Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

dostalo se mi do rukou toto, jediné co mě mate je výrobní číslo jinak bych při pohledu na strojek řekl 100% fake, ale takto ..... nevím. Pokud už i na fakových hodinkách jsou výrobní čísla, tak kam to ten svět spěje.. :suicide_anim: Taky mě napadlo pouzdro originál a jiný strojek, ale kdo by to dělal. Sklíčko vypadá jako safír snažil jsem se šroubovákem a nic.

post-1899-055361400 1301983993.jpg

post-1899-087145000 1301983999.jpg

post-1899-065333100 1301984014.jpg

post-1899-094004000 1301984022.jpg

post-1899-013437300 1301984094.jpg

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

To si taky říkám, třeba je to ten "extra kvalitní fake"

Upraveno uživatelem Martin12
Odesláno

Tohle je ale dobrej fejk. Ta otřískanost jim nahrává. Všechno tak nějak sedí, jen ten kalibr neuměli načinčat.

Jedno nechápu, když už to vyrobili takhle dokonale, tak proč takovou maličkost jako je vložka lunety vlepili úplně nakřivo?

Odesláno

Ony jsou taky naprosto nefukční, ale pokud by to bylo originál pouzdro nestála by případná oprava pokud je vůbec možná - tedy nový strojek, luneta, přeleštění pouzdra nakonec víc než nový hodinky?

Odesláno

Je to komplet Čína i když si s tím dali v tomto případě více práce (značení dýnka, výrobní číslo) ovšem strojek je úplně jiný a vnější detaily (včetně posunuté lunety) už jsou nic moc.

Odesláno (upraveno)

Taky mě napadlo pouzdro originál a jiný strojek, ale kdo by to dělal.

To je bohužel běžná praxe, že někdo udělá z jedněch originálů třeba čtvery fejky. Na jedny dá origo tělo, na druhý cifr, na trětí tah a do čtvrtejch dá stroj. Každý hodinky pak mají nějakej prvek pravosti a člověk si musí dát fakt majzla, aby nenaletěl. Tohle může být klidně jeden těch z případů.

Upraveno uživatelem Mirek24
Odesláno

To je bohužel běžná praxe, že někdo udělá z jedněch originálů třeba čtvery fejky. Na jedny dá origo tělo, na druhý cifr, na trětí tah a do čtvrtejch dá stroj. Každý hodinky pak mají nějakej prvek pravosti a člověk si musí dát fakt majzla, aby nenaletěl. Tohle může být klidně jeden těch z případů.

Tak tohle je podle me pekna blbost - urban legend.
Odesláno

Podle mě to musí být ojedinělé případy. Rozhodně ne "celkem často" (co je to celkem často? 10%?, 50%?).

Upřímně, já jsem nikdy nic takovýho neviděl a fejků jsem mě v ruce pár desítek.

Zaprvé, fejků je tolik, že rozborka origošů na zastírací nahrádní díly by solidně vyprazdňovala sklady oroginálních výrobců.

Navíc na fejkách částečně uplácaných z origodílů by fejkaři nic moc nevydělali.

Odesláno

Taky si myslím, že skládačky dělá maximálně někdo jako kusovku, spíš existují fejky, které jsou tzv. Grade AAA a ty stojí cca 800-1000 USD, mají většinou ETA kalibr a jsou opravdu hodně dobře udělané, nevyzbrojeným okem prakticky nepoznatelné. Rovněž mají komplet gravírování včetně výrobních čísel, krabice, karty, návody, polepky i safírové sklo.

Odesláno

Podle mě to musí být ojedinělé případy. Rozhodně ne "celkem často" (co je to celkem často? 10%?, 50%?).

Upřímně, já jsem nikdy nic takovýho neviděl a fejků jsem mě v ruce pár desítek.

Zaprvé, fejků je tolik, že rozborka origošů na zastírací nahrádní díly by solidně vyprazdňovala sklady oroginálních výrobců.

Navíc na fejkách částečně uplácaných z origodílů by fejkaři nic moc nevydělali.

Netvrdím, že je takto udělán každý druhý fejk, nicméně takto poskládané hodinky se třeba v Rusku během devadesátých let objevovaly i v oficiálním prodeji. A když někdo koupí hodinky za 100k, udělá z nich čtvery za 50k, tak si vydělá slušně.

Odesláno

Mně přijde divný, že by někdo dával do fejků vnitřní antimagnetickou prachovku a signoval dýnko zevnitř.

Spíš bych to tipnul na starej vytopenej kousek, do kterýho někdo dal 7750 (ať už origo či čínskej klon).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...