petanprim Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Odesláno 2. února 2019 Dnešní úlovek na blešáku,jedny mechanické a jedny hodně pěkné automaty,oboje funkční
Návštěvník eloga Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 ty vlevo jsou nějak nevyvážený, minutový indexy jsou mezi hodinovými na střídačku bud´ jen 3 nebo také 4, nemá to logiku - holt rusáci,
colommbo Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Koukneš-li se pozorně, symetrie tam naopak je, čtyři minutové indexy jsou jen v rozích pouzdra. Ale jinak je to opravdu zvláštní provedení.
Karlos Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 K větším kovovým indexům (6, 9, 12) už se víc minutových nevešlo.To některé primky mají minutové indexy jen po dvou.
petanprim Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Jste tady dost všímaví,ty indexy jsem si nevšiml...je to zajímavé,děkuji za poznatky
Návštěvník eloga Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Koukneš-li se pozorně, symetrie tam naopak je, čtyři minutové indexy jsou jen v rozích pouzdra. Ale jinak je to opravdu zvláštní provedení. jojo, to jsem si všiml také, jen se mi to nechtělo dlouze popisovat, ale osobně bych si takový design nekoupil ani v českém provedení, přijde mi to jako "sdělano rukami i nogami" , ruský tatároš.
Mipa Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Na žádost z publika přidávám foto leteckých Poljot ze strany průhledného dýnka. Podle mne pěkný letecký s Etou i s vodotěsností 10 AT (z limitované série 500 kusů), takže i potápky? Z "Blešáku" dobrý jako nový. Potkal jsem taky potom tuzemského trhovce, který tyto přiodřené Poljoty nabízel za 10 táců. V cenách ruských hodinek se nevyznám a zdálo se mi to docela dost. Měl jsem již tyto svoje a tak jsem zůstal v klídku.
Štrůdl Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 @petanprim pěknej úlovek. Jedna klasika s nerez tahem za 5 rublů 40 kopějek.
Harwey Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 este ich prehod na digi Elektronika a budes mat origo tah:)
Štrůdl Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Dobrá, kouknu na blešáku po nějaké té elektronice ať je to komplet. Děkuji za info a přeji pěkný den.
Hardslimer Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Nebyla to prece jen kdysi nadhera, jit do obchodu a predem vedet kolik co stoji?!
Snekofon Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Odesláno 17. února 2019 Na žádost z publika přidávám foto leteckých Poljot ze strany průhledného dýnka. Podle mne pěkný letecký s Etou i s vodotěsností 10 AT (z limitované série 500 kusů), takže i potápky? Z "Blešáku" dobrý jako nový. Potkal jsem taky potom tuzemského trhovce, který tyto přiodřené Poljoty nabízel za 10 táců. V cenách ruských hodinek se nevyznám a zdálo se mi to docela dost. Měl jsem již tyto svoje a tak jsem zůstal v klídku.Tak jsem na ně narazil v katalogu 2002, takže je to černé na bílém, dělala se verze s ETA 2824-2 a vedle toho i stejná verze s kalibrem Poljot 2614.
Mipa Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 (upraveno) Díky za nalezený obrázek s informacemi. Již jsem si ho vytisknul a hodinky jsou mi hned o to zajímavější. Edit - poznámka: hodinky včetně ciferníku jsou velmi kvalitně provedeny, tak nevím nakolik je to dovoz, nebo se výrobci Poljot velmi zlepšili. Upraveno 19. února 2019 uživatelem Mipa
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Mno dobrá, nechci vám do toho kafrat a nechápejte mě prosím tak, že vám nevěřím, ale co ten datum na trojce, číslovaný minuty, černobílá vteřinovka, korunky si taky nejsou podobný jak vejce vejci, užitej font..?
Mipa Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Můj exempář hodinek nese navíc informaci, že je z 500 kusové limitované serie. Ty limitované serie se většinou v detailech odlišují od seriových. Tak nevím, v ruských hodinkách se ale moc nevyznám.
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Jo tak, tak to je jiná ovšem. To by mohlo být, teda spíš to tak určitě bude, o limitce jsem nevěděl. Jinak já tomu taky vlastně suma sumárum prdlajs rozumím, jen ty rozdíly mě zarazily, ale limitou se asi vše vysvětluje.
shaggy Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Dnes sa ku mne dostali dalsie dedkove hodinky. Prve boli Poljot a teraz Raketa 23 jewels, Made in USSR, caliber 2209, pozlatene 20 mikronov. Po natiahnuti sa hned rozbehnu, strojcek vyzera byt v super stave. Sklicko, cifernik aj rucicky uz zacinaju patinovat.
Návštěvník tolja Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Dnes sa ku mne dostali dalsie dedkove hodinky. Prve boli Poljot a teraz Raketa 23 jewels, Made in USSR, caliber 2209, pozlatene 20 mikronov. Po natiahnuti sa hned rozbehnu, strojcek vyzera byt v super stave. Sklicko, cifernik aj rucicky uz zacinaju patinovat. pěkný indexy a strojovna já Vám dnes nafotil jedny poljotky, vlastně vympelky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se