Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych svou maličkou sbírku (Pilot Chrono na běžné nošení, Quartzky na víkendy) rozšířit o automatické/mechanické hodinky s GMT.

Předvybral jsem si Hamilton Skymaster UTC, bohužel nejsem právě odvařený z provedení GMT jako sidereal time, radši bych klasickou ručičku ukazující 0-24 hodin v druhé zóně.

Hodinky bych nosil jak k džínům tak k obleku (není nutná úplná klasika, spíš něco k business casual), chtěl bych ocel s kůží, WR nehraje roli, safír je nutnost a antireflex bonus.

Zajímalo by mne, co byste si v téhle cenové relaci vybrali vy.

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Když oželíš safír, tak si můžeš koupit kus historie v podobě původních Bulova Accutron Astronaut :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Nové hodinky jsou prázdné nádoby bez duše a chvíli trvá je naplnit :P S tím rozpočtem určitě něco najdeš...

Mě se hrozně líbí tyhle

Posted Image

Jsou to MKII Watches LRRP, cena je přesně v rozporčtu a přesně odpovídají zadání... Hurá do nich!

Případně je to i low-budgetová verze od Steinhartu:

Posted Image

Odesláno
  V 3. 4. 2011 v 22:02, 'Tada' napsal:

Nové hodinky jsou prázdné nádoby bez duše a chvíli trvá je naplnit :P S tím rozpočtem určitě něco najdeš...

Mě se hrozně líbí tyhle

Neni skoro 1500 USD za noname "remake" Rolad trosku hodne?
Návštěvník Tada
Odesláno

Vím já? Já si je nekupuju...

Tak je ještě možnost vzít si za 9.500Kč Steinharty. Jsou to taky v zásadě dobrý hodinky.

Návštěvník Tada
Odesláno

Ukaž mi kde jsou za 1500 dolarů ... a já si je koupím... :) Originál nenahradíš, to je fakt, ale tenhle model je mrtvý tak dlouho, že v koupi jeho interpretace jiným výrobcem nelze spatřovat nějakou špatnost...

Odesláno (upraveno)
  V 3. 4. 2011 v 23:07, 'Josef01' napsal:

Jinak, když by člověk přece jenom chtěl Rolex a přežil by tunnig, tak jsem viděl na klasických Explorer II koupený TOHLE a TOHLE

a este to zakladatelovi kup a namontuj za 1500 USD a budes frajer. nikoho tu nezaujimaju

OFF TOPIC prispevky...

aby som bol k veci: odporucam jeden z modelov glycine airman. do danej ceny by si sa mal zmestit v tomto obchode http://www.watch-corner.pl/FOR_MEN-k1-1-3-default.html

post-8088-090546300 1301873223.jpg

post-8088-024434600 1301873233.jpg

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno
  V 3. 4. 2011 v 23:27, 'jankoxxx' napsal:

a este to zakladatelovi kup a namontuj za 1500 USD a budes frajer. nikoho tu nezaujimaju

OFF TOPIC prispevky...

Nevím, kde jsi vzal mandát mluvit za všechny lidi na foru, ale pokud tě něco nezajímá tak se k tomu nevyjadřuj, díky.

Odesláno (upraveno)
  V 4. 4. 2011 v 7:05, 'Josef01' napsal:

Nevím, kde jsi vzal mandát mluvit za všechny lidi na foru, ale pokud tě něco nezajímá tak se k tomu nevyjadřuj, díky.

Nevím, kde jsi přišel na to, že je normální zasírat vlákno offtopicem a ještě se pak cejtit uraženě.

Já jsem si v této cenové kategorii vybral TOTO

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Ty RW vypadají hezky a myslím že s černým řemenem by šly i k obleku. Jen nevím, jestli to na moje 17-18 zápěstí nebude moc velký kus kovu...

Odesláno
  V 4. 4. 2011 v 7:57, 'Dee' napsal:

Ty RW vypadají hezky a myslím že s černým řemenem by šly i k obleku. Jen nevím, jestli to na moje 17-18 zápěstí nebude moc velký kus kovu...

Na 17-18cm zápěstí to k obleku bude vypadat divně jak na tahu, tak na řemenu. Abych pravdu řekl, nedokážu si představit tohle na řemenu. Musel by bejt fakt hooooodně tlustej, aby na tom nevypadal jak nějaká šňůrka.

post-8501-040765000 1301905858.jpg

Odesláno (upraveno)

RW je podceňovaná značka. Což je pak vidět i na cenách na různých e-shopech. Všechny RW, co jsem měl v ruce byly naprosto precizní počínaje obalem, přes tah a pouzdro až po cifr. A tím jak jsou i lehce načinčaný, jsou určitě vhodný jako univerzály.

Edit, jako business casual jsou na ruku 18 cm podle mých (lehce křupanských) měřítek v pohodě.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

souhlasím s Badicootem, ale dokud je nezačnou dělat v titanu tak je to jak závaží do ponorky. Jsou propracovaný, koukatelný, ale ten tah je fakt kus oceli. Měl jsem je na ruce a je to váha.

přidám ještě pár ispiračních foto i když některé budou asi přes limit :-)

post-234-025350400 1301911135.jpg

post-234-003954800 1301911195.jpg

post-234-006530900 1301911233.jpg

post-234-016664500 1301911346.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...