orol Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Obdržel jsem maličkaté dámské Slava s kalibrem 1600.Nevím co s tím ...
odjinud Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Odesláno 14. června 2017 Nějak mi nesedí "PeterHof" a "Made in USSR"... Jinak podobný design se dělaj a byl myšlen naprosto vážně...
Návštěvník tolja Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Nějak mi nesedí "PeterHof" a "Made in USSR"... Jinak podobný design se dělaj a byl myšlen naprosto vážně...pouzdro je imho 2.mčz Slava
Tikal Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 V neděli na burze. Teda takhle vypadaly až po hodině intenzivního čištění a leštění a dvou tůrách v ultrazvuku.Nicméně šlapou přesně a vypadjí celkem k světu.
colommbo Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Odesláno 17. července 2017 Ale to je překrása (i ta dýmka)...!
MDK Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Dobrý večer pánové, tak jsem od manželčiných rodičů dostal tyto kousky, které našli při vyklízení bytu po příbuzných. Z Poljotů mám opravdu radost. Chtěl bych vás požádat, jestli nevíte nějaké info k těm Poljot automatům a k těm třetím hodinkám. O těch automatech jsem se pokoušel najít nějaké info, ale opravdu marně. Na fotce tak moc nevypadají, ale působí opravdu masivně...
mkshort Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Tady nejsem odborník, ale od pohledu jsou to hodinky Start 17 jewels z 2. moskevskýho hodinkovýho závodu.???? ????? 17 ?????? 2. ???Hledání Googlem v azbuce nějak takhle.
Tobi Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Hm,ty první Poljoty Ti teda závidím,ale přeju Ti je,taky bych je bral.
MDK Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Jsou opravdu parádní a naštěstí i funkční (to všechny tři). Přesnost jsem ještě nezkoušel, ale snad to bude OK Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
MDK Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Tady nejsem odborník, ale od pohledu jsou to hodinky Start 17 jewels z 2. moskevskýho hodinkovýho závodu.???? ????? 17 ?????? 2. ???Hledání Googlem v azbuce nějak takhle.mkshort - děkuji. Azbukou jsem bohužel absolutně nepolibený... Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
silvio Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Tie poljoty automat su celkom bezne hodinky. V bazaroch a na burzach je ich velmi vela. Je to kaliber 2616.2H. A poljot chronograf v krasnom stave zaaaavidim.
odjinud Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Tak tohle pouzdro jsem ještě neviděl. V neděli na burze. Teda takhle vypadaly až po hodině intenzivního čištění a leštění a dvou tůrách v ultrazvuku.Nicméně šlapou přesně a vypadjí celkem k světu. IMG_20170716_194114.jpgIMG_20170716_195410.jpg
Návštěvník eloga Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 jasně, dobrá sestava, já tedy osobně z nostalgie - vážil bych si těch Startů. Je to sice dělaný ve fabrice pro Pobědy, ale identický to s Pobědami není, řekl bych skoro, že ani náhodou. Je to ruská kopie švýcarských luxusních hodinek té doby, odhad někde v letech 1955-57. Oni to pak nějaký rok dělali, mám je taky, dokonce jsem po nich šel. Ten strojek je lepší než v Pobědách, ale zřejmě to pak dál nevyvíjeli, dělali pak strojky spíše s centrálkou. ***
Návštěvník eloga Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 je to tenký led, ta teorie, od koho a co zkopčili, dál to nebudu rozvíjet.Šel jsem to vyhrabat, mají naklapávací dýnko, na strojku je výrobní číslo i kvartál/rok výroby.Já mám číslo 44062 a rok 3/57, tak jestli do toho mrkneš, tak to bude patrné.Dík za info do SZ.***
Vlachov Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Hranatá Raketa a 3x Pojot (ten poslední ovšem quartz). Zajímavostí pro mně je, že ty quartzky mají na pásku napsáno Kovotex Trenčín.Má k tomu někdo bližší info? Já jsem znal z Trenčína jen to jedno typické provedení (viz.druhé foto na krajích).Kolik dělali modelů?
Jafurak Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Konečne mám Poljoty z tmavým ciferníkom.Potešilo ma nízke výrobné číslo 1...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se