. K obému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 Přiznám se, že když jsem na ně kouknul poprvé, tak mě zabolelo to sklíčko, protože to musela být šupa ... ale zase ten úraz pro ty hodinky asi znamenal klid na lůžku ... takže ve skutečnosti jsou na tom líp, než vypadají na fotkách, poškození pouzdra je pouze na spodní hraně, někdo je nešetrně otevřel (barbar ...). Jinak pár vlasových škrábnutí. Dokonce i to sklíčko je bez výrazných škrábanců. Uvidíme co na to hodinář. Dost si potrpím na mimostředku a tohle kombinuje eleganci diplomatu, klasiku mimostředky a dábělskost černého diplomatu ... . Překvapivě mají cca 32,5 mm průměr (a těch 0,5 jim přidám, aby to tak nevypadalo ) a přesto z nich nemám pocit dětských hodinek, zdá se, že velikost není vše ... A přítelkyně je úúúúúúúžasná (ale to byla i před hodinkama ... ) 2 Popshop - tušíš kdy se vlastně objevil ciferník typu diplomat? Protože pokud tomu dobře rozumím, tak cal 50 je před 66/68 ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 Bohužel je xmene ta velikost hodinek opravdu dámská, ale pro přítelkyni krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 xmenm05: pěkné, hlavně nejsou tolik okoukané, oproti jejich bílé variantě. Ale ty co tu měl před vymamzím Cyber se mi líbily víc. Patrně za to mohly vyznačené minutové indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 Ještě k té velikosti, hodil jsem je na ruku a je to celkem ok, takové hezké nenápadné hodinky. Sice 32-33 jsou malé hodinky, ale já zase nemám dispozice kalifornského guvernéra, takže k těm hodinkám ladím ... Cyber tu měl klasické diplomaty (cal 68), mě docela překvapilo, že se takový ciferník potkal s cal 50 ... a navíc, až je dám trochu do kupy, tak je někde musím ukázat naživo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 19. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2006 Mám přesně ty samé, ale ciferník s ručkami jsou už hodně zašlé. Uvažoval jsem o renovaci, ale na můj vkus jsou příšerně malé. Ale tu padesátku chci určitě nějak v budoucnu využít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 Tyto jsem zdědil. Kalibr 68-3. Silně váhám jestli by se vyplatila renovace, šly nepřetržitě 30 roků. Řekl bych, že je to šrot a cena renovace by byla neúměrná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2006 Stojek vyčistí a seřídí každý hodinář, ciferník s ručičkama vypadá v pořádku a nové pouzdro by mohli mít v Parexu nebo Popshop. Nemuselo by to být drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 25. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2006 Díky Mikinovi jsem získal tyto automaty (nové pouzdro, číselník, ručky a korunka). Zařadil jsem je do skupiny k občasnému nošení. Černá se stříbrnou jsou opravdu velmi decentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pal Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 Dnešní úlovek z blešáku v Olomouci. Mosazné chromované pouzdro, minerální sklo, kalibr 68. Docela zachovalý stav. Sice mají zlomenou hřídel setrvačky, ale za tři stovky jsem spokojen. Prodejce se mi dokonce snažil vemluvit, že půjdou, až když si je dám na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 ... Prodejce se mi dokonce snažil vemluvit, že půjdou, až když si je dám na ruku. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2007 Dnešní úlovek z blešáku v Olomouci. Mosazné chromované pouzdro, minerální sklo, kalibr 68. Docela zachovalý stav. Sice mají zlomenou hřídel setrvačky, ale za tři stovky jsem spokojen. Prodejce se mi dokonce snažil vemluvit, že půjdou, až když si je dám na ruku. Taky jsem je tam viděl na schodech, ale zlatou dohromady se stříbrnou moc nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pal Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 to vor: Jo, byly to ty ze schodů. Do sbírky sportů se mi šiknou, takže díky ,že jsi je nevzal. : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se