Přejít na obsah

Report z dnesniho drancovani bazaru, zastavaren a příbuzných

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno

ok, konečně se tu vyjasnilo,  :cheers: , měj pěkný den. Ten Rolex ti přeju, já spíše GS.

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 849
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

Díky! Radost veliká, vše funguje jak má včetně Avtopodzavodu, přesnost cca +45s a docela jsou pěkně zachovalé. Jak bude možnost dám sem (asi do vlákna SLAVA) lepší foto. Vlákno co máte dnes na ruce tady asi není? V ruských hodinkách jsem jej nenašel.

Návštěvník eloga
Odesláno

co není založíš, co není vyfotíš a tak...

ale ten nick mi nějak evokuje ještě něco lepšího než ruské hodinky, Štrůdl ... , tvl, to bych dnes dal. :P

Odesláno

# eloga: OKOK,  ono se stále burcuje proti vkládání odkazů, s tím že linky mohou být časem mrtvé - rozhodně nebylo myšleno  jako natřásání cizího peří  - zválšť když se jedná o Dashiellovi  stránky.... příště případně uvedu zdroj.... :cool02: Dashiell

• po 2 týdnech...
Návštěvník eloga
Odesláno

ok, vlastně se nic nestalo, jen je občas potřeba si některé věci uvědomit...   :cheers:

Odesláno

Už dlouho jsem nenarazil na slušnější Primky za přijatelnou cenu, tak jsem si udělal radost alespoň těmahle zachovalýma Pobedama pro mne starobyle vypadajícíma. Po otevření jsem byl trochu zklamán - výroba 2 - 58, ale jdou nosit a líbí se mi a to je hlavní. Jdou dobře cca + 1 minuta za den a myslím, že jsou i kvalitnější než Primky té doby.

post-19465-0-41885500-1520815558_thumb.jpg

post-19465-0-34446700-1520815570_thumb.jpg

Návštěvník eloga
Odesláno

Na Den Vítězství 9.května jak dělané, gratulace k funkčnímu stroji, autenticita 2.Moskevského závodu je nezpochybnitelná....  V každém případě takovéto a podobné ruské funkční a originální  hodinky z doby Stalina a Chruščeva dnes můžeme cenit jako poměrně solidní a svým způsobem i žádané retro.  Já dávám přednost světlým ciferníkům, ale tohle velmi pěkné.  :notworthy:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Máš štěstí, že jdu zrovna kolem, tohle vím úplně přesně - v pouzdře původně byly přesné, spolehlivé a dokonalé sovětské hodinky. :lol2: Říkávalo se taky "Sovětské hodiny do každé rodiny - všude se vejdou a nikde nejdou!" nebo "Sovětské hodiny - nejlepší, nejrychlejší!" A abych se náhodou nedotkl něčího jemnocitu - sám jich pár mám taky.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...