prischera Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 jooo hodinkyyyyyy vis co ja ti mozem na hodinky ..... :lol2: ale co stejne som tu jedina osoba ktorej su hodinky max ukradnute :lol2: Clověče já ti dám asi BAN
Bob Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Aby si rozmyslel co pise na hodinkovy forum ...
heboš Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) ..díky Bobe,zase za jedna...už je to v hnízdě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem heboš
Návštěvník Kamil Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Clověče já ti dám asi BAN To není k smíchu. Jdu mu ho dát do půlnoci, ať z toho fóra něco má.
nividic Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Clověče já ti dám asi BAN Basta! Heretik jeden ... ;-)
Bob Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Dnes Liga :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 snídaně s Gabem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Právě dorazila zásilka, díky Bobe!!! Takže o Vánocích bude co kouřit..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Super! Dej vedet jak ti chutnal ACID Kuba Kuba, je mene sladky nez Blondie
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 ked ste niekto chceli navstivit HABANOS festival v Havane a doteraz ste to neurobili tak vela stastia ... v dalsom roku je cena o 50% vyssia ako po predosle roky :lol2: 1700CUC sa zblaznili dakedy to bolo 1000-1200 CUC co uz je aj tak vela na Kubu a teraz pekny vysmech , no joooo asi priprava na US trh
Bob Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 No ja to zvazoval loni a tech 1000 USD za vstup mi trochu vyrazilo dech, i kdyz je pravda ze na festival Puro Sabor v NIkaragui je vstup 900 USD.Ale tam je to na asi 6 dni vcetne ubytovani, jidla, transferu.
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) ono to v Nicarague moze byt celkom fajn a aj o dost pestrejsie , predsa len Habanos toci dokola stale tych svojich par XX znaciek ... kdezto nicaragua bude minimalne 10 krat bohatsia v tomto smere a program vizera celkom zaujimavo Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem Lord*
nividic Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 snídaně s Gabem fotka parádní, stejně jako kafe a toscanello, ale není to na vás dva ňáký moc dietní?
Tikal Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Držíme dietu i to mléko v kávě bylo nízkotučné ;-) Posláno Ťapinou
Bob Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Tak jsem nas dnes s Petrou zaregistroval na Cigar Safari v Drew EstateUnor to jisti :-)http://www.cigarsafari.com
FraK Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 To vypada zajimave. Dej pak report, jake to bylo.
cema Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Dnes Montecristo no. 2. Po odsrtrihnuti se mi zacacal rozmotavat kryci list a strasne blbe tahnul
Bob Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 A je ode mne? :-)No je to Kuba s tim se bohuzel musi pocitat
RedAce666 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Njn, Kuba...tam už se snad nedá mluvit o nebezpečí špatné konstrukce. Spíš o mizivé šanci na dobře umotaný doutník...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se