Návštěvník eloga Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 ok, konečně se tu vyjasnilo, , měj pěkný den. Ten Rolex ti přeju, já spíše GS.***
Rodkopf Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Odesláno 13. února 2018 Dnes mi přišly tyto... Hezke Netusi nekdo, co je toto?
rhonka Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Nevím co je to za model ale vypadají skvěle
Karlos Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Ty malé fofrníčky něco dělají? Fotka strojku by nebyla? Něco podobného:https://www.ebay.com/itm/Vintage-Slava-Date-21-J-Russia-Chronograph-Teme-watch-Cal-2414-Circa-1990-/401484483470 Upraveno 14. února 2018 uživatelem Karlos
odjinud Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to jako nějaký fejk s nalepenýma subciferníka...
Štrůdl Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Odesláno 20. února 2018 Dnešní nákupy, spolehlivé hodinky a auto, to jsem potřeboval
Návštěvník LONGINES Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Bomba! Moc pěkný- gratuluji!
Štrůdl Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Díky! Radost veliká, vše funguje jak má včetně Avtopodzavodu, přesnost cca +45s a docela jsou pěkně zachovalé. Jak bude možnost dám sem (asi do vlákna SLAVA) lepší foto. Vlákno co máte dnes na ruce tady asi není? V ruských hodinkách jsem jej nenašel.
Návštěvník eloga Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 co není založíš, co není vyfotíš a tak...ale ten nick mi nějak evokuje ještě něco lepšího než ruské hodinky, Štrůdl ... , tvl, to bych dnes dal. ***
Suke Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Od dědy, víte někdo co je to zač, v poljotkách se vůbec nevyznám :-).Stav nic moc, ale fungují :-)
Snekofon Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 (upraveno) V dobré kondici by to měl být tento kousek: Upraveno 26. února 2018 uživatelem Snekofon
Návštěvník eloga Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 https://mroatman.wixsite.com/watches-of-the-ussr/poljot?lightbox=dataItem-iwgvjq39když se stahuje z netu cizí peří - tak se tu píše odkaz na autora nebo stránku ..... ***
Snekofon Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 # eloga: OKOK, ono se stále burcuje proti vkládání odkazů, s tím že linky mohou být časem mrtvé - rozhodně nebylo myšleno jako natřásání cizího peří - zválšť když se jedná o Dashiellovi stránky.... příště případně uvedu zdroj.... Dashiell
Návštěvník eloga Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 ok, vlastně se nic nestalo, jen je občas potřeba si některé věci uvědomit... ***
Mipa Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Už dlouho jsem nenarazil na slušnější Primky za přijatelnou cenu, tak jsem si udělal radost alespoň těmahle zachovalýma Pobedama pro mne starobyle vypadajícíma. Po otevření jsem byl trochu zklamán - výroba 2 - 58, ale jdou nosit a líbí se mi a to je hlavní. Jdou dobře cca + 1 minuta za den a myslím, že jsou i kvalitnější než Primky té doby.
Návštěvník eloga Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Na Den Vítězství 9.května jak dělané, gratulace k funkčnímu stroji, autenticita 2.Moskevského závodu je nezpochybnitelná.... V každém případě takovéto a podobné ruské funkční a originální hodinky z doby Stalina a Chruščeva dnes můžeme cenit jako poměrně solidní a svým způsobem i žádané retro. Já dávám přednost světlým ciferníkům, ale tohle velmi pěkné. ***
Suke Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Dnes jsem objevil celkem zajímavé pouzdro, netuším co v tom mohlo být původně za hodinky :-)
colommbo Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Máš štěstí, že jdu zrovna kolem, tohle vím úplně přesně - v pouzdře původně byly přesné, spolehlivé a dokonalé sovětské hodinky. Říkávalo se taky "Sovětské hodiny do každé rodiny - všude se vejdou a nikde nejdou!" nebo "Sovětské hodiny - nejlepší, nejrychlejší!" A abych se náhodou nedotkl něčího jemnocitu - sám jich pár mám taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se