Majk1 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 No proste pro ni Gabo nema stelivo, ktery by se dalo pouzit do humidoru :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 he he he, mne strelivo do humidoru musi dodavat Bob, je este mlady...
Fester Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 (upraveno) Čekání až se ugriluje maso. Berte, díky za odkladač, i když je na větší kusy... Upraveno 22. srpna 2015 uživatelem Lenin
Bob Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 To stelivo vypada huste, nevim jestli k tomu mam duveru :-) ale vyjde to o dost lip nez Xikar, to zase jo
cema Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 :lol2: Gabo = stelivo Lord: vždycky si říkám, už nebudu nic kupovat, mám toho dost na svojí malou frekvenci kouření, ale když vidím toto, tak jsem klidnej....a to je jen část....
Bert Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Čekání až se ugriluje maso. Berte, díky za odkladač, i když je na větší kusy... IMG_20150822_133227.jpg Vladimire Iljiči, začni už laskavě hulit něco pořádnýho. Přece kvůli Tobě nebudu měnit tak složitý výrobní program
Asparagus Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Čekání až se ugriluje maso. Berte, díky za odkladač, i když je na větší kusy... Můžu se zeptat odkuď je Toscanello?
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 neprovnatelna cena oproti xikaru .... clovek za 150Kc kupi tolko steliva ze jak zvlhcovac ma na dlhu dobu vystarano ... vyskusal som funguje a ma pekne vyhody .. nevadi mu prach , nehrozi u necho plesen je to pevny zvlhcovac ziadny gel , ziadna voda a podobne :-)))) nevyhoda , musi ho byt viacej vecsia plocha ako nejaky vodou plneny xikar a podobne
Fester Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 (upraveno) Asparagus, Dají se koupit v Praze u Dona Peala, v nejhorším i v makru. Nebo přes e-shopy. Berte kvůli mně ho rozhodně neměň. Slibuju, že se polepším... Edit: oprava Upraveno 22. srpna 2015 uživatelem Lenin
Návštěvník Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 ostal posledny na cca 70ks , bohuzial sa mi k nemu nepodarilo dohladat rucickovy vlhkomer ( v podstate tie vlhkomery co su k tomu sluzia len na okrasu :-))) )zvlhcovac original k nemu mam
bohus76 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 neprovnatelna cena oproti xikaru .... clovek za 150Kc kupi tolko steliva ze jak zvlhcovac ma na dlhu dobu vystarano ... vyskusal som funguje a ma pekne vyhody .. nevadi mu prach , nehrozi u necho plesen je to pevny zvlhcovac ziadny gel , ziadna voda a podobne :-)))) nevyhoda , musi ho byt viacej vecsia plocha ako nejaky vodou plneny xikar a podobne A já si říkal,že si Lord s tím stelivem dělá prdel a ono fakt.Nebylo by potom lepší použít tento hydrogel granulát ? http://zahrada.biz/krystalky/12-hydrogel-baleni-5kg-hrubsi-frakce-krystalky.html Alespoň to nehraje všemi barvami.Použil jsem stránky distributora s větším množstvím,ale na webu jsou k dostání i od cca 0,5kg.
bohus76 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2015 Vladimire Iljiči, začni už laskavě hulit něco pořádnýho. Přece kvůli Tobě nebudu měnit tak složitý výrobní program A já si říkal Berte co s tím všichni mají s tím dřevem ,dobrý nápad :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 u dcerky mam este stale kopec Don Diego - pomaly ich likvidujem. :-))
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 :lol2: Gabo = stelivo Lord: vždycky si říkám, už nebudu nic kupovat, mám toho dost na svojí malou frekvenci kouření, ale když vidím toto, tak jsem klidnej....a to je jen část.... musím si doplnit strelivo - kvalitny jogurt a syr priamo od slovenskeho baču dokaže zázraky!
bohus76 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Aby ses z toho nepo....... To bys potřeboval spíš jak střelivo,tak to kočičí stelivo
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) starší pan uz potrebuje vsetko doladit!a pri dvojnohej kočke aj strelivo, nie len stelivo Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem maxigabrielg
Tikal Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Majstov Sekret Po těch asi pěti letech v humiku se parádně rozležel a celkem to šlo, ale proti V ----- nuda,nuda,šeď
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 chlapci, asi proti V nie je velmi co postavit, alebo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se