Jakubisko Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Prosím smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 nejsem ani Josef, ani Bednar, ani v obraze. co se to tady zase deje? (mazat to nebudu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 ??????????Je-li moje otázka nevhodná, prosím smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 vladne zde přatelska atmosferaEdit: aneb kib a ypo na společene fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) nějakým nedopatřením se stalo že jsi nesmazal fotku a needitoval příspěvek pls smazat, kdo má ty tisíce příspěvků číst edit měl bych to co jsem napsal smazat hned nebo až tím nakrknu dostatečný počet forumáků? Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) Díky za oslavné vlákno, je mi ctí, tolik pozornosti si snad ani nezasloužíme! zbytek příspěvku smazán. Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 (upraveno) zbytek příspěvku smazán. Kdo needituje s námi, Edituje proti nám Edit: a maže, protože kdo maže, ten maže.. Upraveno 5. dubna 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Fakt hodnotne vlakno... EDIT: editovane Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) . Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 To už není vlákno, ale klubíčko! Kulaťoučký... kulaťoulinkatý... nejkulaťoulinkatější! Edit: kdo dokáže říct třikrát po sobě "nejkulaťoulinkatější" z hlavy, nemusí to po sobě mazat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 To už není vlákno, ale klubíčko! Kulaťoučký... kulaťoulinkatý... nejkulaťoulinkatější! Edit: kdo dokáže říct třikrát po sobě "nejkulaťoulinkatější" z hlavy, nemusí to po sobě mazat! ... krychle ... To zíráš, viď ??? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 3x nejkulaťoulinkatější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) ? Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 * smazáno * Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Nápodobně. Smazal mi příspěvek, tak jsem mu ho smazal taky. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) cenzúra. FUUUJedit: autocenzura Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem aama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Edit: Radši jsem to smazal sám, kdyby to náhodou admini přehlédli nebo zapomněli smazat Edit - edit: tohle mi za živého boha smazat nejde Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enrik Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se