mkshort Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Mkshort: jo tyto Slavy jsou ukrutne macky ...předpokládám, že se alternativně používaly jako zakládácí klín k BVP. Případně místo boxera pro boj zblízka...na těchto mne ruší jen zbytečně výrazný nápis Sláva:-)Rozmerove to neni zas tak moc. Pouzdro bez korunky a nozek na tah ma 37x38, uhlopricka je ale 48 mm a to je dela opticky vetsi. V 80tkach se musely proti primkam zdat desne velky, ale dnes jsou spis standardnich rozmeru...Popisky musi byt v azbuce. S latinkou vypadaji blbe. Sent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 ...V Raketách jsem nic nenašel každopádně Poljot to na můj vkus uměl nejlépe....Pokud ja Rakety, tak tyhle World Time. Akvizice stara cca rok... A pak mozna ty 24hodinovy namornicky... Sent from my iPhone using Tapatalk
Snekofon Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2018 Jakutsk a london na jedné lunete je opravdu skvělý, ty bych snesl :-)
petanprim Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Dnešní ulovek na blešáku,za 100.- jsem je tam nemohl nechat,jsou dokonce i funkční,škoda toho sklíčka,asi nesehnatelná záležitost,kdyby někdo mněl tip kde sehnat
Snekofon Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Moc pěkné, nad tím pořídit si Stadióny jsem uvažoval, jsou atypické, mnohem větší než se zdá na fotkách a mají i povedené varianty ciferniku. Nakonec mne odradilo právě to kolik je variant a že bych je chtěl mít všechny.. sklicka jsou na ebay akorát i s poštou by tě vyšly 4× dráž než hodinky :-(
petanprim Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2018 Dík za tip na sklíčko,skusím to sehnat,a nevědel jsem že Stadion,ale přesně to k tomu názvu evokuje,a na netu jsou fak krásné barevné variace,fialové jsou nádherné
Jafurak Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 Dnešní ulovek na blešáku,za 100.- jsem je tam nemohl nechat,jsou dokonce i funkční,škoda toho sklíčka,asi nesehnatelná záležitost,kdyby někdo mněl tip kde sehnatVystrihni si ho z plastového obalu na nejaký čínsky drobný výrobok a máš to ! Možno sa ti to na x-ty krát podarí, ale ide to.
Jafurak Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2018 BURAN so strojčekom POLJOT3133
odjinud Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Nedat tam ten pro nas idiotsky nazev buran (rusky bouře) a to sturmanskie logo, tak by to byly super retro hodinky. Uz jsem na ne koukal mockrat, ale tohle me vzdy zatim odradilo...
Návštěvník tolja Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 15. kus ve výrobě, to ano, ale je jistý, že to dýnko tam patří? Co na to Tolja? tolja na to, že neví, co znamená na "novejch ruskejch" hodinkách 015 na dýnku, dřív sověti číslovali máloco, měli číslované některé strojky jediné, čím jsem si skoro na 100% jistý, že to nemůže být 15. vyrobený kus modelu, dne apod. nedává mně to smysl a ty mipovy hodinky, co sem postnul jsem cca před deseti lety viděl velice levně prodávat v hodinářství na metru B, tuším to byla Luka, stálo to pár stovek, mělí tam i obskurní zlacený chronografy 3133 a podobný zvěrstva, pan "hodinář" mně tehdy začal vyprávět cosi o vyjímečných limitovaných edicích, a já místo toho, abych ho poslal mezi půlky, jsem odtamtud zbaběle uprchl, abych se tam už vícekrát neukázal..já tehdy totiž objížděl hodinářství a somroval nevyzvednuté opravy
colommbo Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Somrovat - tohle dříve velmi rozšířené slovo jsem už hodně dlouho neslyšel/nečetl. Díky za něj!
Návštěvník eloga Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2018 (upraveno) ještě k tomu číslu 015 - na watch.ru se ale takových čísel vyskytuje dost, čísla v řádu max.stovek, to koresponduje s tou 015. Takže nějakou souvislost to bude mít. Viz. na obrázku nebo přímo v odkazu.http://forum.watch.ru/showthread.php?t=203534&page=126foto from watch.ru Upraveno 4. prosince 2018 uživatelem eloga
Mipa Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2018 Poslední "úlovek" z "Blešáku" - levně Pobedy, novější, průměr 30 mm s nezdobeným strojkem ale dobře tikajícím a jdoucím, zaujalo mne bronzové pouzdro s patinou, méně viděné číslované dýnko, ale nechápu funkčnost a smysl horního 12 hod. indexu - asi jen pro parádu.
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 (upraveno) Ahoj, jdu si s dovolením pro radu. Na marketu jsem našla tyhle ruský hodinky, zatím jsem jen vyslala dotaz, ale šli byste do toho, pokud by byly k mání? Upraveno 26. prosince 2018 uživatelem Vlcacka
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Tak už nic, jsou zamluvené někým jiným.
shaggy Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 Tu su podobne a uplne nove. Mozno tam najdes aj uplne rovnake.https://meranom.com/en/komandirskie-classic/53/vostok-watch-komandirskie-539295.html Sent via IPoAC
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 @shaggy Děkuju, ale jelikož jsem zjistila, že jsou moderní, tak asi líp, že to tak dopadlo, časem se zkusím spíš popídit po nějakých vintážkách...
Mipa Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Delší dobu jsem pokukoval po nějakých leteckých hodinkách (dost dlouho jsem pracoval v jedné letecké fabrice), tak jsem si na Blešáku pořídil tyhle Poljoty za přijatelnou cenu, a to jsou s průhledným dýnkem a strojkem Eta, zachovalé. Blešákoví prodejci z výchdu se lepší.
mkshort Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2019 Tak jeste zespoda, jinak neverime.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se