Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No proste pro ni Gabo nema stelivo, ktery by se dalo pouzit do humidoru :-)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

he he he, mne strelivo do humidoru musi dodavat Bob, je este mlady...

Odesláno

:lol2: :lol2: :lol2:

Gabo = stelivo :thumbsup_anim:  :cheers:

Lord: vždycky si říkám, už nebudu nic kupovat, mám toho dost na svojí malou frekvenci kouření, ale když vidím toto, tak jsem klidnej....a to je jen část.... :eek:

Odesláno

Čekání až se ugriluje maso. Berte, díky za odkladač, i když je na větší kusy...

attachicon.gifIMG_20150822_133227.jpg

Vladimire Iljiči, začni už laskavě hulit něco pořádnýho. Přece kvůli Tobě nebudu měnit tak složitý výrobní program :cheers:

Odesláno

neprovnatelna cena oproti xikaru   .... clovek za 150Kc kupi  tolko steliva ze jak zvlhcovac ma  na dlhu dobu  vystarano ...

vyskusal som funguje  a  ma  pekne vyhody   .. nevadi mu prach , nehrozi u necho plesen  je to pevny zvlhcovac  ziadny gel ,  ziadna voda a podobne  :-))))

nevyhoda ,  musi ho byt viacej  vecsia plocha ako nejaky vodou plneny xikar a podobne 

Odesláno (upraveno)

Asparagus,

Dají se koupit v Praze u Dona Peala, v nejhorším i v makru. Nebo přes e-shopy.

Berte kvůli mně ho rozhodně neměň. Slibuju, že se polepším...

Edit: oprava

Upraveno uživatelem Lenin
Odesláno

ostal posledny  na cca 70ks ,  bohuzial sa mi k nemu nepodarilo dohladat rucickovy vlhkomer ( v podstate tie vlhkomery co su k tomu sluzia len na okrasu  :-)))  )

zvlhcovac original k nemu mam

post-37960-0-78473900-1440254716_thumb.jpgpost-37960-0-99412300-1440254727_thumb.jpg

Odesláno

neprovnatelna cena oproti xikaru   .... clovek za 150Kc kupi  tolko steliva ze jak zvlhcovac ma  na dlhu dobu  vystarano ...

vyskusal som funguje  a  ma  pekne vyhody   .. nevadi mu prach , nehrozi u necho plesen  je to pevny zvlhcovac  ziadny gel ,  ziadna voda a podobne  :-))))

nevyhoda ,  musi ho byt viacej  vecsia plocha ako nejaky vodou plneny xikar a podobne 

A já si říkal,že si Lord s tím stelivem dělá prdel a ono fakt.Nebylo by potom lepší použít tento hydrogel granulát ? http://zahrada.biz/krystalky/12-hydrogel-baleni-5kg-hrubsi-frakce-krystalky.html    Alespoň to nehraje všemi barvami.Použil jsem stránky distributora s větším množstvím,ale na webu jsou k dostání i od cca 0,5kg.

Odesláno

Vladimire Iljiči, začni už laskavě hulit něco pořádnýho. Přece kvůli Tobě nebudu měnit tak složitý výrobní program :cheers:

A já si říkal Berte co s tím všichni mají s tím dřevem ,dobrý nápad :-) 

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

u dcerky mam este stale kopec Don Diego - pomaly ich likvidujem. :-))post-1887-0-54225100-1440293519_thumb.jpg

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

:lol2: :lol2: :lol2:

Gabo = stelivo :thumbsup_anim:  :cheers:

Lord: vždycky si říkám, už nebudu nic kupovat, mám toho dost na svojí malou frekvenci kouření, ale když vidím toto, tak jsem klidnej....a to je jen část.... :eek:

musím si doplnit strelivo - kvalitny jogurt a syr priamo od slovenskeho baču dokaže zázraky!post-1887-0-11482900-1440318895_thumb.jpg
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

starší pan uz potrebuje vsetko doladit!

a pri dvojnohej kočke aj strelivo, nie len stelivo

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

chlapci, asi proti V nie je velmi co postavit, alebo?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...